Védikus Asztrológiai előrejelzés: 2015.Október 17-November 16…

thesun2015.Október 17-November 16: Nap a Mérlegben

A Nap a Mérleg jegyében a lehető leggyengébb helyzetben áll, így ez a szakasz mindig egy kicsit nehézkesebb. Szerencsére idén ebben a időszakban a Vénusz az Oroszlánban tartózkodik és így házcserés állásban lesz a Nappal (Nap a Vénusz jegyében, Vénusz a Nap jegyében), így a szokásos gyenge Nap-hatások nem lesznek annyira érezhetőek.

Többek között a Nap az egyik szinonimája az egészségünknek, a személyiségünknek, a kiállásunknak, és az irányítás/vezetés minden formájának. Általában amikor a Mérlegen tranzitál át a Nap, ezeken a területeken nehézségeket szoktunk érezni, de most ez sokkal lágyabban fog lecsapódni rajtunk.

Sőt, amikor a Merkúr is becsatlakozik a Naphoz a Mérlegben Október 29-én, és ezzel újra jobban előtérbe kerül a kommunikáció, a tanító és gyógyító beszéd, ami még inkább kompenzálni fogja a Nap gyengeségét. Sőt a Nap erőtlensége, ami ilyenkor a személyiségünk hátrébb sorolását is jelentheti, a Merkúr kommunikációs erőségével, önzetlen jó hallgatósággá varázsolhat minket, ami révén sokat segíthetünk szeretteinken.

Ne feledjük, hogy a Szűz jegye, ami mások megsegítésének és istápolásának jegye is felfokozódik azáltal, hogy benne áll a Rahu, így nem is baj annyira, hogy a Nap gyengesége révén picit elveszítjük a személyiségünket, és így még inkább önzetlenül mások szolgálatában tudunk állni.

Aztán November 3-án kb. 20 perc leforgása alatt először a Vénusz, majd a Mars is belép a Szűz jegyébe.

A Vénusz itt a lehető leggyengébb pozícióját éli meg, de szerencsére éppen házcserében lesz a Merkúrral, szóval a Vénusz, és az ő által képviselt területek nem fognak csorbát szenvedni. Viszont azáltal, hogy a Vénusz kilépett az Oroszlánból, és már nincs meg a Nap és a Vénusz között a házcserés állás, így a fent említett Naphoz köthető egészségbéli és személyiségünkkel kapcsolatos nehézségek hatványozottabban fognak érződni.

Ugyanakkor ebben a szakaszban nagyon produktívan és kreatívan fogunk tudni embertársaink megsegítésén ügyködni, és így a Vénusz és a Nap gyengesége, ami a kényelem, az igényeink valamint a személyiségünk és az egónk feladását is jelenti valamelyest, talán nem is akkora baj. Csak ne ijedjünk meg, hogy picit aszketikusabbak lesz az életről alkotott képünk.

Főleg November 7 és 9 között, amikor még a Hold is a Szűz jegyében fog állni. Na, ekkor kell majd kiszortírozni a régóta tárolt dolgainkat, vagy akár a használaton kívüli kapcsolatainkat is.

Valamint, tudnunk kell, hogy a Szűz jegye kapcsolódik a szolgáltatáshoz, a szolgáltatókhoz és a szolgálathoz is. Szóval, ha szolgáltató iparban munkálkodunk, akkor ez a szakasz jó lesz, nem könnyű, de kreatív és persze kihívásokban is gazdag a Vénusz és a Mars helyzete miatt.

Aztán November 16-án a Nap átmegy a Skorpióba a Szaturnusz mellé, de az már a következő hónap meséje.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük