Fontos tudnivalók: 2016-os zarándokút és tanfolyamok témájában…

énKedveskék,

Először is picit csúsztatnunk kell a Zen Shiatsu tanfolyamon. Sajnos Januárra nem fogom utolérni maga, így légyszíves kezdjünk a következő meghirdetet időpontban, a Február 13-14-es hétvégén.

És, hogy ez miért lesz nektek nagyon jó? Mert Február 13-án Asvini csillagképben fog állni a Hold, ami a varázslatos kezdetek csillagképe és az Asvini Kumárok, azaz Asvini Hercegek, nem mások, mint az Istenek orvosai a Védikus kultúrában.

Szóval egy ilyen fantasztikus napon bele kezdeni egy gyógyászattal kapcsolatos tanulmányba hihetetlenül áldásos! Pont ezért az első napon tartandó Reiki I-es beavatásra, majd külsősök is becsatlakozhatnak.

Valamint Február 14-én, tudom Valentin nap is, de a Nap Isten napja is 2016-ban, amikor ha szabad ég alatt megfürdünk és természetes vízben, akkor egész évben egészségesek leszünk. Tehát készüljetek arra, hogy aznap a tanítás előtt találkozunk valamelyik fürdőnél ahol van szabadtéri medence is, mondjuk Lukács, vagy valami ilyesmi. Ok?

Valamint most ugye úgy volt meghirdetve a Shiatsu tanfolyam, hogy az Áprilist kihagyjuk az éves nepálibhutáni zarándoklatunk miatt. Viszont Január elejére ki fog derülni, hogy Áprilisban mikor mehetünk Bhutánba, és akkor már tudni is fogjuk, hogy belefér-e egy Shiatsu hétvége Áprilisban, és akkor nem is végeznénk későbben, mint képzeltük, tehát Júniusban.

De minden más marad, Január 15-én kezdünk a Védikus Asztrológia tanfolyammal és Január 29-én kezdünk a 4 alkalmas Ájurvéda Alaptanfolyammal. Ok?

Valamint Február 1-én kezdjünk a Taoista Jógával?

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus és Orientális tudományok szakértője

 

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .