Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. December 19-25…

Kos: Az együttműködéseink fognak előtérbe ezen a héten, és a spektrum mindkét végéről. Ugyanis fontos lesz az, hogy hatékonyan tudjunk együttműködni a velünk partneri viszonyban lévőkkel, de az is, hogy lelkileg is harmóniában legyünk velük, Ez általában a hölgyeknek megy is, de uraknak inkább azt javasolnám, hogy a munka terén hatékonyságra, a privát éltükben pedig a harmóniára törekedjenek.

Bika: A mások segítése, a másokkal való együttműködés területei fognak terítékre kerülni ebben az időszakban, mégpedig erős spirituális érzetektől felfűtve. Mert most ez fog minket is egyensúlyba hozni, hogy segítsünk és, hogy tegyünk meg gesztusokat szeretteink és simán csak embertársaink irányban. Ugyanis az együttműködés ebből áll, folyamatos gesztus tételekből.

Ikrek: Ebben a szakaszban meg lesz bennünk az a szervezettség, az a kitartás, és az a fajta hajlandóság az együttműködéseink irányában, hogy képesek legyünk szinte bármit megvalósítani. Ezen felbátorodva merjünk felvállalni olyan feladatokat, olyan teendőket amelyek nehezek, kellemetlenek, amelyeket senki, de senki más nem akar bevállalni és vessük bele magunkat. Menni fog!

Rák: A lelkinyugalmunk, a minket körülvevő harmónia, a rendezett légkör mind fókuszba fognak kerülni e hét folyamán. Így most a megoldandó feladatok is könnyebbnek fognak tűnni, mert erős lesz bennünk az indíték. Arra azért vigyázzunk, hogy a velünk együttműködők nem biztos, hogy ugyanezt a programot futtatják, így lehet, hogy ők egy kicsit jobban leterhelődnek majd a mi tempónktól.

Oroszlán: Tevékeny időszaknak nézünk elébe, de arra vigyázzunk, hogy képesek legyünk néha lelassítani és egy picit elmélkedni az éppen zajló eseményeken. Ugyanis ebben az időszakban a tanulásra, és megújulásra is adódnak majd lehetőségek, igen a sürgés-forgás kellős közepette, de ez csak akkor fog tudni megvalósulni, ha mi magunk teret biztosítunk ezeknek az élményeknek is.

Szűz: Beszéd, kommunikáció, szervezés-rendezés, rendszerben való működés mind teret fog követelni tőlünk ebben a szakaszban, de mindemellett az lesz a legfontosabb, hogy lelkileg azonosulni tudjunk a megoldandó feladatokkal. Mert akkor nem lesz akadály, sőt, akkor még azt sem fogjuk érezni, hogy feladatokat kell megoldanunk. Akkor csak a szárnyalást fogjuk érezni.

Mérleg: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog előtérbe kerülni ezen a héten. Szóval foglalkozzunk sokat a szeretteinkkel, próbáljunk minőségi időt eltölteni velük, és így oda-vissza képesek leszünk töltekezni egymás fényéből. Valamint foglalkozzunk sokat a lakókörnyezetünkkel is, szépítsük, díszítsük mert azzal mi magunkat is képesek vagyunk feldíszíteni az ünnepekre.

Skorpió: A közelgő ünnepektől függetlenül, amolyan skorpiósan, bennünk lesz az a vágy és szándék, hogy egy picit elzárkózzunk a nagyvilági élet sürgés-forgásától, így a beszéd és a kommunikáció elképesztően fontos szerepet fog betölteni a jelen időszak mindennapjaiban. Ne gubózzunk be! Beszéljünk, érdeklődjünk, a távolabbi rokonakat hívjuk is fel, stb…

Nyilas: Készüljünk fel arra, hogy most lehet, hogy nekünk kell a hangulat felelősnek lennünk, mind a mikro, mind a makro környezetünkben. Szóval figyeljük a szeretteinket és legyünk készek arra, hogy segítőként, tanácsadóként, szakácsként, buli felelősként vigyük táncba őket. Legyenek ők a rokonaink vagy akár a nagyobb szociális körünkből származó barátaink.

Bak: A munkánk, a pénzkeresetünk, az ezen területeket összekötő terveink és elképzeléseink fogják dominálni ezt a hetet. De emellett arra oda kell figyelnünk, hogy ne hajtsuk túl magunkat, ne vállaljuk túl magunkat! Mert sokszor úgy alakul a helyzet, hogy amit nyerünk a vámon, azt elvesztjük a réven! Sőt, most az ünnepekre hivatkozva könnyebb is lehet nemet mondani, mint máskor.

Vízöntő: A befejezés, lezárás és az ehhez hasonló ideák fogják kitölteni ezt az időszakunkat. Így magunknak is engedjük meg bátran, hogy egy kicsit kieresszünk és csak sodródjunk egy picit az árral. Természetesen ha az ünnepek levezénylése rajtunk múlik a mi kis környezetünkben ezt nem tehetjük meg, de viszont ebben a helyzetben invitáljunk be némi segítséget a szeretteink köreiből.

Halak: Igyekezzünk minél stresszmentesebben hozzáállni a héthez. Nem kell minden külsöséget tökéletesre igaztani, inkább próbáljunk a szeretteinkre összpontosítani. A keletiek úgy gondolják, hogy “a tökéletes az, amihez már nem lehet mit hozzátenni”. Ilyen nincs, nem létezik. Szóval engedjük bele magunkat és élvezzük, hogy szeretteink mindig további színeket és élményeket adnak mindenhez.

A hét fő momentum természetesen a karácsony, de arra figyeljünk oda, hogy mg a 24 egy asztrológiailag zizibb nap, sok lótás-futással, addig a 25.e egy igen nyugodt, kellemes napnak ígérkezik. eszerint próbáljuk megszőni terveinket.

Fizikailag a derekunktól le egészen a térdeinkig leszünk egy picit érzékenyebbek a Hold vándorlása végett, szóval ódzkodjunk pl. a hidegben hidegen üldögéléstől, mert most ez jobban odacsaphat, mint máskor.

Az ünnepekre való tekintettel a hét ájurvédikus tanácsa a természetes fény/láng témakörére fog épülni. Ami az ájurvéda szerint végtelenül egészséges. Szóval tartózkodjunk sokat a kandallónál, gyújtsunk sok gyertyát, mindezt természetesen felelősségteljesen, mert ezzel nemcsak a testhőháztartásunkra tudunk hatni, hanem a lelkünkre is! Amennyiben a rokonok már haza mentek és a gyerekek is már lefeküdtek próbáljunk legalább egy kis időt eltölteni természetes láng közelében fedetlen mellkassal!

Om Tat Sat

Baktai Ádám a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Ájurvédikus Receptek/Házi praktikák, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük