Hirdetni valók: Jóga tábor Bulgáriában, és egy új előadás féleség!

Most a ti véleményetek fog számítani, tehát ötleteket fogok leírni nektek, és ha igent mondotok lesz belőle valamit, amennyiben meg nincs érdeklődés, akkor sztornózzuk a bulit.

Tehát, Jóga tábor:

Június 24 és Július 1 között a Bulgáriai napos parton lenne egy 4 csillagos aparthotelben, baromira szép helyen, akkora már pont jó az idő is és a szállás a parton van. Én az azt megelőző héten ott leszek a családommal, tehát nekem pont jó, ha leszünk, sőt ha lesz jóga tábor, visszafelé pár embert haza is tudok hozni autóval, hiszen a családomat repülővel fogom hazadeportálni így is, úgy is.

A tábor díja 85 ezer forint lesz a hétre. Ez egy 4 csillagos helyen bitang jó. Most nem fogok nektek főzni, nálam is a pihenés lesz a terv. Az aparthotelben 11-12 euro körül van a teljes ellátás per nap az egyszerűbb részlegben, de ami a partról is, rövidnadrágban is látogatható kantinban van. A másik opció kb. 18 euro, de az csak szépen felöltözötten látogatható éttermi részben van.

A program szerintem a bevált lesz. Reggel Jóga a parton, a szállodánk saját partszakaszán, délután tai chi.

Az időpont egyébként ideális nincs még túl meleg, és csak július közepétől-végétől szokott a medúzák miatt fürödhetetlen lenni a tenger. Tehát j a jó idő és a jó víz garantált. Mondjuk böhöm nagy medencék is vannak a szálláshelyünkön. Ha van érdeklődés írjatok, és akkor pontosan leírok mindent.

Itt azért már egy csomó mindent leírtam a Bulgár jógatáborainkról. Persze most más szálláshelyen lennénk, de ugyanazon a környéken, tehát a környezeti leírás haszon lehet.

Terv 2, egy újféle oktatás:

Havonta Védikus filozófiáról beszélgetni kötetlenül? Vagy 2 havonta? A program adomány jellegű, amit a sulimnak küldenék ki Indiába? Hm?

Egyrészről ez egy hiánypótló stílusú oktatás lenne, hogy jóga, védikus asztrológia, vasztu irányokban érdeklődők megkaphassák a kulturális és filozófiai hátterét is  a fent említett tudományoknak, másrészről ez egy lelki/spirituális tanítás lenne, ami értékrendileg fejlesztene a tudásunkon. Ergo ezért nincs ára, a spiritualitásnak nincs is. És ezért is gondoltam azt, hogy a bejövő összeget a régi papneveldés sulimnak ajánlanánk.

De ez még annyira képlékeny bennem, hogy először azt kellene eldöntenünk, hogy mi legyen a neve?

2 irányba lehet szavazni:

 • Dharma Duma
 • Dharma Szimpózium

Om Tat Sat

Írjatok, osszátok meg, vagy meséljétek el a barátaitoknak.

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Hirdetni valók: Jóga tábor Bulgáriában, és egy új előadás féleség!

 1. Bóna Eleonóra szerint:

  Kedves Ádám!
  Örömömre van a terv, s szívesen veszek részt az oktatásban, tanításban.

  Dharma Szimpózium – ra szavazok.

  Köszönettel: Nóra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük