Bhakti Kutir Karácsony – December 17. 14:00

Tündérek!

Indén is megrendezzük hagyományos Karácsonyi Ünnepségünket a Bhakti Kutirban  december 17-én, szombaton 14:00 órától, egy kicsit másképp!

Ezúttal csak néhány programmal készültünk, hogy minél több idő jusson a kötetlen beszélgetésre és ismerkedésre egymás között, és csapatunk tagjaival is, mert úgy érezzük, hogy erre máskor sosem jut elég idő.

A már megszokott családias hangulatban várjuk a kicsiket és a nagyokat egyaránt, barátokat, ismerősöket, egyszóval bárkit, aki szívesen eltölt velünk egy kis időt így a nagy év végi hajrában, hogy egy pillanatra megpihenve önmagára és közvetlen környezetére figyelhessen.

Programok

  • 15:00 Gyermekjóga (oktató: Jakab Adrienn)
  • 16:00 Családi terek – Vastu Shastra Előadás (előadó: Baktai Ádám)
  • 17:00 Ismerkedés és kötetlen beszélgetés csapatunk tagjaival (Baktai Ádám, Imolai Judit, Imre Lilla, Jakab Adrienn, Kivágó Róbert, Loch Attila, Martonyik Mária, Gyulai Borbála, Selena)
  • 19:00 Shambandha Mantra Yoga – Élőzene (Gyertyafényes Meditáció és Örömzene)

A rendezvény ideje alatt Karácsonyi Vásárt tartunk az Indiai Bazár teljes kínálatából.

Várunk Benneteket szeretettel!

Om Tat Sat

 

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

3 Responses to Bhakti Kutir Karácsony – December 17. 14:00

 1. Imolai Judit szerint:

  Tündérek, Angyalok, Kismackók és Cicanyuszik-:)
  Ez ugye DECEMBER 17. szombat??
  – Judit

 2. Márti szerint:

  Szia Ádám !
  Elárulod melyik nap lesz ? 🙂
  köszi ! pusz

 3. Márti szerint:

  Hurááá , kinyomoztam : dec.17. szombat 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .