Bhakti Kutir Bindhu és Abu Patikája: Feszültség levezetés ősi Mongol módra…

mongolokDzsingisz Khán egy szimpla rendelettel oldotta meg a fegyelmet, a levezetést és ennek az egyensúlyát a katonái körében.

Havonta egyszer muszáj volt, és kétszer lehetett berúgni, de három berúgás után már kivégezték a katonákat.

Egyébként megfigyelhető, hogy minden kultúrában van feszültség levezetés némi tudat módosítással. Pár éve sikerült egy picit az Arab kultúrrégióban laknunk, és akkor vagy 2 hónap volt mire rájöttem, hogy ott ahol az alkoholfogyasztás tilos, és a drogfogyasztásért és/vagy birtoklásért a halálbüntetés is dukálhat, hogyan oldják meg ezt? Hát a vízipipázással. És az abból fakadó oxigénkómával! Ami, mondjuk egy nem is annyira egészségtelen betépés!

Amennyiben kíváncsiak vagytok az Ájurvéda és a Tantra kultúrköreiben alkalmazott feszültség levezetésről, ami ténylegesen és fizikailag is csökkenti szervezetünk stressz hormon szintjét akkor katt ide

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Abu Patikája, Ájurvéda, Bhakti Kutir Bindhu: Rövid spirituális inspirációk
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .