Már csak 5 hónap és elmegyünk életünk kalandjára, Maha Kumbha Méla 2013

Tündérek, ezen a héten véglegesítem a 2013-as Maha Kumbha Méla zarándokút részleteit és utána már bombázhatok is az árakért, stb.

Mindig azt hiszem, hogy minél később húzom-halasztom a befizetést annál könnyebb nektek, de a Végh Marika mesélte kb. 1 hónapja, hogy ő már most be kellett, hogy fizessen egy indiai útra, ami jövő tavasszal lesz, bőven a mi utunk után.

Szóval ezen a héten már tudni fogok minden részletet és a hónap vége lesz a jelentkezési határidő, és akkor utána kb. 1 héttel már kellene is fizetni egy részt, mert a mai világban már csak 1 hétig tartják a repülőtársaságok a foglalásokat.

Meg azt se felejtsük el, hogy leszünk vagy 100 millióan, lehet, hogy nem árt majd picit előre foglalni, de nem nagyon csak egy kicsit előre.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Utazás/Zarándoklatok
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

One Response to Már csak 5 hónap és elmegyünk életünk kalandjára, Maha Kumbha Méla 2013

  1. Visszajelzés: Indiai Út Eligazítás, Október 13, 16 óra: Bhakti Kutir | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük