Heti asztrológiai előrejelzés: Augusztus 28-Szeptember 4…

Kos: Spirituális gondolatok fognak foglalkoztatni bennünket, így a nagyobb távolság tartás vagy akár az elvonulás és bizonyos dolgok lezárása elkerülhetetlen lesz ezen a héten. Sőt a munkánkban is a spirituális kapcsolódást fogjuk keresni, így az is foglalkoztatni fog bennünket, hogy a munkánk mennyire közelíti meg azt az érzetet, hogy a teendőink megegyeznek az életfeladatunkkal.

Bika: A külvilág és a belső világunk közötti kapcsolat fogja most kitölteni ezt a szakaszt az életünkben, és az, hogy megtaláljuk a 2 világ között az egyensúlyt. Így előtérbe fognak kerülni mély spirituális elképzelések is, de abban a kontextusban, hogy ezeket miként lehet beintegrálni a mindennapokban, valamint képbe kerül a pénzkereset, főként abból a szempontból, hogy elegendő-e ahhoz, hogy finanszírozza a spirituális elképzeléseinket.

Ikrek: A partneri viszonyaink fognak most fókuszba kerülni, de főként az érzések és az egyensúly viszonylataiban. A partnerkapcsolataink minden téren fókuszba kerülnek, tehát a belső világunk kapcsolatai és a munka kapcsolataink is. Itt arra kell majd ráérezzünk, hogy az adott hely, idő és körülmény fogja meghatározni a kapcsolatainkban működő dinamikát, és arra, hogy nem várhatjuk el mindenkiktől ugyanazt, mindenki egyedi módon kapcsolódik hozzánk.

Rák: Mások segítése és pátyolgatása kerül most előtérbe ebben az időszakban, mindez úgy, hogy nem fogjuk sem azt érezni, hogy már megint nekünk kell adni és cselekedni, vagy éppen azt, hogy már megint vissza élnek a jóságunkkal. Természetesen a partnerünk, mint közvetlen környezetünk óriási kedvezményezettje lehet ennek az időszaknak, de próbáljuk tágítani egy kicsit a kört, hogy más is kapjon belőlünk.

Oroszlán: Az a belső hívás lesz most prominens az életünkben, hogy alakítsunk ki új életviteli rendszereket a mindennapjainkban. Ebben az óriási segítség lehet, ha külön fókuszálunk azokra a teendőinkre, feladatainkra amelyeket az utóbbi időben nem tudtunk ellátni, megoldani. Ezeket szem előtt tartva iktassunk be új elemeket az életvitelünkben, mert ezeknek a nem elhanyagolásával elkerülhetjük a stresszeltség érzetét.

Szűz: Az otthonunk, a gyermekeink és a partnerkapcsolatunk kerül most terítékre ebben a szakaszban és az elvégzendő feladatok újra osztása. Hiszen ahogyan cseperednek a gyerekek és változik a dinamika az otthonunkba, úgy változni kell annak is, hogy ki, mit tesz bele a közösbe. Amennyiben még nincs gyerek az életünkben, akkor az életviteli rendszerek fognak nagyobb szerepet kapni, de ugyanebben a kontextusban.

Mérleg: Aktív hétnek nézünk elébe, és főként a saját magunk fejlesztésével kapcsolatban. A tanulás minden formája előtérbe kerülhet legyen az hivatalos rendszerben zajló formális oktatás, vagy az, hogy ezen a héten otthon több idő szánunk saját magunk képzésére. Sőt előtérbe fog kerülni a gyakorlás is, amikor már a meglévő tudásunkat próbáljuk magasabb szintre emelni.

Skorpió: A beszéd és a kommunikáció fog terítékre kerülni ebben az időszakban, azzal a kitétellel, hogy most csak a kevésbé érintett témákban és helyzetekben foglaljunk állást. Tehát semmiféleképpen ne bocsátkozzunk bele olyan beszélgetésekbe, ahol van személyes kötődés, kapcsolódás. Viszont tapasztalataink és bölcsességünk lehet hasznos, másoknak, tehát nyugodtan kommunikáljunk, de csak kifelé.

Nyilas: Az énünk és a közvetlen környezetünk fog most fókuszba kerülni, és az, hogy ezek a területek minél jobban harmóniában működjenek. Tehát ha most feszültebb szakaszban van a családi életünk, akkor nyugodtan fókuszáljunk fizikai teendőkre, a lakókörnyezetünkben. Szépítsük, építsük a kertet, rakjunk rendet a kupi zónában legyen az garázs, pince vagy spejz. Ha viszont békésségben vagyunk mostanság, akkor lehet személyes dolgokra is fókuszálni.

Bak: Ebben az időszakban most próbáljunk egy kicsit kifelé összpontosítani. Ragadjuk meg a lehetőségeket arra, hogy beszélgessünk emberekkel, még akkor is ha csak a jó hallgatósságot keresik bennünk. Ez most azért lesz fontos, mert olyan információhoz juthatunk most hozzá, és kívülről, ami a mi belső elakadásunkat tudja kimozdítani, ami minket fog tudni elindítani, és ami így elképesztően jó hatással lesz ránk.

Vízöntő: Ez a szakasz arra lesz a legkiválóbb, hogy töltekezzünk a szeretteinkből. Ezek lehetnek az adott szeretteink köre, tehát a családunk és az általunk választott szeretteink is, tehát a barátaink. Természetesen egy ilyen kontextusban a töltekezés nem azt jelenti, hogy mi majd jól leszívjuk őket, hanem azt, hogy nyugodtan, békésen vagyunk az ő kisugárzásukban és befogadjuk a belőlük jövő jót!

Halak: A munkánk és a terveink fognak most fókuszba kerülni azzal a felütéssel, hogy most meg lesz arra a lehetőség, hogy olyan együttműködésekbe tudjunk belevágni, amelyek előrevihetik a terveinket. Viszont arra figyelnünk kell, hogy ezeket az együttműködéseket adott feladatokra keressük, és ne állandóra. Mert ezzel megspórolhatunk egy csomó nehézségek és feszültséget a jövőre nézve.

Ebben a szakaszban az Augusztus 28-tól 31-ig tartó szakaszt ajánlanánk figyelmetekbe! Mert ezek a napok spirituálisan nagyon jó energiákkal fognak bírni. Materiális dolgokra alkalmatlanok, de arra, hogy jó dolgokat csináljunk, jó emberek társaságában, arra kiválóak lesznek.

Ez a szakasz pont lezár egy hold ciklust, így most csípőtől lefelé a lábujjaink végéig kell majd jobban vigyáznunk magunkra. Tehát egy ártalmatlan pedikűrős beavatkozás is lehet húzósabb a szakasz végén, ahogyan pl. érzékenyebb lehet a bütykünk, vagy a csontkinövés a sarkunkon. Szóval vigyázzunk magunkra amúgy, és kíméljük magunkat ha már van valami nehézség az adott területen!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük