Emlékeztető a szombati olajos jógáról és ájurvéda foglalkozásról

Kedves Érdeklődők!

Most szombaton (12.14.) 8 órától 12 óráig ájurvéda dömping a Kutir színeiben!

Olajos Jóga: 8:00-10:00, Ár: 2200 Forint/Kutir tagoknak: 2000 Forint.
Ájurvéda előadás: 10:00-12:00, Ár: 3000 Forint/Kutir tagoknak: 2500 Forint.
A két program együtt: 4200 Forint/Kutir tagoknak: 3600 Forint.

Előadó: Baktai Ádám

A most szombati programokról bővebben itt olvashatsz, az ájurvédikus olajos jógáról itt, a tematikus  ájurvéda előadásokról pedig itt informálódhatsz.

 

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Jóga
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .