Áprilisi Hírek

Kedves Tündérek és Tündér Urak!

Áprilisi Hírlevelünk fő témái az újdonságok lesznek, rengeteg van…szemezgessetek!

  • A Bhakti Kutir – Új fejezetet nyitunk
  • Indiai Bazár – Hétfő van, alkudjunk
  • Ismerd meg csapatunk új tagjait
  • Új szolgáltatások
  • Havi ajánlatunk – Masszázs 20% kedvezménnyel
  • Tanfolyamaink – Fókuszban a vega konyha
  • Nyílt nap májusban
  • Baba Kutir – Főszerepben a gyermekek (és édesanyjuk)
  • Hűségprogram – Légy a vendégünk egy Ázsiai útra!

 

Új fejezetet nyitunk

Mint ahogyan azt a honlapunkon is olvashattátok, nagy dolgok vannak készülőben a Bhakti Kutir háza táján! A természettel összhangban lassan mi is végére érünk az átalakulási folyamatoknak.  Azok, akik rendszeres látogatóink, bizonyára feltűnt már a szépítkezés, az állandó rendezkedés, átszervezés, intézkedés, ami már egy jó ideje mindennapos nálunk. Utólag is szeretnénk megköszönni a türelmet, a bíztatást, a dicsérő és elismerő szavakat! Jelentjük, a végére értünk! Az utolsó simítások vannak már csak hátra, és májusra teljes fényében tündököl majd a közös kedvenc helyünk!

A helyszín átalakítása mellett rengeteget dolgoztunk a Bhakti Kutir egyéni karakterének kialakításán, hogy még élvezhetőbb és szerethetőbb legyen számotokra a velünk való találkozás mind személyesen, mind az éteren keresztül. Nagy izgalommal várjuk, hogy megoszthassuk veletek is munkánk gyümölcsét! Legjelentősebb és legszembetűnőbb változás az új honlapunk lesz, amit 2011. május 5-én csodálhat meg először a nagyközönség!!! Természetesen a kutir miliője is összhangba kerül majd az új egyéniségünkkel!

De ez még nem minden! Van egy sor más meglepetésünk is, ezeket még had tartsuk titokban egy picit, ígérjük, szép lassan minden kiderül! Már csak pár nap van hátra, készüljetek, izguljatok! Mi is ezt tesszük!!!

Hétfő van, alkudjunk

Indiában, mint minden másnak, a bazári szokásoknak is megvannak a kis finomságai, szertartásos elemei. Egyik legfontosabb része az eladók sikerének az, ha a nap első vásárlója elégedetten, és tele szatyorral távozik a boltból. Olyankor azt tartják, hogy a nap többi része is hasonlóan sikeres lesz, ezért a nyitás után érkező első vendégre mindig nagyon odafigyelnek, akár saját hasznukról is lemondanak, ami egyébként egyáltalán nem jellemző az indiai árusokra. Ezt a kedves hagyományt mi is szeretnénk meghonosítani az Indiai Bazárban, ezért eldöntöttük, hogy a hét első napján a megjelölt termékek alkudozás tárgyát képezik. Tehát, ha hétfőn ellátogatsz hozzánk, az adott termékekre alkudozhatsz, ami szerintünk nagyon jó móka lesz.

Ismerd meg csapatunk új tagjait

Örömmel jelentjük, hogy az utóbbi időben több remek szakemberrel is bővült a Bhakti Kutir szolgáltatóinak közössége. Nagyon örülünk nekik és szeretjük őket, reméljük, hogy ebben is meg fog egyezni a véleményünk J.

Róluk bővebben a honlapunkon, a Rólunk címszó alatt olvashattok!

 

 

Új szolgáltatások

Nem csalás, nem ámítás! Csapatunk bővülésével új szolgáltatások kerültek fel a Bhakti Kutir kínálatának széles skálájára. Néhány ezek közül: Tibeti Hangtál Terápia, Homeopátia, Kineziológia, Új masszázs fajták, Új jógaórák, Sorselemzés, Spirituális Tanácsadás…stb.

Ezekről szintén a honlapunkon olvashattok az Egészségközpont és a Jóga címszó alatt!

Havi ajánlatunk – MASSZÁZS 20% KEDVEZMÉNNYEL

Jó kis programot fundáltunk ki nektek erre a hónapra! A napsütés mellett a kényeztetés is jár nekünk, nem igaz? Szerintünk is így van, ezért fáradtságűző, stresszoldó, közérzetjavító szolgáltatásokat ajánlunk föl kedvezményesen. Május hónapban minden kedves vendégünk 20% kedvezménnyel veheti igénybe masszázsainkat.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés a recepción Fruzsinál: +36 70 946 65 65

Jelentkezzetek bátran, ne hagyjátok ki ezt a páratlan lehetőséget, mi már kipróbáltuk, és szenzációs volt!

Tanfolyamaink – fókuszban a vega konyha

Sánta Dás és Kotroczó Anikó (akik szintén most csatlakoztak hozzánk) fognak benneteket kalauzolni a vegetáriánus konyhaművészet világában. Tanfolyamunkon nem csupán az indiai konyha ételeit ismerhetitek meg, amely méltán a legnépszerűbb a vegetáriánus konyhaművészetben, hanem más nemzetiség (magyar, olasz, stb.) receptjeit is megtanulhatjátok elkészíteni a hús kihagyásával vagy helyettesítésével.

Emellett egy teljesen egyedülálló kurzust is indítunk, ahol a vegetáriánus kismamák kapnak majd segítséget az egészséges és tápláló ételek elkészítéséhez, továbbá hasznos információkat a várandósság alatti életmóddal kapcsolatban.

Bővebben: http://www.bhaktikutir.net/programjaink/eloadastanfolyam/fozotanfolyam-kismamaknak

Nyílt nap Májusban

Régóta tervezzük, végre megvalósítjuk! Május 22-én, vasárnap Nyílt Napot tartunk a Bhakti Kutirban, ahol díjtalanul ismerkedhettek meg régi és új szolgáltatásainkkal, munkatársainkkal, kipróbálhattok mindent, mi szem, s szájnak ingere! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt szervezünk programokat, hozzátok el a pindur tündéreket is bátran! Természetesen családtagjaitokat és barátaitokat is szívesen látjuk, nem zártkörű a rendezvény J

Részletes programot hamarosan olvashattok majd a honlapunkon az Aktuális rovatban, és a Facebook-on.

Baba Kutir – Főszerepben a gyermekek (és édesanyjuk)

A Baba Kutir szintén egy teljesen új fejezet Egészségközpontunk életében. Igényünk és igényetek már régóta van a rendszeres gyermekprogramokra, ahol a tündérmacik is megismerkedhetnek az „egészséges móka”, és életmód áldásaival.

Baba Kutir részlegünkben a babák mellett a mamák is fontos szerepet kapnak. Mind a várandós kismamák, mind a gyermeküket nevelő édesanyák számára ajánlunk programokat.

Részletekért látogassatok el ide:  http://www.bhaktikutir.net/baba-kutir

Hűségprogram – Légy a vendégünk egy Ázsiai útra!

2011. május 5-én indítjuk el Hűségprogramunkat. Most igazán érdemes hozzánk ellátogatni és szemezgetni a választékból, hiszen a régi és új csoportos foglalkozásokon és egyéni konzultációkon való részvételt egyaránt megháláljuk, és természetesen az Indiai Bazárban elköltött forintokról is megemlékezünk!  A foglalkozásokon való részvételért járó pontokat egy egyébként igen hasznos és dekoratív tájékoztató füzetben kell majd gyűjtögetni, és ha elegendő összegyűlt, a pontok kedvezményekre válthatók.

Leghűségesebb és legaktívabb vendégeink közül a legszerencsésebb pedig – most figyeljetek – velünk tarthat Ázsiába, a következő utazásunkra!!! Tá Dáááá!!!

Elöljáróban legyen elég ennyi, a többit május 5-én, izguljatok csak még egy kicsit! Részletekért nézegessétek honlapunkat, és a facebook-on a Bhakti Kutir megjelenéseket!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük