2020. Szeptember hónap esemény naptára. Fókuszban a különleges asztrológiai napok és a spirituális ünnepek!

Szeptember 1-2: Telihold. A Védikus asztrológia egyik nagy alapszabály az, hogy amilyen bolygóállás uralkodik napkeltekor, olyan lesz az egész napunk. És nagyon ritkán van olyan, amikor a Teliholdnak számító csillagászati időszak 2 egymás utáni napkelte is zajlik. Így Védikusan mindkét nap Teliholdnak számít. Ezzel kezdjük a szeptembert! 

Szeptember 4: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Szeptember 8: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Szeptember 9: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Szeptember 10: Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint, ezen a napon 100-szoros áldással bír minden, amit az egészségünkért teszünk.

Szeptember 8-án, 11.40-től, Szeptember 10-én, 23.07-ig elképesztően jó asztrológiai állások lesznek! A 9 bolygóból 5 db a saját házában fog állni! 3 db a lehető legjobb pozíciójában fog állni. A Vénusz, meg az egyik legjobb bolygóval lesz házcserés állásban! Elképesztően jó hatások várhatók, főként a Szeptember 9 és 10 napokon!

Így Szeptember 10-én délután 18.30-tól bele kezdünk egy rövid, 9 alkalmas jóga képzésbe, hogy otthon is biztonságosan és hatékonyan jógázzunk! 

Amennyiben karantént rendelnek el halaszthatunk, át mehetünk on-line térbe, vagy felfüggeszthetjük a képzést a karantén utánra. Erről majd közösen fogunk dönteni!

Szeptember 12-14: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Szeptember 13: Jógaböjt nap, tartózkodjunk a gabonaféléktől.

Szeptember 15: Siva napja. A napnyugtakor végzet lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak. Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Szeptember 17: Újhold. Ezen a napon kezdődik el a két és fél évente beillesztett extra Hold hónap!A Védikus asztrológia rendszere ezzel korrigálja magát, ezért nincs eltérés a valóság és a Védikus asztrológia számításai között. Valamint azt is tudni kell, hogy ez egy nagyon spirituális nap!

Szeptember 17-18: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Szeptember 18: 17 órás kezdettel bele vágunk az Ájurvéda alap tanfolyamba. Ez egy 4 alkalmas tanfolyam, amit 2 db péntek du. és szombat de. etapban foguk abszolválni! 

Amennyiben karantént rendelnek el halaszthatunk, át mehetünk on-line térbe, vagy felfüggeszthetjük a képzést a karantén utánra. Erről majd közösen fogunk dönteni!

Szeptember 22: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Szeptember 23: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Szeptember 24: Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint, ezen a napon 100-szoros áldással bír minden, amit az egészségünkért teszünk.

Szeptember 26-28: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Szeptember 27: Jógaböjt nap, tartózkodjunk a gabonaféléktől.

Szeptember 29: Siva napja. A napnyugtakor végzet lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak. Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük