Hírek – Kutir Előadások és a Bazár cuccosok

Tündérmacik, ne feledjétek, hogy holnap, December 15-én lesz Ájurvéda előadás 17 órától. December 19-én 18 órától tartjuk meg az utolsó Tai Chi-t. A korábban végzettek jöhetnek gyakorolni, és Január 7-én végre valahára megtartjuk az első Védikus Pszichológia előadást.

Az új Asztrológia csoporttal Január 14-én leszünk, most már egész napos foglalkozással, 10-től 18 óráig.

A karácsonyi vásárban az érdeklődésre való tekintettel újra lesznek kristály láncok, idő hiányában egy nagy részük, főleg a szebbek még nem lettek felfűzve, tehát csináld magad stílusú ajándékkal is meglephetjük szeretteinket.

Természetesen ott leszek majd, hogy asztrológiailag is segítsek, hogy szeretteinknek ki tudjuk választani azt a kristályt, ami nemcsak szép, de a csillagok szerint még jótét hatású is az illetőnek.

És persze lesznek egyedi olaj lámpások, jóga kendők, talizmánok és tibeti, muzulmán, japán és kínai ajándékcsomagjaink is, hogy ha szeretnétek, terjesszétek az orientális kultúrát az ajándékaitokon keresztül is, éljen a kultúra!

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .