Már csak 5 hónap és elmegyünk életünk kalandjára, Maha Kumbha Méla 2013

Tündérek, ezen a héten véglegesítem a 2013-as Maha Kumbha Méla zarándokút részleteit és utána már bombázhatok is az árakért, stb.

Mindig azt hiszem, hogy minél később húzom-halasztom a befizetést annál könnyebb nektek, de a Végh Marika mesélte kb. 1 hónapja, hogy ő már most be kellett, hogy fizessen egy indiai útra, ami jövő tavasszal lesz, bőven a mi utunk után.

Szóval ezen a héten már tudni fogok minden részletet és a hónap vége lesz a jelentkezési határidő, és akkor utána kb. 1 héttel már kellene is fizetni egy részt, mert a mai világban már csak 1 hétig tartják a repülőtársaságok a foglalásokat.

Meg azt se felejtsük el, hogy leszünk vagy 100 millióan, lehet, hogy nem árt majd picit előre foglalni, de nem nagyon csak egy kicsit előre.

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Utazás
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

One Response to Már csak 5 hónap és elmegyünk életünk kalandjára, Maha Kumbha Méla 2013

  1. Visszajelzés: Indiai Út Eligazítás, Október 13, 16 óra: Bhakti Kutir | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .