A most aktuális havi asztrológiai előrejelzés: 2015. Június 15-Július 17. Nap az Ikrekben…

astrolilaA mostani Nap/Mars együttállás kifejezetten jó a vezetésre és az irányításra, és arra, hogy saját erőből segítség nélkül legyünk képesek dolgokat megvalósítani, és szerencsére mindezt támogatni fogja a tanító, gyógyító és papi bolygók együttállása.

Sőt a Jupiter és a Vénusz jelenléte a Rákban tovább tudja azt támogatni, hogy vezetőként is ne hatalomból nyomjuk végig saját akaratunkat, hanem közös megegyezéssel vezessük a mi kis közösségünket. Meg fog adatni az a lehetőség, hogy szellemi vezetőkké váljunk, fizikai vezetőkből.

A fizikai síkon tevékenykedő vezetőket kötelező követni, mert része a szabályzatnak, a rendszernek és a szerződéseinknek, de a szellemi vezetőket az emberek önszántukból követik. Most ezzé lehet válni!

Sőt, mivel a Rák jegye jelzi a tömegeket is, ebben a szakaszban sok-sok embert tudunk segíteni iránymutatással, szóval ha világuralomra töréssel kapcsolatos terveink vannak, ezt valamikor ez idő tájt kellene bedobni a köztudatba.

Aztán Július 5-től ez még tovább fog finomodni, mert a Merkúr is beérkezik az Ikrekbe a Nap és a Mars mellé, és vezetői képességeink jó kommunikációs erőkkel is meg lesznek támogatva.

De visszatérve a Jupiter/Vénusz együttállásra a Rákban, ez egy hihetetlen lehetőség, hogy fizikailag is tegyünk az otthonunkért. A Rák jegye a minket körülvevő lakhatási lehetőségeket, de még a járműveinket is uralja.

Felújítást, változtatást, vagy bármilyen fejlesztést teszünk meg ebben a szakaszban, az támogatásra lel és könnyebben fogjuk tudni véghezvinni az elképzeléseinket.

Ezen kívül a Rák jegye még erősen kötődik a szívünk és lelkünk elégedettségéhez is, így ha most végzünk spirituális tanulmányokat, természetesen a megfelelő forrásból, nagyon mélyen meg fogja tudni érinteni az értékrendünket, és nagyon hatékonyan fogja tudni befolyásolni az elégedettség érzetünket.

És hát az anyai szerep is a Rák jegyének hatáskörébe tartozik, szóval úgy is mint anyukák, és úgy is, mint anyáink irányába könnyebbé válnak a teendők, feladatok és kapcsolatok.

Aztán Július 5-én szinte egyszerre a Merkúr jegyváltásával a Vénusz is pozíciót vált és áthalad az Oroszlánba. Már írtam nektek, hogy a Vénusz picit el tudja tántorítani a Nap erejét, és el tudja csábítani a kijelölt útról, így ebben a szakaszban vigyáznunk kell, hogy ne használjuk ki hatalmunkat arra, hogy élvezetekhez jussunk mások kárára.

Ezek után, majd egy év után, Július 14-én a Jupiter átmegy az Oroszlánba és picit alábbhagy az elmúlt idők magasztossága, majd 17-én a Nap is áthalad a következő jegybe, a Rákba.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Ha kíváncsi vagy napi lebontásban is a most aktuális asztrológiai állásokra, katt ide…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük