Az aktuális Védikus Asztrológia előrejelzés: Nap a Vízöntőben: Február 13-Március 14…

A múlt havi előrejelzésben ugye ott tartottunk, hogy Január 27-től sokkal könnyebb lesz a tanulmányainkra fókuszálni, sőt a Február hónap elejére említett további tanulási könnyebbségek jó hosszan fennmaradnak, sőt Március 11-től még fantasztikusabbá is válhatnak. Ugyanis ezen a napon a Merkúr is belép a Halak jegyébe, a Vénusz mellé.

Ezzel a bolygóállás nemcsak attól lesz erősebb, hogy a Merkúr együttállásba kerül a Vénusszal, ami igen csak fejleszti a kommunikációs képességeinket főként a diplomatikus beszéd területén, de a Merkúr így egy különleges kölcsönhatásba is kerül.

A Halak jegye a Jupiter bolygó területének számít, míg a Szűz jegye a Merkúrénak. Így előáll egy házcserés állás, mivel a Jupiter a Szűzben tartózkodik a Merkúr házában, miközben a Merkúr a Halak jegyében áll, a Jupiter házában. Ettől mindkét bolygó, sőt a hozzájuk köthető területek is elképesztő módon felerősödnek.

A Védikus asztrológiában 4 bolygó kapcsolódik a gondolkodáshoz: a Hold, a Vénusz, a Jupiter és a Merkúr. Ebben az időszakban a 4 bolygóból 3 kerül nagyon közeli kölcsönhatásba egymással, egészen Március 27-ig. Sőt, a Hold is bekapcsolódik ebbe az együttállásba Március 12. és 15. között, így gondolkodásunk minden területen aktívabb lesz. A Hold kapcsolódik az érzelmi gondolkodásunkhoz, a Vénusz a tanult tudáshoz, a Jupiter az ösztönös és józan paraszti eszünkhöz, míg a Merkúr meg az analitikus gondolkodásunkhoz kötődik.

A hónap fő spirituális napja a Holi fesztivál, ami idén Március 12-ére esik, amikor is Indiában, a Telihold alkalmából ezen a napon dobálják egymást meg festékkel és festékes vízzel, kb. 1 milliárdan.

Ez az ünnep a mi kultúránk busójárásának felel meg, mert a mögöttes elképzelés az, hogy a vidámsággal, a festékszórással el kellene engednünk a tavalyi év rossz történéseit és sérelmeit.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Az aktuális Védikus Asztrológia előrejelzés: Nap a Vízöntőben: Február 13-Március 14…

  1. Visszajelzés: Védikus asztrológiai előrejelzés: Nap a Halakban, Március 14-Április 13… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük