A jövő hétvége lesz következő Zen Shiatsu hétvége: Szeptember 22-23

Ezen a hétvégén az ízületek felépítését, és az ízületi elmozdulások biztonságos korrekcióit fogjuk át venni. Azt is végig fogjuk venni, hogy egy frissen helyre rakott ízületet milyen Do-In (Japán Jóga) gyakorlatokkal lehet helyén tartani, és azt is, hogy egy rendszeresen elmozduló ízületet, mivel lehet vissza szoktatni, visszaerősíteni a helyes tartásra, működésre.

Végig vesszük a váll, a könyök, a csukló, a csípő, a térd és a boka mozgás anatómiáját és működési elveit, valamint elkezdünk alapozni a gerincre is. Mint már sokan tudjátok, a Zen Shiatsu lényege az, hogy hatékony, de érzetileg lágy, kívülről nézve viszont egy rendkívül szép mozgás kultúra.

De átnézzük majd a távol keleti gyógyító kultúrák praktikáit is a sérült ízületek kezelésre, karbantartására és visszaépítésére is.

Hogy kik jöhetnek erre a hétvégére? Mindenki!

Ha szimplán szeretnéd kezelni, kényeztetni a családtagjaidat, barátaidat vagy szeretteidet, gyere el.

Ha Jógát vagy más mozgást tanítasz és még jobban szeretnéd átlátni az alkalmazott anatómiát és ezáltal elmélyíteni a Jóga tudásodat, simén gyere el.Vagy óráid után szeretnél picit segíteni diákjaidon, itt a helyed.

Vagy csak kíváncsi vagy egy tradicionális Japán fizioterápiás rendszer működésére, a jó Istenke hozott.

A teljes hétvégés oktatás díja: 25,000 Forint, ami ajándékként tartalmazza a Reiki II-es beavatást.

Akik a kora délutánig tartó részrekre jönnek, szombat és varárnap, tehát csak az anatómiai oktatásra, a jóga terápiás részre, az ízületi korrekciós technikákra és az ízületek kezelésének távol keleti praktikáira, azoknak a részvételi díj: 15,000 Forint.

Ha utólag úgy gondolod, hogy szeretnéd elvégezni teljes Zen Shiatsu oktatás nálunk a Kutirban, akkor az eddig 1 hétvégét, ami lement még valahogy segítünk majd pótolni, mert ebben az 5 hétvégés rendszerben, ez most lesz így utoljára tanítva.  

A rendszert modulokra fogjuk bontani, és valószínű, hogy 10-12 részben lesz oktatva.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Shiatsu
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

3 Responses to A jövő hétvége lesz következő Zen Shiatsu hétvége: Szeptember 22-23

  1. Visszajelzés: Oktatás Időpontok a Kutirban | Bhakti Kutir

  2. Tormassy Agnes szerint:

    Szia Ádám,

    szeretnénk érdeklődni páran a shiatsu tanfolyamról, hogy a most következő szombati-munkanaptól függetlenül aznap is lesz képzés, tehát szombat-vasárnap?
    Vagy csak vasárnap? Mert kb. 3-4 ember biztos tudna jönni, de a többiekről nincs infónk.

    köszi szép napot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük