Az e havi asztrológiai előrejelzés: 2015. Március 15-Április 14, Nap a Halakban…

jupiterMárcius 15-től mind a három tüzes bolygó, mármint a Nap, a Mars és a Ketu is a Halak jegyében állnak. A szerencse az, hogy a Halak jegyének uralkodó bolygója a Jupiter, aki viszont mindegyikőjükkel jó viszonyban van, szóval nem lesz annyira baljós az a szakasz, mint amennyire annak tűnhet eleinte.

De természetesen így is ott lesz az, hogy érzelmi életünkben sértődöttebbek lehetünk, érzelmi konfliktushelyzeteinkre elvágólagos megoldásokban gondolkodjunk, vagy éppen a már aktuális lezárásainkat véglegesen, minden hidat felégetve tegyük meg.

Szerencsére itt még van egy apró kis mentőmellény szintén a Jupitertől, aki a lehető legerősebb pozícióból fényszögeli a saját jegyét. És ahogyan olvashattátok az év első előrejelzés oldalain a Jupiter szanszkrit neve Guru, azaz a Mester. Szóval kérjük ki tanítóink, mestereink véleményét, és ha van ilyenünk, az lehet hölgy és férfi is egyaránt, hallgassunk a tanácsaira.

Vagy ha nem kötődünk egy mester képhez, akkor egy általunk mélyen tisztelt és idősebb férfitől kérjünk tanácsot. Ez most ténylegesen nem egy soviniszta megnyilvánulás, de intézményként a Jupiter, mint Mester, lehet hölgy vagy férfi, személyében pedig inkább egy bölcs férfi.

Különben a Jupiter egy igen érdekes bolygó a hölgyek horoszkópjában is, mert míg a Nap az édesapánk szimbóluma, és a Mars az életükben megforduló pasiké, addig a Jupiter mindig a bölcs, biztonságot árasztó és támaszt nyújtó férj.

Egyébként is még mindig él a Merkúr a természetes zodiákus 11. házában bolygóállás, amikor is nekünk és barátainknak is több igénye lehet a beszélgetésre, pluszban ott van az, hogy a Vénusz a Kosban van, ami miatt többet fogunk gondolkodni, agyalni az érzelmi életünkön.

Aztán Március 23-án a Mars átmegy a Kosba, a saját házába, és a Vénusszal egy házban most igazán a kreativitás fog előtérbe kerülni. Azt tudjuk, hogy a Kos a fej, a gondolkodás, és a képzeleterő jegye, míg a Mars/Vénusz együttállás pedig a felfokozott kreativitás bolygóállása, szóval a rég elvesztett ihletünk, a bennünk rejlő fantáziák, mind a felszínre kerülnek.

Majd Március 23-án a Merkúr is csatlakozik a Naphoz és a kommunikációs igények és képességek még magasabbra hágnak. Vigyáznunk kell viszont arra, hogy a Merkúr a Halakban erőtlen pozícióban van, így kicsit nehezebb lesz az ihletett állapotunkat úgy kiadni magunkból, hogy jól tudjuk visszaadni a bennünk szárnyaló elképzeléseinket.

Aztán Április 6-án a Vénusz áthalad a Bikába, saját házába, és szép lassan elkezd felállni az év legjobb bolygóállása.

Persze mint minden bolygó, a Vénusz is nagyon jó eredményeket ad a saját házában, és persze minden, ami a Vénusszal kapcsolatos, felerősödik. Tehát a szépséggel, művészettel, a magánélettel, a kivételes és luxus termékekkel kapcsolatos terveink, elképzeléseink és igényeink beteljesülése mind könnyebben ér el majd hozzánk.

Április 12-én a Merkúr átmegy a Kosba a Mars mellé, de még ne örüljünk, mert ettől még nem lesz könnyebb a kommunikáció, mert a Mars/Merkúr nem igazán az igaz beszédet promótálja a lelkünkben, várni kell még 2 napot, hogy a Nap is csatlakozzon hozzájuk.

De az már a következő hónap előrejelzésében lesz olvasható! Tehát folyt. köv.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Az e havi asztrológiai előrejelzés: 2015. Március 15-Április 14, Nap a Halakban…

  1. Visszajelzés: Egy kis asztrológiai figyelmeztetés: Legyünk óvatosak még az elkövetkező 2 hétben… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük