Az idei Pancsakarma előtti Ájurvédikus tanácsadás apropójából…

pkIdén, 2016-ban Május 12-én kezdünk a Pancsakarmával!

Általában azért szoktunk Májusban kezdeni, mert attól a szakasztól van tartósan meleg szép kis hazánkban. Pl. most sem annyira meleg az idő, szóval ezért nem is jó egy ilyen mindent átfogó kúrát elkezdeni hamarabb.

17 órától fogunk kezdeni, kint a Feneketlen tónál. A Hemingway étterem és a Budai Park Színpad közötti füves pázsiton szoktunk tanyázni. 

Előtte csináljátok meg az Ájurvédikus alkat meghatározásotokat, mert már az első alkalommal is fogok kiosztani gyógynövényeket. A következő alkalomtól már szombat délelőttönként fogunk találkozni, így az könnyebb lesz mindenki számára.

Viszont minden évben, akik szeretnének személyesen is rákészülni a Pancsakarmára, szoktunk félórás személyes konzultációt is összehozni, ez természetesen lejön a Pancsakarma kúra árából. 

Ehhez legyetek kedvesek és sms-ben írjatok nekem, én vissza hívlak benneteket és megbeszéljük a találkát.

Itt árakat és minden mást is megtaláltok a Pancsakarmával kapcsolatosan

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..