Elkészült a Bhakti Kutir igazsággyűjtemény következő része a Bhagavad Gítá és a hozzá kapcsolódó anyag!

Mint azt sokan tudjátok a pandémia idején egy gigászi küldetésbe vágtuk fejszénket! De akkorába, hogy ez nem biztos, hogy csak a mi életművünk lesz, hanem lehet, hogy marad belőle még a következő generációknak is! 

Ez nem más mint az, hogy magyarul szeretnénk nektek bemutatni a védikus bölcsesség egy hatalmas szeletét! Pontosabban a védikus irodalom legmélyebb, legőrözöttebb, legtitkosabb tanításait. Ezek a tanítások név szerint  az Upanisádok (108 darab), a Bhagavad Gítá és a Védanta Szútra! 

E három rész három külön mandalában lenne prezentálva, amiről itt bővebben is olvashatsz!

Az első mandalából készen vagyunk az első kötettel, amiben 18 upanisád kapott helyett. 18 a 108-ból! De további 2 kötettel már szinte teljesen készen vagyunk!

Most viszont a második mandala első könyvét szeretném nektek bemutatni, a Bhagavad Gítát és a hozzá kapcsolódó Jóga-tattva Pradípiká jegyzetet. 

Ebben a kötetben megtaláljátok a Gítá összes versének fordítását, mind a 700 versét, de természetesen a fordítások mellett az eredeti szanszkrit versek is fellelhetőek. Valamint a verseken túl beiktattunk egy olyan tartalomjegyzékes útmutatót, amivel könnyebb lehet a szöveg tanulmányozása és a teljes szöveg átlátása. Valamint  néhány ránk jellemző függeléket is belecsempésztünk a Gítá végére, mint pl. versgyűjteményeket és rövid értekezéseket. 

A könyv B6-os méretben jelent meg, pontosan akkora méretben, mint sorozatunk első kötete! A könyv ára: 5,900 forint. Viszont ezene a héten, december 22-ig a Gítá elbeszélésének évfordulójáig 3,600 forint! 

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhagavad Gita, a Jóga szentírás, Bhakti Kutir, Bhakti Kutir bölcsességek, Tanítások az Upanisádokból, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük