Az aktuális Védikus Asztrológia előrejelzés: Nap a Vízöntőben: Február 13-Március 14…

A múlt havi előrejelzésben ugye ott tartottunk, hogy Január 27-től sokkal könnyebb lesz a tanulmányainkra fókuszálni, sőt a Február hónap elejére említett további tanulási könnyebbségek jó hosszan fennmaradnak, sőt Március 11-től még fantasztikusabbá is válhatnak. Ugyanis ezen a napon a Merkúr is belép a Halak jegyébe, a Vénusz mellé.

Ezzel a bolygóállás nemcsak attól lesz erősebb, hogy a Merkúr együttállásba kerül a Vénusszal, ami igen csak fejleszti a kommunikációs képességeinket főként a diplomatikus beszéd területén, de a Merkúr így egy különleges kölcsönhatásba is kerül.

A Halak jegye a Jupiter bolygó területének számít, míg a Szűz jegye a Merkúrénak. Így előáll egy házcserés állás, mivel a Jupiter a Szűzben tartózkodik a Merkúr házában, miközben a Merkúr a Halak jegyében áll, a Jupiter házában. Ettől mindkét bolygó, sőt a hozzájuk köthető területek is elképesztő módon felerősödnek.

A Védikus asztrológiában 4 bolygó kapcsolódik a gondolkodáshoz: a Hold, a Vénusz, a Jupiter és a Merkúr. Ebben az időszakban a 4 bolygóból 3 kerül nagyon közeli kölcsönhatásba egymással, egészen Március 27-ig. Sőt, a Hold is bekapcsolódik ebbe az együttállásba Március 12. és 15. között, így gondolkodásunk minden területen aktívabb lesz. A Hold kapcsolódik az érzelmi gondolkodásunkhoz, a Vénusz a tanult tudáshoz, a Jupiter az ösztönös és józan paraszti eszünkhöz, míg a Merkúr meg az analitikus gondolkodásunkhoz kötődik.

A hónap fő spirituális napja a Holi fesztivál, ami idén Március 12-ére esik, amikor is Indiában, a Telihold alkalmából ezen a napon dobálják egymást meg festékkel és festékes vízzel, kb. 1 milliárdan.

Ez az ünnep a mi kultúránk busójárásának felel meg, mert a mögöttes elképzelés az, hogy a vidámsággal, a festékszórással el kellene engednünk a tavalyi év rossz történéseit és sérelmeit.

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Az aktuális Védikus Asztrológia előrejelzés: Nap a Vízöntőben: Február 13-Március 14…

  1. Visszajelzés: Védikus asztrológiai előrejelzés: Nap a Halakban, Március 14-Április 13… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .