2020. Szeptember hónap esemény naptára. Fókuszban a különleges asztrológiai napok és a spirituális ünnepek!

Szeptember 1-2: Telihold. A Védikus asztrológia egyik nagy alapszabály az, hogy amilyen bolygóállás uralkodik napkeltekor, olyan lesz az egész napunk. És nagyon ritkán van olyan, amikor a Teliholdnak számító csillagászati időszak 2 egymás utáni napkelte is zajlik. Így Védikusan mindkét nap Teliholdnak számít. Ezzel kezdjük a szeptembert! 

Szeptember 4: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Szeptember 8: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Szeptember 9: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Szeptember 10: Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint, ezen a napon 100-szoros áldással bír minden, amit az egészségünkért teszünk.

Szeptember 8-án, 11.40-től, Szeptember 10-én, 23.07-ig elképesztően jó asztrológiai állások lesznek! A 9 bolygóból 5 db a saját házában fog állni! 3 db a lehető legjobb pozíciójában fog állni. A Vénusz, meg az egyik legjobb bolygóval lesz házcserés állásban! Elképesztően jó hatások várhatók, főként a Szeptember 9 és 10 napokon!

Így Szeptember 10-én délután 18.30-tól bele kezdünk egy rövid, 9 alkalmas jóga képzésbe, hogy otthon is biztonságosan és hatékonyan jógázzunk! 

Amennyiben karantént rendelnek el halaszthatunk, át mehetünk on-line térbe, vagy felfüggeszthetjük a képzést a karantén utánra. Erről majd közösen fogunk dönteni!

Szeptember 12-14: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Szeptember 13: Jógaböjt nap, tartózkodjunk a gabonaféléktől.

Szeptember 15: Siva napja. A napnyugtakor végzet lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak. Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Szeptember 17: Újhold. Ezen a napon kezdődik el a két és fél évente beillesztett extra Hold hónap!A Védikus asztrológia rendszere ezzel korrigálja magát, ezért nincs eltérés a valóság és a Védikus asztrológia számításai között. Valamint azt is tudni kell, hogy ez egy nagyon spirituális nap!

Szeptember 17-18: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Szeptember 18: 17 órás kezdettel bele vágunk az Ájurvéda alap tanfolyamba. Ez egy 4 alkalmas tanfolyam, amit 2 db péntek du. és szombat de. etapban foguk abszolválni! 

Amennyiben karantént rendelnek el halaszthatunk, át mehetünk on-line térbe, vagy felfüggeszthetjük a képzést a karantén utánra. Erről majd közösen fogunk dönteni!

Szeptember 22: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Szeptember 23: Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Szeptember 24: Gyógyító Buddha nap a tibeti kalendárium szerint, ezen a napon 100-szoros áldással bír minden, amit az egészségünkért teszünk.

Szeptember 26-28: Mritju Jóga. Bármibe is kezdünk, az nehézségekre van ítélve.

Szeptember 27: Jógaböjt nap, tartózkodjunk a gabonaféléktől.

Szeptember 29: Siva napja. A napnyugtakor végzet lelkigyakorlatok különleges hatással bírnak. Sziddha Jóga. Bármibe is kezdünk ezen a napon, az sikerre van ítélve.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Asztrológia, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .