Egy kérdést intéznék hozzátok tündérmacik…

olajKedves Kutir látogatók,

Mit szólnátok, ha ezt a Szombatot, már Szuper Szombati Szeánsz-ként abszolválnák. Tehát a terv, reggel 6-kor találkoznánk a Veli Bey fürdő előtt, volt, hogy már sokan voltunk ott egyszerre és egyből fél áras belépő árat kaptunk, mint táboros jegyet.

Reggel 8-től nyomunk egy Ájurvédikus olajos jógát, ide kattintva erről többet is tudtok olvasni.

10 órától meg lenne a Vasztu előadás!

Hm?

Sajnos most nem tudtam lelkileg felkészülni, a főzőcskés foglalkozásra, de kb. nincs konyhánk se. Most költözködtünk és az új helyen nem tudom hányan férnének be. Szóval a “Hogyan éljük túl a téli hideget” Ájurvédikus előadás és a főzőcske rész tolódna. Egyébként ti tudtok olyan helyet, ahol tudnánk főzni is, persze bérelnénk, nem ingyért gondoltam.

De, hogy az érdeklődés meg legyen. Itt a menü sor:

  • 2 otthagyós étel, amit csak feltesz az ember és levesz, amikor már készen van. Az egyik egy kása étel, a másik egy fantasztikus mustármag olajos melegítő étel.
  • 2 db búzadarás hamika, ami nagyon jól tartja a testhőháztartást. 1-1 édes és sós étel.
  • Csoda leves, aminek elkészítési ideje kb. 2-3 perc. Ez japán leves tésztával készül.
  • És 2 db nasi, egy édes és egy sós, ami egészséges és jó a téli szakaszokban is.

Előre köszönöm a tippeket konyhailag.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük