Heti asztrológiai előrejelezés: 2022. Március 4-11…

Kos: Ebben az időszakban a kommunikációnkra kellene vigyáznunk, hogy még véletlenül se legyünk túl nyersek, túl erőszakosak. A kommunikáció nagyon fontos része lesz a mindennapoknak, de próbáljunk minél nyugodtabban, minél kedvesebben megnyilvánulni.  És ez vonatkozik a kommunikáció minden jellegére, tehát az internetes megosztásokra is. A  komoly segítség lehet, ha picit elcsendesülünk és befelé fordítjuk figyelmünket.

Bika: Ebben az szakaszban jobban oda kell figyelnünk magunkra és vigyázunk arra, hogy ne vállaljuk túl magunkat és arra is, hogy ne kapkodjunk. Mégpedig úgy, hogy mind az ambíciók, mind az újdonsült tervek területén igazán kreatívak leszünk. Szóval szükségünk lesz némi önkontrollra még akkor is, most feszt bennünket a tenni akarás. Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik.

Ikrek: A munkánk, az élet feladatunk, az ambícióink és a pénzkeresetünk területei kerülnek majd előtérbe ezen a héten, de emellett egy igen fontos szerepet fog betölteni a veszteség, feladás fogalomkör is. Szóval az is górcső alá fog kerülni, hogy az erőfeszítéseink egyensúlyban vannak-e azzal, amit realizálunk a munkánkból. Hogy megéri azaz áldozat, amit mi hozzunk ahhoz a bevételhez képest, amit megtermelünk.

Rák: Ebben a szakaszban az lesz a belső hívásunk, hogy egy kicsit jobban elvonuljunk a külvilág zajaitól, és így valószínűleg érzékenyebben is reagálhatunk bizonyos dolgokra. A barátaink közelsége és energiái most nagyon jól jöhetnek majd, és nemcsak a megnyugató, kedves gesztusok révén, hanem a bennük rejlő bolondos őrület révén is, ami szintén képes felvidítani az embert.

Oroszlán: Ezen a héten egyrészről a munkánk és pénzkeresetünk, másrészről pedig az ebből adódó feszültségek fogják kitölteni a figyelmünket. Így most fontos lesz az is, hogy komoly figyelmet szenteljünk a velünk együtt dolgozóknak is, de arra is, hogy befelé is figyeljünk és képesek legyünk azt azonosítani, hogy a munkánkban mik azok a területek amelyekben lelkileg elégedettek tudunk lenni

Szűz: A partnerkapcsolataink és az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni ebben az időszakban. Ezen belül is az, hogy lelkileg megtaláljuk az egyensúlyérzetét. Szóval próbáljunk a harmóniára törekedni, mind a privát életünk kapcsolataiban, mind a professzionális együttműködéseiben. És ez természetesen érvényes lesz saját magunkra nézve is, pl. “én-idő” szempontjából!

Mérleg: Ezen a héten egy kicsit érzékenyebb szakaszunk lesz, és arra most nagyon  ode kell majd figyelnünk, hogy ne vegyük magunkra a kellemetlenségeket, legyen az egy rosszul időzített beszólás, vagy egy minket sértő figyelmetlenség. Emelkedjünk felül a sértettség érzetén és próbáljunk minél jobban arra összpontosítani, hogy olyan emberekkel vegyük körbe magunkat, akikkel ez nem téma.

Skorpió: Ebben a szakaszban a belső világunk teljes skálája meg fog jelenni. Mind a humán, mind a reál oldalunk. Szóval próbáljunk mindent praktikusan és racionálisan is megközelíteni, amellett, hogy kapcsolatban maradunk az intuitív oldalunkkal, az érzelmi világunkkal is. És persze vica versa. Sőt ehhez kérhetünk segítséget is a partnereinktől is!

Nyilas: Az érzelmi világunk fog most sokkal jobban előtérbe kerülni, így mind az otthonunk, a gyermekeink,  partnereink és az életviteli rendszereink is. Próbáljunk minél több minőségi idő eltölteni egymás társaságában. Ez lehet hasznos építő és szépítő jellegű elfoglaltság, mint pl. az otthonunk szépítgetése, de lehet az is, hogy csak szimplán vagyunk és élvezzük egymás társaságát.

Bak: Aktív hétnek nézünk elébe, és arra nagyon oda kell figyelnünk, hogy ne pörögjünk túl. Ezt leginkább azzal fogjuk tudni elérni, hogy most próbáljunk rendszerszemléletben gondolkozni, és mindent tervezzünk meg jó alaposan. Szóval ha még olyan dolgokról is van szó amelyeket egyébként megszokásból és rutinból csinálunk, próbáljunk  rendszerben működni.

Vízöntő: Ezen a héten nagyon fontos szerepet fog betölteni a kommunikáció a mindennapjainkban. Szóval adjunk időt, teret és lehetőséget, hogy megfelelő módon tudjunk kommunikálni. Sőt akár a teendőinket is áttudjuk csoportosítani, delegálni másokra, mert ebben a szakaszban a kommunikációnk révén leszünk a leghatékonyabbak!

Halak: Ebben a szakaszban az lenne az ideális ha magunkra és a környezetünkre próbálnák lelkileg ráhangolódni. Figyeljünk oda a szeretteinkre és arra, hogy minden amit teszünk és mondunk, milyen hatással bír az otthonunk hangulatára. Így előtudunk állítani egy olyan harmonikus és kellemes légkört, amiben mindenki jól érzi magát, amiben mindenki képes töltődni, és ahol mindenki nagy odafigyeléssel tud viseltetni a többiek irányába.

Ebben a szakaszban a Március 8 és 9.iei napok asztrológiailag nagyon kedvezőek lesznek. Így próbáljuk a fontos teendőinket ezekre a napokra időzíteni. A Március 8 gyors dolgok elintézésére lesz alkalmas, a Március 9 pedig stabil, szilárd, hosszútávú dolgok megvalósítására lesz ideális.

Ebben az időszakban vigyáznunk kell a lábainkra, bokától lefelé, de a fejünk búbjától a nyakunkon át, le a karjainkig és a kezeink legvégéig. Szóval az olyan egyszerű dolgokkal is legyünk óvatosak, mint pl. körömápolás, fülpucolás vagy éppen egy fogorvosi beavatkozás.

Om Tat Sat

Baktai Ádám védikus asztrológus

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük