Védikus Asztrológiai előrejelzés: 2015.Október 17-November 16…

thesun2015.Október 17-November 16: Nap a Mérlegben

A Nap a Mérleg jegyében a lehető leggyengébb helyzetben áll, így ez a szakasz mindig egy kicsit nehézkesebb. Szerencsére idén ebben a időszakban a Vénusz az Oroszlánban tartózkodik és így házcserés állásban lesz a Nappal (Nap a Vénusz jegyében, Vénusz a Nap jegyében), így a szokásos gyenge Nap-hatások nem lesznek annyira érezhetőek.

Többek között a Nap az egyik szinonimája az egészségünknek, a személyiségünknek, a kiállásunknak, és az irányítás/vezetés minden formájának. Általában amikor a Mérlegen tranzitál át a Nap, ezeken a területeken nehézségeket szoktunk érezni, de most ez sokkal lágyabban fog lecsapódni rajtunk.

Sőt, amikor a Merkúr is becsatlakozik a Naphoz a Mérlegben Október 29-én, és ezzel újra jobban előtérbe kerül a kommunikáció, a tanító és gyógyító beszéd, ami még inkább kompenzálni fogja a Nap gyengeségét. Sőt a Nap erőtlensége, ami ilyenkor a személyiségünk hátrébb sorolását is jelentheti, a Merkúr kommunikációs erőségével, önzetlen jó hallgatósággá varázsolhat minket, ami révén sokat segíthetünk szeretteinken.

Ne feledjük, hogy a Szűz jegye, ami mások megsegítésének és istápolásának jegye is felfokozódik azáltal, hogy benne áll a Rahu, így nem is baj annyira, hogy a Nap gyengesége révén picit elveszítjük a személyiségünket, és így még inkább önzetlenül mások szolgálatában tudunk állni.

Aztán November 3-án kb. 20 perc leforgása alatt először a Vénusz, majd a Mars is belép a Szűz jegyébe.

A Vénusz itt a lehető leggyengébb pozícióját éli meg, de szerencsére éppen házcserében lesz a Merkúrral, szóval a Vénusz, és az ő által képviselt területek nem fognak csorbát szenvedni. Viszont azáltal, hogy a Vénusz kilépett az Oroszlánból, és már nincs meg a Nap és a Vénusz között a házcserés állás, így a fent említett Naphoz köthető egészségbéli és személyiségünkkel kapcsolatos nehézségek hatványozottabban fognak érződni.

Ugyanakkor ebben a szakaszban nagyon produktívan és kreatívan fogunk tudni embertársaink megsegítésén ügyködni, és így a Vénusz és a Nap gyengesége, ami a kényelem, az igényeink valamint a személyiségünk és az egónk feladását is jelenti valamelyest, talán nem is akkora baj. Csak ne ijedjünk meg, hogy picit aszketikusabbak lesz az életről alkotott képünk.

Főleg November 7 és 9 között, amikor még a Hold is a Szűz jegyében fog állni. Na, ekkor kell majd kiszortírozni a régóta tárolt dolgainkat, vagy akár a használaton kívüli kapcsolatainkat is.

Valamint, tudnunk kell, hogy a Szűz jegye kapcsolódik a szolgáltatáshoz, a szolgáltatókhoz és a szolgálathoz is. Szóval, ha szolgáltató iparban munkálkodunk, akkor ez a szakasz jó lesz, nem könnyű, de kreatív és persze kihívásokban is gazdag a Vénusz és a Mars helyzete miatt.

Aztán November 16-án a Nap átmegy a Skorpióba a Szaturnusz mellé, de az már a következő hónap meséje.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .