Elkészült az upanisád munkálataink első kötetre valója! 18 upanisád fért bele!

Kedves Barátaink,

Két és fél év folyamatos és állandó ügyködéssel, próbálkozással és tevékeny csinálással eljutottunk oda, hogy a Bhakti Kutir Upanisád gyűjtemény első kötete, kész!

Szerkesztéssel, többszörös korrekciós olvasásokkal, mindennel készen vagyunk!

Jelentjük alássan a kiadvány 338 oldal lett, és 18 darab upanisádot ölel fel, valamint egy hosszabb feldolgozását a Mandúkja Upanisádnak, amiről Ráma, a Rámajána főhőse azt mondja Hanumánnak, hogy ennek az egy upanisádnak a megértésével elérhető a megvilágosodás.

Ezeknek az upanisádoknak a nagy része magyarul még soha sem lettek kiadva, sőt néhány belőlük még angolra sem lettek lefordítva.

Első körben ezt a lehető legegyszerűbb formátumban szeretnénk nektek prezentálni, tehát puha kötés, magán kiadás, stb. Az ára 5,900 forint. 

Végtelenül köszönjük a figyelmet!

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Bozsik László, Horváth Tünde, Mátyus Judit, Simek Erika

Ui: Valamint azt is tudnotok kell, hogy további 3 kötettel is elkészültünk a fordítás és írás szempontjából, de ezeknél a kötetteknél még a szerkesztés és korrekciós olvasások még hátra vannak.

Az Upanisád Gyűjtemény második kötete 8 darab Vaisnava és 1 darab Szamanja Upanisádot fog tartalmazni, ezek közül még egy sem jelent meg magyar fordításban.

A harmadik kötet Dattatréjáról fog szólni, a jóga rendszer megalkotójáról. Ebben a kötetben csak 3 upanisád szerepel, de köztük van a 255 versből álló Dzsabala Darsan Upanisád, az egyik legősibb Jóga Upanisád, ami újfent még angolul sem fellelhető, a magyar nyelvről nem is beszélve.

Valamint elkészültünk a Bhagavad Gítával is, amihez egy tanulmányozást, áttekintést megkönnyítő kis segítséget is hozzáillesztettünk!

Szóval még van ez-az a tarsolyunkban, de ezeket saját erőből most nem fogjuk tudni kiadni, viszont ti, az első kötet megvásárlásával “nemcsak” egy egészen kivételes könyvvel gazdagottok, hanem aktívan támogatni tudjátok a további könyveket is, az Upanisádok magyar nyelvű kiadásán keresztül az ősi védikus filozófia és kultúra népszerűsítését! 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Elkészült az upanisád munkálataink első kötetre valója! 18 upanisád fért bele!

  1. Visszajelzés: Bhakti Kutiros/Baktai Ádámos karácsonyi ajándék ötletek! | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük