Bhakti Kutir Bhindu: Az egészen bámulatos himalájai só…

Természetesen én is vad összeesküvés párti vagyok, de azért nem elvetemülten. Mostanában halljuk azt itt-ott, hogy mérgeznek minket a sóval, de én nem gondolnám, hogy ez tudatos rosszindulatból fakad.

Ez kb. olyan, mint a cigaretta. Azt hiszem, 2012. Január 1-től van az, hogy már csak olyan dohány terméket lehet az Unió területén árusítani, ami át van itatva egy olyan vegyszerrel, aminek az a hatása, ha nem szívsz bele a cigarettába, akkor 1-2 percen belül elalszik.

Ez azért van, mert az EU területén minden évben 30-32 ember halálra ég a dohányzás közbeni elalvás miatt. Szóval, hogy ezek a balesetek ne forduljanak elő, bevezették ezt az új adalék anyagot. Persze nem tudom, hogy hány ember dohányzik az EU-ban, de ha azt mondjuk, hogy kb. 50 millió, akkor most 50 millió embert azért adalékoznak meg, hogy megmentsenek 30-at.

Szerintem ez így van a sóval is, picit belepiszkálunk, és akkor hátha jobb lesz tőle az emberek vérnyomása, érfali helyzete, stb. Persze ezt is nyugati módon van csinálva, hogy úgy is mindenkinek tutira ugyanaz lesz a jó! Ami persze nem így van.

Egyébként a mostani orvosi kutatások azt mondják, hogy ha a só már problémaként jelentkezik a szervezetünkben, az több, mint 90 %-ban só hiány, és elenyésző százalékban só többlet.

De mindezzel nekünk nem is kell foglalkoznunk, mert most már itt van és mindenhol elérhető a Himalája só! Ez a tökéletes só a szervezetünknek.

És ami egészen elképesztő az, hogy a mai tudomány 118 ásványi anyag létezéséről tud, ebből a himalájai só 84-et tartalmaz. Sőt már olyan termékek is multi vitamin néven futnak, ami ennek az ásvány mennyiségnek a töredékét tartalmazzák. Szóval egyértelműen és csakis Himalája só! (Egyébként azokból elemekből, amit nem tartalmazz a Himalája só egy csomó mérgező, lásd plutónium, urán, stb.)

Egyébként nem tudom mennyire emlékeztek, de kb. 10-12 évvel ezelőtt még csak egyetlen német cég kiszerelésében lehetett himalájai sót kapni, itthon, és azt a terméket úgy hívták, hogy Alexander Salz. Ez azért volt, mert egy olyan külszíni bányából hozatták a sót, amit még Nagy Sándor alapított kb. 2300 évvel ezelőtt, durva mi?

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ui: A Himalája sót nagyon ritkán hamisítják, mert Indiában és Pakisztánban olyannyira olcsó, hogy nem éri meg azzal bajlódni, hogy itteni kősót rózsaszínre szinezenek.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Abu Patikája, Ájurvéda, Ájurvédikus/Vegás Főzőcske, Baktai Ádám válaszol, Bhakti Kutir Bindhu: Rövid spirituális inspirációk
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük