Jövő hét pénteken indul a Pancsakarma

Kedves Pancsakarma érdeklődők!

PancsakarmaJövő hét pénteken indul a következő Pancsakarma tisztító kúra.

Ismét péntek késő délutánonként fogunk találkozni a Kutirban, 18 órától körülbelül 20 óráig.

Az előző Pancsakarmát megelőző rendszert követve most is van lehetőségetek bejelentkezni hozzám egy fél órás konzultációra, hogy fel tudjuk mérni, alkalmas-e a számotokra a kúra. Jövő hét szerdán délelőttre, illetve csütörtökön délutánra vannak még szabad konzultációs időpontok. A konzultáció ára természetesen lejön a kúra árából.

A Pancsakarma első órájában a kúra teljes menete, az ájurvédikus alapelvek valamint a méregtelenítés szükségessége kerül bemutatásra. Erre az előadásra azokat is várjuk sok szeretettel, akik nem kívánják elvégezni a tisztítókúrát, hanem szimplán csak kíváncsiak hogy pontosan mit is takar a Pancsakarma fogalma. Az előadás díja 1500 Forint. Az ezt követő órában pedig a Pancsakarma első heti teendőit fogjuk megbeszélni.

A mostani Pancsának lesz egy egészen unortodox része is, ami azt jelenti, hogy én fogyókúrára fogom használni a Pancsakarmát, mert elértem a 112 kilós súlyt. A Pancsa teendői alatt megbeszéljük azt is, hogyan lehet használni  a kúrát a legoptimálisabb testsúly eléréséhez. Nőkkel ugyan nem versenyzem, de a férfiak között indítunk egy versenyt, és aki a legtöbb súlyt veszít a kúra végére, nyertesként ajándékba kap egy vacsora kupont egy jó kis étterembe vagy eljöhet velünk a Shiraz-ba, a perzsa étterembe.

A Shiatsu kurzusok mintájára, a pancsát ismétlők a kurzus árának egy harmadáért tudnak eljönni.

Bővebben az induló tisztító kúráról itt olvashatsz.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük