Egy Hipotetikus kérdés a tavasszal induló Pancsakarmával kapcsolatosan…

herbs1Az elmúlt években elég jól kialakult az a rendszer, hogy heti 1 találkozóval meg tudjuk oldani a Pancsakarmán való részvételt. Ilyen át szoktuk venni a heti teendőket, és kiosztom a gyógynövényeket is, amelyek még hatékonyabbá tudja tenni a tisztítókúránkat. (Hanem hallottál még a Pancsakarmáról, ami Jóga és az Ájurvéda leghatékonyabb tisztító eljárása, de érdekelnek a természetes gyógymódok, esetleg az ősi indiai, védikus eljárások, akkor katt ide…)

De persze ott vannak azok is, akik messziről jönnek és a heti feljárás is eléggé körülményes tud lenni számukra. Szóval 2 dologra gondoltam.

 • 1: Azért kezdenénk Április 24-én, Pénteken, mert a hét 5. napján kezdve a fő tisztító kúrák mindig a hétvégére esnek. De, mi lenne, ha a következő alkalmakkal meg Szombat délelőtt találkoznánk?
 • 2: Ha, ügyesek leszünk, akkor meg tudnánk azt is oldani, hogy azok, akik messziről jönnek, azokkal elég legyen csak 2 hetente találkozni. Hm? Mondjuk nekik majd meg kellene előre csinálniuk az Ájurvédikus alkat felmérést, hogy tudjak rájuk előre készülni.

Mit szóltok? Áldásos lenne a visszajelzéseitek!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

3 Responses to Egy Hipotetikus kérdés a tavasszal induló Pancsakarmával kapcsolatosan…

 1. bilkisz szerint:

  Szia, bátyám csinálná most végig a kúrát, és neki megfelelő lenne a szombat délelőtt. köszönjük 🙂

 2. Betti Oli szerint:

  Mi pont azon a napon találkozunk Veled először…

 3. Zorkoczy Sarolta szerint:

  szia Adam, nekem is megfelelnek a szombatok, és szertném kérdezni, hogy hogyan tudok jelentkezni a tisztitókúrára?
  köszönettel, Sarolta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük