Az aktuális Védikus Asztrológia előrejelzés: Nap a Vízöntőben: Február 13-Március 14…

A múlt havi előrejelzésben ugye ott tartottunk, hogy Január 27-től sokkal könnyebb lesz a tanulmányainkra fókuszálni, sőt a Február hónap elejére említett további tanulási könnyebbségek jó hosszan fennmaradnak, sőt Március 11-től még fantasztikusabbá is válhatnak. Ugyanis ezen a napon a Merkúr is belép a Halak jegyébe, a Vénusz mellé.

Ezzel a bolygóállás nemcsak attól lesz erősebb, hogy a Merkúr együttállásba kerül a Vénusszal, ami igen csak fejleszti a kommunikációs képességeinket főként a diplomatikus beszéd területén, de a Merkúr így egy különleges kölcsönhatásba is kerül.

A Halak jegye a Jupiter bolygó területének számít, míg a Szűz jegye a Merkúrénak. Így előáll egy házcserés állás, mivel a Jupiter a Szűzben tartózkodik a Merkúr házában, miközben a Merkúr a Halak jegyében áll, a Jupiter házában. Ettől mindkét bolygó, sőt a hozzájuk köthető területek is elképesztő módon felerősödnek.

A Védikus asztrológiában 4 bolygó kapcsolódik a gondolkodáshoz: a Hold, a Vénusz, a Jupiter és a Merkúr. Ebben az időszakban a 4 bolygóból 3 kerül nagyon közeli kölcsönhatásba egymással, egészen Március 27-ig. Sőt, a Hold is bekapcsolódik ebbe az együttállásba Március 12. és 15. között, így gondolkodásunk minden területen aktívabb lesz. A Hold kapcsolódik az érzelmi gondolkodásunkhoz, a Vénusz a tanult tudáshoz, a Jupiter az ösztönös és józan paraszti eszünkhöz, míg a Merkúr meg az analitikus gondolkodásunkhoz kötődik.

A hónap fő spirituális napja a Holi fesztivál, ami idén Március 12-ére esik, amikor is Indiában, a Telihold alkalmából ezen a napon dobálják egymást meg festékkel és festékes vízzel, kb. 1 milliárdan.

Ez az ünnep a mi kultúránk busójárásának felel meg, mert a mögöttes elképzelés az, hogy a vidámsággal, a festékszórással el kellene engednünk a tavalyi év rossz történéseit és sérelmeit.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Az aktuális Védikus Asztrológia előrejelzés: Nap a Vízöntőben: Február 13-Március 14…

  1. Visszajelzés: Védikus asztrológiai előrejelzés: Nap a Halakban, Március 14-Április 13… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük