Heti asztrológiai előrejelzés: Szeptember 4-11…

Kos: Aktív hetünk lesz, mind verbálisan, mind tevékenységileg! Szóval amit csak lehet próbáljunk most elintézni. Sőt ez a hét kiváló lesz arra is, hogy delegáljunk, és messziről instruáljunk. De az is könnyebben fog menni az átlagnál, ha mi magunk veselkedünk neki és mi csináljuk meg azt ami szükséges!

Bika: A kommunikáció most sokkal jobban előtérbe fog kerülni ebben az időszakban, de arra vigyáznunk kell, hogy ne a mi sebességünkben, meg ne a mi elképzeléseink szerint avassuk be a külvilágot, mert az akkor valószínűleg érthetetlen lesz számukra. Próbáljuk egyszerűsíteni a mondanivalónkat és megadni azt az időt, ami alatt hozzá szoknak a témához.

Ikrek: A munkánk és a pénzkeresetünk fog most fókuszpontba kerülni, és arra mindenképpen oda kell figyelnünk, hogy ne vállaljuk túl magunkat, ne nullázzuk le magunkat. Biztosan van alapja annak az érzésünknek, hogy minden rajtam múlik, és ha én nem oldom meg, akkor senki sem fogja, de ettől függetlenül még törekednünk kell arra, hogy ez ne így legyen.

Rák: Ebben a szakaszban meg fognak jeleni azok a lehetőségek, hogy bizonyos dolgokat elengedjünk vagy lezárjunk. És ezt azért így kettőben kell megfogalmaznunk magunkban, mert az elengedés azaz, amikor már nem teszünk energiát valamibe, és az szép lassan eltűnik az életünkből, míg az lezáráshoz aktívan tennünk kell annak érdekében, hogy az eltűnjön az életünkből.

Oroszlán: Nyitott szemmel kell járnunk ezen a héten, mert elképesztően jó lehetőségeket is felén sodorhat a sors, sőt meg lesz bennünk az a svung is, hogy bárminek neki veselkedjünk, de ettől függetlenül szem előtt kell tartanunk, hogy ez milyen hatással lesz majd ránk belsőleg. Mert ha csak szimplán túl pörgünk és feszültebbek leszünk az új lehetőségektől, nem biztos, hogy megéri.

Szűz: A munka most fontos szerepet kap majd ebben az időszakban, de törekedjünk arra, hogy addig nyújtózkodjunk, ameddig az a bizonyos takaró ér. Mert most az fog simán és zökkenő mentesen menni, amit mi magunk meg tudunk oldani. Sőt igyekezzünk ne függeni másokon, mert most az együttműködéseink lehetnek feszültebbek.

Mérleg: Most egy kicsit nagyobb szükségünk lehet, a partnereinkre, mint úgy általában. Ez érvényesülni fog a munkahelyi együttműködéseinkre és a privát életünkben is. Nem kell fel készülni bajra, de ott fog motoszkálni bennünk az, hogy most egy kicsit kiengedjünk, és el mondjunk dolgokat egy olyan közegnek, ahonnan szeretettel és elfogadással fogják a bármit is kezelni.

Skorpió: Egy picit érzékenyebbek leszünk dolgokra, és ehhez most nem is fog kelleni kiváltó ok. Elég lesz a visszatérő skorpiós önmarcangolós, belső démonokkal küzdés. Két dolgot tudunk tenni annak érdekében, hogy ez a lehető legkisebb kárral vonuljon át rajtunk. Külső segítséget kérünk valakitől, akit 100 %-ig elfogadunk, vagy mi magunk tartjuk magunkat valamiféle rendszerhez, mint pl. edzés, tanulás, stb.

Nyilas: A tanulás és a gyakorlás fog most nagyobb szerepet kapni a mindennapjainkban, sőt most mindez szólóban lesz a leghatékonyabb. Tehát akár az is jó tud majd lenni, ha elvonulunk és egy kicsit kizárjuk a külvilágot. Ezzel stressz faktort is megtudunk majd spórolni, mert az együtt működések most kevésbé lesznek hatékonyak.

Bak: Oda kell figyelnünk arra, hogy még véletlenül se pörögjük túl magunkat. És főként azt kell majd magunkban tudatosítani, hogy bizonyos feladat mennyiség az csak nekünk feladat. Mások azt észre sem veszik, vagy még a látóterükbe sem kerül. Szóval arra összpontosítsunk ami a feladat, és nem arra, ami szerintünk a feladat.

Vízöntő: A beszéd, a kommunikáció, a tanácsadás mind előtérbe fog kerülni, sőt a lehetőségek is megadódnak ahhoz, hogy tudjunk másoknak segíteni. De ebben az időszakban majd arra kell összpontosítsunk, hogy próbáljunk az adott illető szintjén maradni. Abban próbáljunk segédkezni, ami annak az illetőnek, akkor és úgy segít, ahogyan az ő érzi.

Halak: A családunkban és az otthoni környezetünkben  intenzívebben fognak zajlani a dolgok. Így türelmet és szeretetet kell majd kifelé sugároznunk. Szükség lesz a személyes varázsunkra, vagy arra, hogy próbáljunk minél aktívabban hozzáállni dolgokhoz együtt, ami természetesen gondoskodik majd arról, hogy fáradt békesség legyen.

Ebben az időszakban nem 1 napot, hanem egy szakaszt ajánlanék komolyabb szemrevételezésre. Ugyanis Szeptember 8-10-ig igencsak különleges asztrológiai napok várnak ránk. Ezek közül leginkább a Szeptember 9 és 10-et ajánlanám, és kb. mindenre, mert a 9 fő bolygóból, mind a 9 szuper bolygóállásban lesz!

Ebben az időszakban 4.én és 5.én még a lábainkra kell vigyáznunk egy kicsit jobban, bokától lefelé. A korszak további részében pedig a fejünkre, az arcunkra, a nyakunkra és karjainkra. Szóval ilyenkor még egy hétköznapi oltás, vagy vérvétel is lehet necces, vigyázunk magunkra!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük