2014. Július 12-én, az Istenek lefekszenek aludni…

godisTudjátok, én olyan vagyok, mint a görög bácsi a „Bazi nagy Görög lagzi”-ban, csak én azt mondom, hogy minden Indiából jön, és nem azt, hogy minden görög eredetű.

De, amit imádok a vallásomban, és a védikus kultúrában, hogy mindenre van magyarázat!

Szóval erre a jelenségre, a Védák azt mondják, hogy ami nekünk egy év, az Istenek világában csak 1 nap. Tehát amikor nekünk úgy néz ki, hogy az Istenek lefekszenek szundi-bundizni 4 hónapra, nekik az „csak” egy rendes 8 órás alvás.

De a lényeg az, hogy ebben a szakaszban, nincs annyi áldás a tevékenységeinken, mint máskor, szóval jövő hét utáni hétfőig kezdjünk bele a fontos dolgainkba, mert tudjátok minden tettünknek is van születése, tehát, amit jó időben kezdünk, azt könnyebb sikerre is vinni.

Ha még olvasnátok erről a 4 hónapos tradícióról, a böjtjeiről és a mögöttes tartalmáról, akkor ide kattintva még találtok olvasni valót!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük