MEGÚJULUNK!

MEGÚJULUNK! MEGÚJULUNK! MEGÚJULUNK! MEGÚJULUNK!

Nagy dolgok vannak készülőben a Bhakti Kutir háza táján! A természettel összhangban lassan mi is végére érünk az átalakulási folyamatoknak.  Azok, akik rendszeres látogatóink, bizonyára feltűnt már a szépítkezés, az állandó rendezkedés, átszervezés, intézkedés, ami már egy jó ideje mindennapos nálunk. Utólag is szeretnénk megköszönni a türelmet, a bíztatást, a dicsérő és elismerő szavakat!

Jelentjük, a végére értünk! Az utolsó simítások vannak már csak hátra, és májusra teljes fényében tündököl majd a közös kedvenc helyünk!

A helyszín átalakítása mellett rengeteget dolgoztunk a Bhakti Kutir egyéni karakterének kialakításán, hogy még élvezhetőbb és szerethetőbb legyen számotokra a velünk való találkozás mind személyesen, mind az éteren keresztül. Nagy izgalommal várjuk, hogy megoszthassuk veletek is munkánk gyümölcsét! Legjelentősebb és legszembetűnőbb változás az új honlapunk lesz, amit 2011. május 5-én csodálhat meg először a nagyközönség!!! Természetesen a kutir miliője is összhangba kerül majd az új egyéniségünkkel!

De ez még nem minden! Van egy sor más meglepetésünk is, ezeket még had tartsuk titokban egy picit, ígérjük, szép lassan minden kiderül!

Már csak pár nap van hátra, készüljetek, izguljatok! Mi is ezt tesszük!!!

Üdv,

A Bhakti Kutir közösség

 

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .