Július 3-án újra lemegy az Asztrológia tanfolyam első órája, hogy még lehessen csatlakozni a tanfolyamhoz…

astrotanKedves Érdeklődők,

Páran írtátok, hogy még csatlakoznátok a 7 alkalmas Védikus Asztrológiát bemutató tanfolyamunkhoz, így lesz egy korrepetálás Július 3-án.

Ugyan felvették az első előadás anyagát hangfelvétel formátumba, de rajzoltunk jó néhány ábra is az előadás folyamán. Persze a most csatlakozók is megkapják a hangfelvételt, de kb. a rajzok nélkül majdhogynem lehetetlen lenne megérteni az előadást, vagy csak nagyon nehezen, így összeülünk még egyszer és újra neki futunk a bulinak. Ezután az alkalom után betudtok majd csatlakozni a többiekhez, akikkel Június 20.-ával kezdtünk bele ebbe a tanfolyamba.

Természetesen a fent említett ismétlő órára azok is jöhetnek, akik ott voltak az első órán is.

Szóval Július 3-án, Csütörtök 17 órakor találkozunk és 19.15-ig be is fejezzük, hogy még tudjak jógát tartani utána. Találkozás a Feneketlen tónál, a Budai Park Színpad lépcsőinél. Ez kb. a Hemingway étterem és a tó mögött van. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: A tanfolyam többi időpontját itt megtaláljátok. 

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .