Július 3-án újra lemegy az Asztrológia tanfolyam első órája, hogy még lehessen csatlakozni a tanfolyamhoz…

astrotanKedves Érdeklődők,

Páran írtátok, hogy még csatlakoznátok a 7 alkalmas Védikus Asztrológiát bemutató tanfolyamunkhoz, így lesz egy korrepetálás Július 3-án.

Ugyan felvették az első előadás anyagát hangfelvétel formátumba, de rajzoltunk jó néhány ábra is az előadás folyamán. Persze a most csatlakozók is megkapják a hangfelvételt, de kb. a rajzok nélkül majdhogynem lehetetlen lenne megérteni az előadást, vagy csak nagyon nehezen, így összeülünk még egyszer és újra neki futunk a bulinak. Ezután az alkalom után betudtok majd csatlakozni a többiekhez, akikkel Június 20.-ával kezdtünk bele ebbe a tanfolyamba.

Természetesen a fent említett ismétlő órára azok is jöhetnek, akik ott voltak az első órán is.

Szóval Július 3-án, Csütörtök 17 órakor találkozunk és 19.15-ig be is fejezzük, hogy még tudjak jógát tartani utána. Találkozás a Feneketlen tónál, a Budai Park Színpad lépcsőinél. Ez kb. a Hemingway étterem és a tó mögött van. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: A tanfolyam többi időpontját itt megtaláljátok. 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük