Jövő hét pénteken indul a Pancsakarma

Kedves Pancsakarma érdeklődők!

PancsakarmaJövő hét pénteken indul a következő Pancsakarma tisztító kúra.

Ismét péntek késő délutánonként fogunk találkozni a Kutirban, 18 órától körülbelül 20 óráig.

Az előző Pancsakarmát megelőző rendszert követve most is van lehetőségetek bejelentkezni hozzám egy fél órás konzultációra, hogy fel tudjuk mérni, alkalmas-e a számotokra a kúra. Jövő hét szerdán délelőttre, illetve csütörtökön délutánra vannak még szabad konzultációs időpontok. A konzultáció ára természetesen lejön a kúra árából.

A Pancsakarma első órájában a kúra teljes menete, az ájurvédikus alapelvek valamint a méregtelenítés szükségessége kerül bemutatásra. Erre az előadásra azokat is várjuk sok szeretettel, akik nem kívánják elvégezni a tisztítókúrát, hanem szimplán csak kíváncsiak hogy pontosan mit is takar a Pancsakarma fogalma. Az előadás díja 1500 Forint. Az ezt követő órában pedig a Pancsakarma első heti teendőit fogjuk megbeszélni.

A mostani Pancsának lesz egy egészen unortodox része is, ami azt jelenti, hogy én fogyókúrára fogom használni a Pancsakarmát, mert elértem a 112 kilós súlyt. A Pancsa teendői alatt megbeszéljük azt is, hogyan lehet használni  a kúrát a legoptimálisabb testsúly eléréséhez. Nőkkel ugyan nem versenyzem, de a férfiak között indítunk egy versenyt, és aki a legtöbb súlyt veszít a kúra végére, nyertesként ajándékba kap egy vacsora kupont egy jó kis étterembe vagy eljöhet velünk a Shiraz-ba, a perzsa étterembe.

A Shiatsu kurzusok mintájára, a pancsát ismétlők a kurzus árának egy harmadáért tudnak eljönni.

Bővebben az induló tisztító kúráról itt olvashatsz.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük