Yantra avatás, reggeli jóga, augusztusban egy kis jóga óra szünet, stb…

Kedves Kutir oldal követők, már rég nem sikerült feltennem ilyen útbaigazítós irományt, így íme:

Július 27-én ünnepeljük a Guru Purnimát, a napot amikor az Istenkék lefekszenek aludni, és innentől kezdve csak a mesterek tanításától függünk, csak onnan számíthatunk áldásra. 

Erre a napra terveztünk egy közös jógát, és lett volna egy jó pofa apropó is (itt olvashattok erről az elképzelésről), de ezt az apropót törölném. Legyen inkább csak egy ajándék jóga, ha van rá érdeklődés. Amúgy a Facebook-ra feltettem egy poll kérdést, hogy szerintetek, hol legyen az óra. A Móriczon vagy a Feneketlen tónál?

Sőt szeretném úgy intézni a Yantra beavatós foglalkozást is, hogy ti szépen eljöttök, este 8-ra az asztrológia órám utánra, és én megtanítom nektek, és ti otthon megcsináljátok. Ok? Majd Novemberben csinálunk olyan beavatást ahol tüzet is gyújtunk.

Amúgy nincs semmi baj, csak szerintem kicsit túl pörgök. És nem szeretnék a dolgokat félvállról venni. Nem volt időm írogatni nektek a fent említett 2 eseményről, és ezek a dolgok több figyelmet érdemelnek. 

Valamint szeretnék a régi dolgaimmal foglalkozni, meg azokkal, amit mások szeretettel várnak tőlem, és nem új dolgokba kezdeni, amit meg kb. úgy érzek, mintha én tukmálnám rátok.

Szóval lesz Ájurvéda 2.0, amit már évek óta kérleltek tőlem, megyek majd újra Pécsre, és lesz Védikus filozófia előadások is, az aranyos filozófiai társaság szervezésében, akikkel már volt egy közös előadásunk. És persze várnak Győrben és Szombathelyen is, azt majd még be kell szuszakolnom.

És, hogy kicsit tudjak dicsekedni is, a képen láthatjátok, hogy a Bhakti Kutir Facebook oldalán, 100%-os a válasz adási arányom, és mindezt 15 óra alatt! Tudjátok, már korábban írtam nektek, hogy szakmai kérdésekkel inkább azt a fórumot használjátok. Valamint azt is, hogy aki nem ismerőse a Kutirnak, azok levelét nem látom, így először legyünk ismerősök, és utána már jöhetnek is a levelek.

Ja, és még ami nagyon fontos, Augusztus 9-Szeptember 23 között, az elmúlt 17 évben először, tartunk egy kis szünetet a jóga órák terén.

Viszont Szeptember 3-án duplán kezdünk! Újra indulnak a Hatha Jóga órák, és 2 év után újra lesz Taoista Jóga tanfolyam!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Yantra avatás, reggeli jóga, augusztusban egy kis jóga óra szünet, stb…

  1. Aranylotusz szerint:

    Szupi ötletek ?? ? màn csak benne kéne lennem ? de jó messze vagyok tőletek sajna :'(

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük