Bhakti Kutir Karácsony

2010. December 19. 14-20 óráig

Kedves Barátaink, Partnereink, Tündérek és Tündér Urak!

Szeretettel meghívunk Benneteket a Bhakti Kutir közösség Karácsonyi Ünnepségére, melyet december 19-én vasárnap, 14 órától 20 óráig tartunk! Egy kis közös ünnepléssel, és néhány apró figyelmességgel szeretnénk nektek megköszönni a mögöttünk álló évet, az együttműködést és a kitartást!

Programlehetőségek:

  • 14:00 Jóga és meditáció BAKTAI ÁDÁMMAL (Istenek szigete – Jógaterem)
  • 15:30 Közösen feldíszítjük a Bhakti Kutir karácsonyfáját (Indiai Bazár) (díszekkel készülünk, és hozni is szabad) Beszélgetés, teázás, falatozás (Étterem)
  • 16:00 Gyermekprogramok (Istenek szigete – Jógaterem) Gyermek jóga (kb.45 perc) Hangoló – zenés, játékos gyermekprogram VASS MARIANNAL (kb. 45 perc)
  • 18:00 Jóga és meditáció BEHUMI LINDÁVAL (Istenek szigete – Jógaterem)

Csodák és titkok világa – ízelítő:

A program teljes időtartama alatt bepillanthatsz a csodák és titkok világába az Asztrológia, Számmisztika, Angyal-, Asztro-, Tarot és Osho Zen kártya segítségével. Beszélgetés: KIVÁGÓ RÓBERTTEL – Shiva szoba SELENÁVAL – Shakti szoba (Időpontot előre foglalhatsz a 06/20 529 85 78-as telefonszámon)

A karácsonyi programon és a foglalkozásokon való részvétel ingyenes, ez a mi karácsonyi ajándékunk nektek! Ha úgy érzitek, hogy ünnepi ízekkel, saját készítésű finomságokkal szeretnétek elkápráztatni egymást, kínáljátok bátran, szívesen fogadjuk! Szeretettel várunk benneteket és szeretteiteket!

Üdvözlettel, Baktai Ádám és Blaner Ágnes

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .