Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Halakban: március 14-április 14…

Két nehezebb, hosszú hónap után a Nap belép a Halakba, ami sokkal érzékenyebbé tesz mindenkit az átlagnál. Ilyenkor természetesen a személyiségjegyeink és az énképünk is visszafogottabb lesz, de nem kell megijedni, egyáltalán nem ártalmasan. A Nap jól érzi magát a Halakban és kellemes hatással is bír, szóval nem lesz kárunk ebből a lágyabb időszakból, sőt használjuk ki az alkalmat arra, hogy kapcsolatainkban megnyilvánítsuk a finomabb énünket.

Mindeközben egészen március 31-ig 3 bolygó is a Bak jegyében lesz, most a munkánk és az életfeladatunk amúgy is kiemeltebb szerepet fog betölteni a hétköznapokban, ezért elkezdhetjük a lágyabb stílusunk kidomborítását a munkakapcsolatainkban is.

Sőt a lágyságra összpontosítani még áldásosabb lesz március 31-től, mert azok után, hogy a Vénusz átlép a Vízöntőbe, a Mars és a Szaturnusz fog ottmaradni a Bakban, két kemény bolygó egy helyen! Ráadásul mindkét bolygó hihetetlenül erős ebben a pozícióban, szóval mind a tettrekészség, mind az erő meglesz, csak arra kell vigyáznunk, hogy ne nyomjuk túl a dolgokat!

A munka és az életfeladat területe különösen nagy szerepet fog kapni az életünkben, valamint ez az időszak arra is alkalmas lesz, hogy nagyon nagy és nehéz lépéseket is megtegyünk, sőt sikerre vigyük azokat.

A hónap fő spirituális napja a Holi fesztivál, ami idén március 18-ra esik, amikor is Indiában, a telihold alkalmából ezen a napon dobálják meg egymást festékkel és festékes vízzel hozzávetőleg 1 milliárdan.

Ez az ünnep kb. a mi kultúránk busójárásának felel meg, mert a mögöttes elképzelés az, hogy a vidámsággal, a festékszórással el kellene engednünk a tavalyi év rossz történéseit és sérelmeit.

Az idei évben ez a nap egybeesik a tibeti spirituális kalendárium első 10 milliószoros napjával is. Így bármi jót teszünk ezen a napon, annak 10 milliószoros jótét hatása lesz ránk nézve.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük