Egy kérdést intéznék hozzátok tündérmacik…

olajKedves Kutir látogatók,

Mit szólnátok, ha ezt a Szombatot, már Szuper Szombati Szeánsz-ként abszolválnák. Tehát a terv, reggel 6-kor találkoznánk a Veli Bey fürdő előtt, volt, hogy már sokan voltunk ott egyszerre és egyből fél áras belépő árat kaptunk, mint táboros jegyet.

Reggel 8-től nyomunk egy Ájurvédikus olajos jógát, ide kattintva erről többet is tudtok olvasni.

10 órától meg lenne a Vasztu előadás!

Hm?

Sajnos most nem tudtam lelkileg felkészülni, a főzőcskés foglalkozásra, de kb. nincs konyhánk se. Most költözködtünk és az új helyen nem tudom hányan férnének be. Szóval a “Hogyan éljük túl a téli hideget” Ájurvédikus előadás és a főzőcske rész tolódna. Egyébként ti tudtok olyan helyet, ahol tudnánk főzni is, persze bérelnénk, nem ingyért gondoltam.

De, hogy az érdeklődés meg legyen. Itt a menü sor:

  • 2 otthagyós étel, amit csak feltesz az ember és levesz, amikor már készen van. Az egyik egy kása étel, a másik egy fantasztikus mustármag olajos melegítő étel.
  • 2 db búzadarás hamika, ami nagyon jól tartja a testhőháztartást. 1-1 édes és sós étel.
  • Csoda leves, aminek elkészítési ideje kb. 2-3 perc. Ez japán leves tésztával készül.
  • És 2 db nasi, egy édes és egy sós, ami egészséges és jó a téli szakaszokban is.

Előre köszönöm a tippeket konyhailag.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük