Jóga Tábor és Zen Shiatsu eligazítás jövő Hétfőn, Július 15-én 18 órától a Bhakti Kutirban

sunny

ide megyünk lakni, gondolom lehet tejet is kapni…

Kedves Jóga Táborba jövők, jövő Hétfőn du. 6 órától össze kellene ülnünk egy picit, útvonaltervet átbeszélni, találkozási időpontot egyeztetni, meg esetleg az étel allergiákat, ha már együtt főzünk és eszünk Ájurvédikusan! Mi már lehet, hogy Pénteken odaérünk szóval, mi ott leszünk és várunk majd Rátok! Ja, és ha valaki ultra lassan szokott dönteni utazásokról, és még jönne, akkor még van 2 db helyünk. Természetesen majd elkérnénk az út fennmaradó díját is.

A Jóga Tábor program terve…

Kedves leendő Zen Shiatsu Terapeuták, jövő hét Hétfőn 18.30-kor találkoznánk a Bhakti Kutirban, hogyha esetleg van kérdésetek a kurzusról. Mostanában elég sokat költöztem így nem volt időm emailezgetni, de most mindent megkérdezhettek élőben. Igaz csak Augusztus 10-11lesz a kezdő időpontunk, de én már az leigazítás után pár nappal elmegyek 10 napra Bulgáriába, a fent említett Jóga Táborba, és amikor vissza jövünk itt lesznek a rokonaim Ausztráliából.

Drága Indiás nagybátyám és a fia jön Ausztráliából picit látogatóba és én már nem láttam őket 19 éve. Szóval majd persze bent leszek a Kutirba a Jóga órákra, meg az időpontokra, amit előre leegyeztetünk, de azon felül nem igazán leszek elérhető.

Ha valaki az előre fizetős opciót választja a Zen Shiatsu kurzusra, és ezzel 25%-át a tanfolyamdíjnak megtakarítaná, ha nem is Hétfőre, de Csütörtökre kérném, hogy hozza be az összeget, Csütörtökön is este 7 órától lesz a Jóga óra, szóval aznap délután is bent leszek a Bhakti Kutirban!

A Zen Shiatsu tanfolyam teljes leírása…

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .