A jövő hétvége lesz következő Zen Shiatsu hétvége: Szeptember 22-23

Ezen a hétvégén az ízületek felépítését, és az ízületi elmozdulások biztonságos korrekcióit fogjuk át venni. Azt is végig fogjuk venni, hogy egy frissen helyre rakott ízületet milyen Do-In (Japán Jóga) gyakorlatokkal lehet helyén tartani, és azt is, hogy egy rendszeresen elmozduló ízületet, mivel lehet vissza szoktatni, visszaerősíteni a helyes tartásra, működésre.

Végig vesszük a váll, a könyök, a csukló, a csípő, a térd és a boka mozgás anatómiáját és működési elveit, valamint elkezdünk alapozni a gerincre is. Mint már sokan tudjátok, a Zen Shiatsu lényege az, hogy hatékony, de érzetileg lágy, kívülről nézve viszont egy rendkívül szép mozgás kultúra.

De átnézzük majd a távol keleti gyógyító kultúrák praktikáit is a sérült ízületek kezelésre, karbantartására és visszaépítésére is.

Hogy kik jöhetnek erre a hétvégére? Mindenki!

Ha szimplán szeretnéd kezelni, kényeztetni a családtagjaidat, barátaidat vagy szeretteidet, gyere el.

Ha Jógát vagy más mozgást tanítasz és még jobban szeretnéd átlátni az alkalmazott anatómiát és ezáltal elmélyíteni a Jóga tudásodat, simén gyere el.Vagy óráid után szeretnél picit segíteni diákjaidon, itt a helyed.

Vagy csak kíváncsi vagy egy tradicionális Japán fizioterápiás rendszer működésére, a jó Istenke hozott.

A teljes hétvégés oktatás díja: 25,000 Forint, ami ajándékként tartalmazza a Reiki II-es beavatást.

Akik a kora délutánig tartó részrekre jönnek, szombat és varárnap, tehát csak az anatómiai oktatásra, a jóga terápiás részre, az ízületi korrekciós technikákra és az ízületek kezelésének távol keleti praktikáira, azoknak a részvételi díj: 15,000 Forint.

Ha utólag úgy gondolod, hogy szeretnéd elvégezni teljes Zen Shiatsu oktatás nálunk a Kutirban, akkor az eddig 1 hétvégét, ami lement még valahogy segítünk majd pótolni, mert ebben az 5 hétvégés rendszerben, ez most lesz így utoljára tanítva.  

A rendszert modulokra fogjuk bontani, és valószínű, hogy 10-12 részben lesz oktatva.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Shiatsu
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

3 Responses to A jövő hétvége lesz következő Zen Shiatsu hétvége: Szeptember 22-23

  1. Visszajelzés: Oktatás Időpontok a Kutirban | Bhakti Kutir

  2. Tormassy Agnes szerint:

    Szia Ádám,

    szeretnénk érdeklődni páran a shiatsu tanfolyamról, hogy a most következő szombati-munkanaptól függetlenül aznap is lesz képzés, tehát szombat-vasárnap?
    Vagy csak vasárnap? Mert kb. 3-4 ember biztos tudna jönni, de a többiekről nincs infónk.

    köszi szép napot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük