Abu Patikája: Kb. az utolsó allergia bejegyzés, mert már mindent lefedtünk

cabbageJó páran írták, hogy az orr kence szuper, és már 1-2 nap után megszűntek az orrfolyós mizériák. Meg azt is, hogy a tavalyi rózsavizes szem cucc is kiváló a szem irritációra, de ehhez azért még hozzá tenném azt, hogy csak olyan rózsavizet csepegtessünk a szemünkbe, aminek az összetevő listáján csak az szerepel, hogy rózsavíz. Amely üveg hátulján sodium laurath sulfate, propyl butanoate és hasonló nevek szerepelnek, nem teljesen szembe való rózsavizet tartalmaznak.

De mi van a torokköszörüléssel?

Ha az allergia nálunk torok irritációs tünetekkel jelentkezik a következő a teendő:

Nyers káposzta levébe áztatunk, hosszú borsot. Tehát némi káposztát lereszelünk és kinyomkodjuk a levét. Aztán amikor a bors felszívta az összes levet, összeőröljük és kiszárítjuk a hosszú borsot. Fél mokkáskanálnyit egy kevés mézzel, elszopogatunk reggel is és este is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Abu Patikája, Ájurvéda, Ájurvédikus Receptek/Házi praktikák
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük