Bhakti Kutir Karácsony

2010. December 19. 14-20 óráig

Kedves Barátaink, Partnereink, Tündérek és Tündér Urak!

Szeretettel meghívunk Benneteket a Bhakti Kutir közösség Karácsonyi Ünnepségére, melyet december 19-én vasárnap, 14 órától 20 óráig tartunk! Egy kis közös ünnepléssel, és néhány apró figyelmességgel szeretnénk nektek megköszönni a mögöttünk álló évet, az együttműködést és a kitartást!

Programlehetőségek:

  • 14:00 Jóga és meditáció BAKTAI ÁDÁMMAL (Istenek szigete – Jógaterem)
  • 15:30 Közösen feldíszítjük a Bhakti Kutir karácsonyfáját (Indiai Bazár) (díszekkel készülünk, és hozni is szabad) Beszélgetés, teázás, falatozás (Étterem)
  • 16:00 Gyermekprogramok (Istenek szigete – Jógaterem) Gyermek jóga (kb.45 perc) Hangoló – zenés, játékos gyermekprogram VASS MARIANNAL (kb. 45 perc)
  • 18:00 Jóga és meditáció BEHUMI LINDÁVAL (Istenek szigete – Jógaterem)

Csodák és titkok világa – ízelítő:

A program teljes időtartama alatt bepillanthatsz a csodák és titkok világába az Asztrológia, Számmisztika, Angyal-, Asztro-, Tarot és Osho Zen kártya segítségével. Beszélgetés: KIVÁGÓ RÓBERTTEL – Shiva szoba SELENÁVAL – Shakti szoba (Időpontot előre foglalhatsz a 06/20 529 85 78-as telefonszámon)

A karácsonyi programon és a foglalkozásokon való részvétel ingyenes, ez a mi karácsonyi ajándékunk nektek! Ha úgy érzitek, hogy ünnepi ízekkel, saját készítésű finomságokkal szeretnétek elkápráztatni egymást, kínáljátok bátran, szívesen fogadjuk! Szeretettel várunk benneteket és szeretteiteket!

Üdvözlettel, Baktai Ádám és Blaner Ágnes

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük