Bhakti Kutir Karácsony – December 17. 14:00

Tündérek!

Indén is megrendezzük hagyományos Karácsonyi Ünnepségünket a Bhakti Kutirban  december 17-én, szombaton 14:00 órától, egy kicsit másképp!

Ezúttal csak néhány programmal készültünk, hogy minél több idő jusson a kötetlen beszélgetésre és ismerkedésre egymás között, és csapatunk tagjaival is, mert úgy érezzük, hogy erre máskor sosem jut elég idő.

A már megszokott családias hangulatban várjuk a kicsiket és a nagyokat egyaránt, barátokat, ismerősöket, egyszóval bárkit, aki szívesen eltölt velünk egy kis időt így a nagy év végi hajrában, hogy egy pillanatra megpihenve önmagára és közvetlen környezetére figyelhessen.

Programok

  • 15:00 Gyermekjóga (oktató: Jakab Adrienn)
  • 16:00 Családi terek – Vastu Shastra Előadás (előadó: Baktai Ádám)
  • 17:00 Ismerkedés és kötetlen beszélgetés csapatunk tagjaival (Baktai Ádám, Imolai Judit, Imre Lilla, Jakab Adrienn, Kivágó Róbert, Loch Attila, Martonyik Mária, Gyulai Borbála, Selena)
  • 19:00 Shambandha Mantra Yoga – Élőzene (Gyertyafényes Meditáció és Örömzene)

A rendezvény ideje alatt Karácsonyi Vásárt tartunk az Indiai Bazár teljes kínálatából.

Várunk Benneteket szeretettel!

Om Tat Sat

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

3 Responses to Bhakti Kutir Karácsony – December 17. 14:00

 1. Imolai Judit szerint:

  Tündérek, Angyalok, Kismackók és Cicanyuszik-:)
  Ez ugye DECEMBER 17. szombat??
  – Judit

 2. Márti szerint:

  Szia Ádám !
  Elárulod melyik nap lesz ? 🙂
  köszi ! pusz

 3. Márti szerint:

  Hurááá , kinyomoztam : dec.17. szombat 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük