A most aktuális havi asztrológiai előrejelzés: 2015. Június 15-Július 17. Nap az Ikrekben…

astrolilaA mostani Nap/Mars együttállás kifejezetten jó a vezetésre és az irányításra, és arra, hogy saját erőből segítség nélkül legyünk képesek dolgokat megvalósítani, és szerencsére mindezt támogatni fogja a tanító, gyógyító és papi bolygók együttállása.

Sőt a Jupiter és a Vénusz jelenléte a Rákban tovább tudja azt támogatni, hogy vezetőként is ne hatalomból nyomjuk végig saját akaratunkat, hanem közös megegyezéssel vezessük a mi kis közösségünket. Meg fog adatni az a lehetőség, hogy szellemi vezetőkké váljunk, fizikai vezetőkből.

A fizikai síkon tevékenykedő vezetőket kötelező követni, mert része a szabályzatnak, a rendszernek és a szerződéseinknek, de a szellemi vezetőket az emberek önszántukból követik. Most ezzé lehet válni!

Sőt, mivel a Rák jegye jelzi a tömegeket is, ebben a szakaszban sok-sok embert tudunk segíteni iránymutatással, szóval ha világuralomra töréssel kapcsolatos terveink vannak, ezt valamikor ez idő tájt kellene bedobni a köztudatba.

Aztán Július 5-től ez még tovább fog finomodni, mert a Merkúr is beérkezik az Ikrekbe a Nap és a Mars mellé, és vezetői képességeink jó kommunikációs erőkkel is meg lesznek támogatva.

De visszatérve a Jupiter/Vénusz együttállásra a Rákban, ez egy hihetetlen lehetőség, hogy fizikailag is tegyünk az otthonunkért. A Rák jegye a minket körülvevő lakhatási lehetőségeket, de még a járműveinket is uralja.

Felújítást, változtatást, vagy bármilyen fejlesztést teszünk meg ebben a szakaszban, az támogatásra lel és könnyebben fogjuk tudni véghezvinni az elképzeléseinket.

Ezen kívül a Rák jegye még erősen kötődik a szívünk és lelkünk elégedettségéhez is, így ha most végzünk spirituális tanulmányokat, természetesen a megfelelő forrásból, nagyon mélyen meg fogja tudni érinteni az értékrendünket, és nagyon hatékonyan fogja tudni befolyásolni az elégedettség érzetünket.

És hát az anyai szerep is a Rák jegyének hatáskörébe tartozik, szóval úgy is mint anyukák, és úgy is, mint anyáink irányába könnyebbé válnak a teendők, feladatok és kapcsolatok.

Aztán Július 5-én szinte egyszerre a Merkúr jegyváltásával a Vénusz is pozíciót vált és áthalad az Oroszlánba. Már írtam nektek, hogy a Vénusz picit el tudja tántorítani a Nap erejét, és el tudja csábítani a kijelölt útról, így ebben a szakaszban vigyáznunk kell, hogy ne használjuk ki hatalmunkat arra, hogy élvezetekhez jussunk mások kárára.

Ezek után, majd egy év után, Július 14-én a Jupiter átmegy az Oroszlánba és picit alábbhagy az elmúlt idők magasztossága, majd 17-én a Nap is áthalad a következő jegybe, a Rákba.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Ha kíváncsi vagy napi lebontásban is a most aktuális asztrológiai állásokra, katt ide…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük