Bhakti Kutir Bhindu: Az egészen bámulatos himalájai só…

Természetesen én is vad összeesküvés párti vagyok, de azért nem elvetemülten. Mostanában halljuk azt itt-ott, hogy mérgeznek minket a sóval, de én nem gondolnám, hogy ez tudatos rosszindulatból fakad.

Ez kb. olyan, mint a cigaretta. Azt hiszem, 2012. Január 1-től van az, hogy már csak olyan dohány terméket lehet az Unió területén árusítani, ami át van itatva egy olyan vegyszerrel, aminek az a hatása, ha nem szívsz bele a cigarettába, akkor 1-2 percen belül elalszik.

Ez azért van, mert az EU területén minden évben 30-32 ember halálra ég a dohányzás közbeni elalvás miatt. Szóval, hogy ezek a balesetek ne forduljanak elő, bevezették ezt az új adalék anyagot. Persze nem tudom, hogy hány ember dohányzik az EU-ban, de ha azt mondjuk, hogy kb. 50 millió, akkor most 50 millió embert azért adalékoznak meg, hogy megmentsenek 30-at.

Szerintem ez így van a sóval is, picit belepiszkálunk, és akkor hátha jobb lesz tőle az emberek vérnyomása, érfali helyzete, stb. Persze ezt is nyugati módon van csinálva, hogy úgy is mindenkinek tutira ugyanaz lesz a jó! Ami persze nem így van.

Egyébként a mostani orvosi kutatások azt mondják, hogy ha a só már problémaként jelentkezik a szervezetünkben, az több, mint 90 %-ban só hiány, és elenyésző százalékban só többlet.

De mindezzel nekünk nem is kell foglalkoznunk, mert most már itt van és mindenhol elérhető a Himalája só! Ez a tökéletes só a szervezetünknek.

És ami egészen elképesztő az, hogy a mai tudomány 118 ásványi anyag létezéséről tud, ebből a himalájai só 84-et tartalmaz. Sőt már olyan termékek is multi vitamin néven futnak, ami ennek az ásvány mennyiségnek a töredékét tartalmazzák. Szóval egyértelműen és csakis Himalája só! (Egyébként azokból elemekből, amit nem tartalmazz a Himalája só egy csomó mérgező, lásd plutónium, urán, stb.)

Egyébként nem tudom mennyire emlékeztek, de kb. 10-12 évvel ezelőtt még csak egyetlen német cég kiszerelésében lehetett himalájai sót kapni, itthon, és azt a terméket úgy hívták, hogy Alexander Salz. Ez azért volt, mert egy olyan külszíni bányából hozatták a sót, amit még Nagy Sándor alapított kb. 2300 évvel ezelőtt, durva mi?

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ui: A Himalája sót nagyon ritkán hamisítják, mert Indiában és Pakisztánban olyannyira olcsó, hogy nem éri meg azzal bajlódni, hogy itteni kősót rózsaszínre szinezenek.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Abu Patikája, Ájurvéda, Ájurvédikus/Vegás Főzőcske, Baktai Ádám válaszol, Bhakti Kutir Bindhu: Rövid spirituális inspirációk
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük