Jövő hét pénteken indul a Pancsakarma

Kedves Pancsakarma érdeklődők!

PancsakarmaJövő hét pénteken indul a következő Pancsakarma tisztító kúra.

Ismét péntek késő délutánonként fogunk találkozni a Kutirban, 18 órától körülbelül 20 óráig.

Az előző Pancsakarmát megelőző rendszert követve most is van lehetőségetek bejelentkezni hozzám egy fél órás konzultációra, hogy fel tudjuk mérni, alkalmas-e a számotokra a kúra. Jövő hét szerdán délelőttre, illetve csütörtökön délutánra vannak még szabad konzultációs időpontok. A konzultáció ára természetesen lejön a kúra árából.

A Pancsakarma első órájában a kúra teljes menete, az ájurvédikus alapelvek valamint a méregtelenítés szükségessége kerül bemutatásra. Erre az előadásra azokat is várjuk sok szeretettel, akik nem kívánják elvégezni a tisztítókúrát, hanem szimplán csak kíváncsiak hogy pontosan mit is takar a Pancsakarma fogalma. Az előadás díja 1500 Forint. Az ezt követő órában pedig a Pancsakarma első heti teendőit fogjuk megbeszélni.

A mostani Pancsának lesz egy egészen unortodox része is, ami azt jelenti, hogy én fogyókúrára fogom használni a Pancsakarmát, mert elértem a 112 kilós súlyt. A Pancsa teendői alatt megbeszéljük azt is, hogyan lehet használni  a kúrát a legoptimálisabb testsúly eléréséhez. Nőkkel ugyan nem versenyzem, de a férfiak között indítunk egy versenyt, és aki a legtöbb súlyt veszít a kúra végére, nyertesként ajándékba kap egy vacsora kupont egy jó kis étterembe vagy eljöhet velünk a Shiraz-ba, a perzsa étterembe.

A Shiatsu kurzusok mintájára, a pancsát ismétlők a kurzus árának egy harmadáért tudnak eljönni.

Bővebben az induló tisztító kúráról itt olvashatsz.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .