Mostanában volt a Mesterem születésnapja!

Pár napja volt a Mesterem születésnapja és most a napokban volt annak az évfordulója is, amikor kiköltöztem Indiába.

1992, Február 17-én érkeztünk meg drága Nagybátyámmal és Unokaöcsémmel Kalkuttába. És az első ember, akit megláttam az 1 milliárdos szubkontinensen, természetesen ahogy az lenni szokott, a Mesterem volt.

Hogy jobban magatok előtt lássátok a képet, íme némi plusz információ. Régen úgy rajzolták meg a rajzfilmeket, hogy színészek eljátszották a szerepeket, majd a filmtekercsekről lerajzolták a szereplők mozgását az animátorok. Az én drága Mesterem apukája nagyon közeli kapcsolatban volt Walt Disney-vel, így amikor a 101 kiskutyát rajzolták az én Meseterem apukája játszotta el Jasper Badun szerepét, Szörnyella magas vékony fogdmegjét. Ehhez hozzátartozik az is, hogy az én drága Mesterem hihetetlenül hasonlít az apukájára.

Szóval képzeljétek el, amikor megérkezek Indiába, magába a gyermekkori vágyaim meseországába, és elsőként megpillantok egy szürreálisan magas és vékony szentet, aki ragyog a tömegben! Majd neki köszönök először, neki borulok le először Indiában, mindez egyébként azért mert pont Ő is ép várt valakire a reptéren.

Természetesen szavakba sem tudom önteni mindazt a fantasztikus élményt, tanítást, nevelést és útmutatást, amit tőle kaptam, de annyit leírnék nektek, hogy én 10 évig lakhattam a Mesteremmel, sok évig szekrény társak is voltunk, tehát a reggeli készülődés, és az esti elpakolás alatt is együtt voltunk, karnyújtásnyira egymástól.

Ehhez még azt képzeljétek el, 10 év alatt én sohasem tapasztaltam, hallottam, vagy láttam Tőle olyan megnyilvánulást, ami ne lett volna abszolút helyénvaló és/vagy méltó egy Szenthez, egy Mesterhez, egy spirituális utat járó Emelkedett Lényhez. Pedig a szoros együttélés folyamán azért kilóg az a lóláb, már ha van.

Szóval engem megvett a bácsi, mert példaértékű volt minden mozzanata, és ez a legmagasabb szinten zajló tanítás. A példán keresztül tanítás.

Ennyi voltam. Örök hálám.

Om Tat Sat

Baktai Ádám aka “az ősember”. (Drága Mesterem mindig így hívott.)

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

One Response to Mostanában volt a Mesterem születésnapja!

  1. Visszajelzés: Volt, hogy a Mesterem mentette meg az életem, szó szerint… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük