Fontos tudnivalók: 2016-os zarándokút és tanfolyamok témájában…

énKedveskék,

Először is picit csúsztatnunk kell a Zen Shiatsu tanfolyamon. Sajnos Januárra nem fogom utolérni maga, így légyszíves kezdjünk a következő meghirdetet időpontban, a Február 13-14-es hétvégén.

És, hogy ez miért lesz nektek nagyon jó? Mert Február 13-án Asvini csillagképben fog állni a Hold, ami a varázslatos kezdetek csillagképe és az Asvini Kumárok, azaz Asvini Hercegek, nem mások, mint az Istenek orvosai a Védikus kultúrában.

Szóval egy ilyen fantasztikus napon bele kezdeni egy gyógyászattal kapcsolatos tanulmányba hihetetlenül áldásos! Pont ezért az első napon tartandó Reiki I-es beavatásra, majd külsősök is becsatlakozhatnak.

Valamint Február 14-én, tudom Valentin nap is, de a Nap Isten napja is 2016-ban, amikor ha szabad ég alatt megfürdünk és természetes vízben, akkor egész évben egészségesek leszünk. Tehát készüljetek arra, hogy aznap a tanítás előtt találkozunk valamelyik fürdőnél ahol van szabadtéri medence is, mondjuk Lukács, vagy valami ilyesmi. Ok?

Valamint most ugye úgy volt meghirdetve a Shiatsu tanfolyam, hogy az Áprilist kihagyjuk az éves nepálibhutáni zarándoklatunk miatt. Viszont Január elejére ki fog derülni, hogy Áprilisban mikor mehetünk Bhutánba, és akkor már tudni is fogjuk, hogy belefér-e egy Shiatsu hétvége Áprilisban, és akkor nem is végeznénk későbben, mint képzeltük, tehát Júniusban.

De minden más marad, Január 15-én kezdünk a Védikus Asztrológia tanfolyammal és Január 29-én kezdünk a 4 alkalmas Ájurvéda Alaptanfolyammal. Ok?

Valamint Február 1-én kezdjünk a Taoista Jógával?

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus és Orientális tudományok szakértője

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük