A most aktuális havi asztrológiai előrejelzés: 2015. Június 15-Július 17. Nap az Ikrekben…

astrolilaA mostani Nap/Mars együttállás kifejezetten jó a vezetésre és az irányításra, és arra, hogy saját erőből segítség nélkül legyünk képesek dolgokat megvalósítani, és szerencsére mindezt támogatni fogja a tanító, gyógyító és papi bolygók együttállása.

Sőt a Jupiter és a Vénusz jelenléte a Rákban tovább tudja azt támogatni, hogy vezetőként is ne hatalomból nyomjuk végig saját akaratunkat, hanem közös megegyezéssel vezessük a mi kis közösségünket. Meg fog adatni az a lehetőség, hogy szellemi vezetőkké váljunk, fizikai vezetőkből.

A fizikai síkon tevékenykedő vezetőket kötelező követni, mert része a szabályzatnak, a rendszernek és a szerződéseinknek, de a szellemi vezetőket az emberek önszántukból követik. Most ezzé lehet válni!

Sőt, mivel a Rák jegye jelzi a tömegeket is, ebben a szakaszban sok-sok embert tudunk segíteni iránymutatással, szóval ha világuralomra töréssel kapcsolatos terveink vannak, ezt valamikor ez idő tájt kellene bedobni a köztudatba.

Aztán Július 5-től ez még tovább fog finomodni, mert a Merkúr is beérkezik az Ikrekbe a Nap és a Mars mellé, és vezetői képességeink jó kommunikációs erőkkel is meg lesznek támogatva.

De visszatérve a Jupiter/Vénusz együttállásra a Rákban, ez egy hihetetlen lehetőség, hogy fizikailag is tegyünk az otthonunkért. A Rák jegye a minket körülvevő lakhatási lehetőségeket, de még a járműveinket is uralja.

Felújítást, változtatást, vagy bármilyen fejlesztést teszünk meg ebben a szakaszban, az támogatásra lel és könnyebben fogjuk tudni véghezvinni az elképzeléseinket.

Ezen kívül a Rák jegye még erősen kötődik a szívünk és lelkünk elégedettségéhez is, így ha most végzünk spirituális tanulmányokat, természetesen a megfelelő forrásból, nagyon mélyen meg fogja tudni érinteni az értékrendünket, és nagyon hatékonyan fogja tudni befolyásolni az elégedettség érzetünket.

És hát az anyai szerep is a Rák jegyének hatáskörébe tartozik, szóval úgy is mint anyukák, és úgy is, mint anyáink irányába könnyebbé válnak a teendők, feladatok és kapcsolatok.

Aztán Július 5-én szinte egyszerre a Merkúr jegyváltásával a Vénusz is pozíciót vált és áthalad az Oroszlánba. Már írtam nektek, hogy a Vénusz picit el tudja tántorítani a Nap erejét, és el tudja csábítani a kijelölt útról, így ebben a szakaszban vigyáznunk kell, hogy ne használjuk ki hatalmunkat arra, hogy élvezetekhez jussunk mások kárára.

Ezek után, majd egy év után, Július 14-én a Jupiter átmegy az Oroszlánba és picit alábbhagy az elmúlt idők magasztossága, majd 17-én a Nap is áthalad a következő jegybe, a Rákba.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Ha kíváncsi vagy napi lebontásban is a most aktuális asztrológiai állásokra, katt ide…

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .