Hírek – Kutir Előadások és a Bazár cuccosok

Tündérmacik, ne feledjétek, hogy holnap, December 15-én lesz Ájurvéda előadás 17 órától. December 19-én 18 órától tartjuk meg az utolsó Tai Chi-t. A korábban végzettek jöhetnek gyakorolni, és Január 7-én végre valahára megtartjuk az első Védikus Pszichológia előadást.

Az új Asztrológia csoporttal Január 14-én leszünk, most már egész napos foglalkozással, 10-től 18 óráig.

A karácsonyi vásárban az érdeklődésre való tekintettel újra lesznek kristály láncok, idő hiányában egy nagy részük, főleg a szebbek még nem lettek felfűzve, tehát csináld magad stílusú ajándékkal is meglephetjük szeretteinket.

Természetesen ott leszek majd, hogy asztrológiailag is segítsek, hogy szeretteinknek ki tudjuk választani azt a kristályt, ami nemcsak szép, de a csillagok szerint még jótét hatású is az illetőnek.

És persze lesznek egyedi olaj lámpások, jóga kendők, talizmánok és tibeti, muzulmán, japán és kínai ajándékcsomagjaink is, hogy ha szeretnétek, terjesszétek az orientális kultúrát az ajándékaitokon keresztül is, éljen a kultúra!

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük