Az e havi asztrológiai előrejelzés: 2015. Március 15-Április 14, Nap a Halakban…

jupiterMárcius 15-től mind a három tüzes bolygó, mármint a Nap, a Mars és a Ketu is a Halak jegyében állnak. A szerencse az, hogy a Halak jegyének uralkodó bolygója a Jupiter, aki viszont mindegyikőjükkel jó viszonyban van, szóval nem lesz annyira baljós az a szakasz, mint amennyire annak tűnhet eleinte.

De természetesen így is ott lesz az, hogy érzelmi életünkben sértődöttebbek lehetünk, érzelmi konfliktushelyzeteinkre elvágólagos megoldásokban gondolkodjunk, vagy éppen a már aktuális lezárásainkat véglegesen, minden hidat felégetve tegyük meg.

Szerencsére itt még van egy apró kis mentőmellény szintén a Jupitertől, aki a lehető legerősebb pozícióból fényszögeli a saját jegyét. És ahogyan olvashattátok az év első előrejelzés oldalain a Jupiter szanszkrit neve Guru, azaz a Mester. Szóval kérjük ki tanítóink, mestereink véleményét, és ha van ilyenünk, az lehet hölgy és férfi is egyaránt, hallgassunk a tanácsaira.

Vagy ha nem kötődünk egy mester képhez, akkor egy általunk mélyen tisztelt és idősebb férfitől kérjünk tanácsot. Ez most ténylegesen nem egy soviniszta megnyilvánulás, de intézményként a Jupiter, mint Mester, lehet hölgy vagy férfi, személyében pedig inkább egy bölcs férfi.

Különben a Jupiter egy igen érdekes bolygó a hölgyek horoszkópjában is, mert míg a Nap az édesapánk szimbóluma, és a Mars az életükben megforduló pasiké, addig a Jupiter mindig a bölcs, biztonságot árasztó és támaszt nyújtó férj.

Egyébként is még mindig él a Merkúr a természetes zodiákus 11. házában bolygóállás, amikor is nekünk és barátainknak is több igénye lehet a beszélgetésre, pluszban ott van az, hogy a Vénusz a Kosban van, ami miatt többet fogunk gondolkodni, agyalni az érzelmi életünkön.

Aztán Március 23-án a Mars átmegy a Kosba, a saját házába, és a Vénusszal egy házban most igazán a kreativitás fog előtérbe kerülni. Azt tudjuk, hogy a Kos a fej, a gondolkodás, és a képzeleterő jegye, míg a Mars/Vénusz együttállás pedig a felfokozott kreativitás bolygóállása, szóval a rég elvesztett ihletünk, a bennünk rejlő fantáziák, mind a felszínre kerülnek.

Majd Március 23-án a Merkúr is csatlakozik a Naphoz és a kommunikációs igények és képességek még magasabbra hágnak. Vigyáznunk kell viszont arra, hogy a Merkúr a Halakban erőtlen pozícióban van, így kicsit nehezebb lesz az ihletett állapotunkat úgy kiadni magunkból, hogy jól tudjuk visszaadni a bennünk szárnyaló elképzeléseinket.

Aztán Április 6-án a Vénusz áthalad a Bikába, saját házába, és szép lassan elkezd felállni az év legjobb bolygóállása.

Persze mint minden bolygó, a Vénusz is nagyon jó eredményeket ad a saját házában, és persze minden, ami a Vénusszal kapcsolatos, felerősödik. Tehát a szépséggel, művészettel, a magánélettel, a kivételes és luxus termékekkel kapcsolatos terveink, elképzeléseink és igényeink beteljesülése mind könnyebben ér el majd hozzánk.

Április 12-én a Merkúr átmegy a Kosba a Mars mellé, de még ne örüljünk, mert ettől még nem lesz könnyebb a kommunikáció, mert a Mars/Merkúr nem igazán az igaz beszédet promótálja a lelkünkben, várni kell még 2 napot, hogy a Nap is csatlakozzon hozzájuk.

De az már a következő hónap előrejelzésében lesz olvasható! Tehát folyt. köv.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Az e havi asztrológiai előrejelzés: 2015. Március 15-Április 14, Nap a Halakban…

  1. Visszajelzés: Egy kis asztrológiai figyelmeztetés: Legyünk óvatosak még az elkövetkező 2 hétben… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük