Jóga Tábor és Zen Shiatsu eligazítás jövő Hétfőn, Július 15-én 18 órától a Bhakti Kutirban

sunny

ide megyünk lakni, gondolom lehet tejet is kapni…

Kedves Jóga Táborba jövők, jövő Hétfőn du. 6 órától össze kellene ülnünk egy picit, útvonaltervet átbeszélni, találkozási időpontot egyeztetni, meg esetleg az étel allergiákat, ha már együtt főzünk és eszünk Ájurvédikusan! Mi már lehet, hogy Pénteken odaérünk szóval, mi ott leszünk és várunk majd Rátok! Ja, és ha valaki ultra lassan szokott dönteni utazásokról, és még jönne, akkor még van 2 db helyünk. Természetesen majd elkérnénk az út fennmaradó díját is.

A Jóga Tábor program terve…

Kedves leendő Zen Shiatsu Terapeuták, jövő hét Hétfőn 18.30-kor találkoznánk a Bhakti Kutirban, hogyha esetleg van kérdésetek a kurzusról. Mostanában elég sokat költöztem így nem volt időm emailezgetni, de most mindent megkérdezhettek élőben. Igaz csak Augusztus 10-11lesz a kezdő időpontunk, de én már az leigazítás után pár nappal elmegyek 10 napra Bulgáriába, a fent említett Jóga Táborba, és amikor vissza jövünk itt lesznek a rokonaim Ausztráliából.

Drága Indiás nagybátyám és a fia jön Ausztráliából picit látogatóba és én már nem láttam őket 19 éve. Szóval majd persze bent leszek a Kutirba a Jóga órákra, meg az időpontokra, amit előre leegyeztetünk, de azon felül nem igazán leszek elérhető.

Ha valaki az előre fizetős opciót választja a Zen Shiatsu kurzusra, és ezzel 25%-át a tanfolyamdíjnak megtakarítaná, ha nem is Hétfőre, de Csütörtökre kérném, hogy hozza be az összeget, Csütörtökön is este 7 órától lesz a Jóga óra, szóval aznap délután is bent leszek a Bhakti Kutirban!

A Zen Shiatsu tanfolyam teljes leírása…

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük