Bhakti Kutiros/Baktai Ádámos karácsonyi ajándék ötletek!

Pár éve a Bhakti Kutirban mi is elkezdtük az a trendet, hogy  karácsonyi ajándékként nálunk is  lehet vásárolni utalványokat előadásokra, kezelésekre vagy akár egy újévi jóga bérletet, az “új év – új élet” mottójára. 

Persze sosem fogunk tudni versenybe szállni az olyan egyedi és fantasztikus karácsonyi ajándék ötletekkel, mint pl. a zokni, a sál, a nyakkendő és az elektromos lábmelegítő, de ha valaki élményt szeretne ajándékba adni és nem tárgyat azért azzal meg tudunk birkózni!

Nem beszélve arról, hogy ha tudást ajándékozunk Karácsonyra, vagy olyan információt, amely használatával minőségileg tudnak szeretteink változtatni az életükön, az valószínűleg nekik is tartalmasabb. 

És persze most ezzel nem a saját kürtömet szeretném fújni, hogy “én, Baktai Ádám lennék az élmény”, de mindaz, amit képviselek az tényleg AZ!

Szóval ezekre a Karácsonyi kombinációkra gondoltunk:

Másfél órás személyes konzultáció Baktai Ádámmal, 22,000 forint helyett 18,000 forintért. A másfél óra tetszőlegesen felhasználható, akár háromszor fél órás etapokban is, Ájurvéda, Zen Shiatsu és Védikus Asztrológia témákat érintve, de akár egy területre is, pl. egy ultra hosszú Védikus Asztrológiai elemzés a család több tagjára is, papa, mama, gyerekek csupa szív szeretet jeligére.

Amúgy azt tudjátok, hogy nálam minden féle és fajta tanácsadás egy árban van, mert azt szoktam mondani nagyszájúan, hogy az én tudásom megfizethetetlen, nekem az időmet kell honorálni. 

A 10 alkalmas Hatha Jóga bérlet pedig, most 12,000 forint helyett 9,000 forintért leüthető! És mint tudjátok nálunk nincs lejárati korlátja a bérleteknek. Valamint gondolkozom éves bérletbe is, szóval akár erre is kérdezzetek rá bátran! 

Szóval amennyiben szeretnétek Hatha Jóga bérletet vagy személyes konzultációt velem ajándékba adni, másoknak vagy magatoknak, írjatok nekem a kutir.bejelentkezes@gmail.com címre.

Ezek az ajánlatok vagy felajánlások December 21-ig érvényesek! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám  a keleti kultúrtudományok szakértője

Ui: És persze van Upanisád Gyűjtemény könyvünk és Bhagavad Gítá könyvünk is, az elvont spirituális barátaitoknak!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Bhakti Kutiros/Baktai Ádámos karácsonyi ajándék ötletek!

  1. Visszajelzés: Színes-szagos-szélesvásznú karácsonyi zsibvásár… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük