Abu Patikája: Kb. az utolsó allergia bejegyzés, mert már mindent lefedtünk

cabbageJó páran írták, hogy az orr kence szuper, és már 1-2 nap után megszűntek az orrfolyós mizériák. Meg azt is, hogy a tavalyi rózsavizes szem cucc is kiváló a szem irritációra, de ehhez azért még hozzá tenném azt, hogy csak olyan rózsavizet csepegtessünk a szemünkbe, aminek az összetevő listáján csak az szerepel, hogy rózsavíz. Amely üveg hátulján sodium laurath sulfate, propyl butanoate és hasonló nevek szerepelnek, nem teljesen szembe való rózsavizet tartalmaznak.

De mi van a torokköszörüléssel?

Ha az allergia nálunk torok irritációs tünetekkel jelentkezik a következő a teendő:

Nyers káposzta levébe áztatunk, hosszú borsot. Tehát némi káposztát lereszelünk és kinyomkodjuk a levét. Aztán amikor a bors felszívta az összes levet, összeőröljük és kiszárítjuk a hosszú borsot. Fél mokkáskanálnyit egy kevés mézzel, elszopogatunk reggel is és este is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Abu Patikája, Ájurvéda, Ájurvédikus Receptek/Házi praktikák
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .