Bhakti Kutir Bindhu: Frontkezelés az Ájurvédában…

hibiscus

egyébként a hibiszkusz a magas vérnyomásra is kiválóan hat…

Természetesen nekem meg van a saját kis Hindu elképzelésem arról, hogy miért furcsább mostanság az időjárás, ami még a jégkorszakokat, és a felmelegedésekre is ad magyarázatot, de ettől eltekintve is érezhető, hogy az évszakok is össze vannak keveredve, meg minden más is.

(egy kis vigasztalás és asztrológiai magyarázat a rossz időkre… )

Az Ájurvéda szemszögéből nézve a frontok zavart okoznak a szervezetünkbe, lásd a következményekként fellépő rossz közérzetet, és természetesen ott vannak azok is, akik kifejezetten érzékenyek a fronthatásokra.

Így az Ájurvédában a bevett eljárás az, hogy nyugtató hatású teát kellene szürcsölgetnünk, ami rendezi a felzaklatott szervezetünket.

Borsmenta, citromfű, hibiszkusz mind jó lehet!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük