Hirdetni valók: Jóga tábor Bulgáriában, és egy új előadás féleség!

Most a ti véleményetek fog számítani, tehát ötleteket fogok leírni nektek, és ha igent mondotok lesz belőle valamit, amennyiben meg nincs érdeklődés, akkor sztornózzuk a bulit.

Tehát, Jóga tábor:

Június 24 és Július 1 között a Bulgáriai napos parton lenne egy 4 csillagos aparthotelben, baromira szép helyen, akkora már pont jó az idő is és a szállás a parton van. Én az azt megelőző héten ott leszek a családommal, tehát nekem pont jó, ha leszünk, sőt ha lesz jóga tábor, visszafelé pár embert haza is tudok hozni autóval, hiszen a családomat repülővel fogom hazadeportálni így is, úgy is.

A tábor díja 85 ezer forint lesz a hétre. Ez egy 4 csillagos helyen bitang jó. Most nem fogok nektek főzni, nálam is a pihenés lesz a terv. Az aparthotelben 11-12 euro körül van a teljes ellátás per nap az egyszerűbb részlegben, de ami a partról is, rövidnadrágban is látogatható kantinban van. A másik opció kb. 18 euro, de az csak szépen felöltözötten látogatható éttermi részben van.

A program szerintem a bevált lesz. Reggel Jóga a parton, a szállodánk saját partszakaszán, délután tai chi.

Az időpont egyébként ideális nincs még túl meleg, és csak július közepétől-végétől szokott a medúzák miatt fürödhetetlen lenni a tenger. Tehát j a jó idő és a jó víz garantált. Mondjuk böhöm nagy medencék is vannak a szálláshelyünkön. Ha van érdeklődés írjatok, és akkor pontosan leírok mindent.

Itt azért már egy csomó mindent leírtam a Bulgár jógatáborainkról. Persze most más szálláshelyen lennénk, de ugyanazon a környéken, tehát a környezeti leírás haszon lehet.

Terv 2, egy újféle oktatás:

Havonta Védikus filozófiáról beszélgetni kötetlenül? Vagy 2 havonta? A program adomány jellegű, amit a sulimnak küldenék ki Indiába? Hm?

Egyrészről ez egy hiánypótló stílusú oktatás lenne, hogy jóga, védikus asztrológia, vasztu irányokban érdeklődők megkaphassák a kulturális és filozófiai hátterét is  a fent említett tudományoknak, másrészről ez egy lelki/spirituális tanítás lenne, ami értékrendileg fejlesztene a tudásunkon. Ergo ezért nincs ára, a spiritualitásnak nincs is. És ezért is gondoltam azt, hogy a bejövő összeget a régi papneveldés sulimnak ajánlanánk.

De ez még annyira képlékeny bennem, hogy először azt kellene eldöntenünk, hogy mi legyen a neve?

2 irányba lehet szavazni:

 • Dharma Duma
 • Dharma Szimpózium

Om Tat Sat

Írjatok, osszátok meg, vagy meséljétek el a barátaitoknak.

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Hirdetni valók: Jóga tábor Bulgáriában, és egy új előadás féleség!

 1. Bóna Eleonóra szerint:

  Kedves Ádám!
  Örömömre van a terv, s szívesen veszek részt az oktatásban, tanításban.

  Dharma Szimpózium – ra szavazok.

  Köszönettel: Nóra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük