Védikus asztrológiai előrejelzés a Május 10-17. tartó időszakra…

Kos: A gyermekeinkről, a partnereinkről és a lelkünkről fog szólni ez a hét. És a kemény munkáról! Ez lehet külső vagy belső munka így azt mi határozhatjuk meg, hogy most a drága családunkkal kertet ásunk, mint csapatépítő foglalkozás, vagy leülünk és komolyabb beszélgetéseket folytatunk.

Bika: Tanulás, gyakorlás ás alkalmazás lesz a program ebben az időszakban, tehát legyünk aktívak és próbáljunk valami újat beépíteni az életünkbe. Sőt az alkalmazás és az újítás leginkább úgy lesz jó hatású a lelkünkre nézve, ha valakinek ezzel önzetlenül segítünk is.

Ikrek: A beszéden és a kommunikáción lesz a hangsúly ebben a szakaszban. Mindenféle kommunikáción szóval a régóta húzódó fontos beszélgetésektől, a már egy ideje nem megtörténő levelek megírásáig, most kell mindenre rápörögni.

Rák: Mi, a családunk és az otthonunk kerül terítékre, mindez a lelki egyensúl és béke szemszögéből. Tehát megúszhatjuk a hetet az otthonunk szépítgetésével is, de bele mehetünk intenzívebb témákba is azzal, hogy azt hozzuk fel, kinek mi a szerepe a családi egyensúlyban, vagy éppen annak a borulásában.

Oroszlán: A belső érzet az lesz ezen a héten, hogy sokat kommunikáljunk, mindezt hárításból. Amíg mások dolgaival foglalkozunk, úgymond a saját teendőink nem kerülnek előtérbe. De a soros nem így működik. Figyeljünk az a nekünk mondottakra, mert benne lesz az a segítség, ami el fog minket azon az úton indítani, hogy majd jó legyen.

Szűz: Azokra barátainkra kellene odafigyelnünk ebben a szakaszban, akik már szinte családként vannak ott az életünkben. Ők már olyannyira közel állnak hozzánk, hogy nem feltétlen hangoztatják a saját bajaikat, mert nem akarnak terhelni bennünket. Lepjük meg őket figyeljünk rájuk.

Mérleg: A munkánk és a pénzkeresetünk fog előtérbe kerülni, mindez abból a szempontból, hogy a fent említett területek miatt miről kell nekünk lemondani, és, hogy mindez nekünk lelkileg milyen beteljesedést hoz, és persze azt, hogy ezek mennyire vannak egyensúlyba.

Skorpió: Egy kis elvonulás, dolgok és kapcsolatok lezárása és az ezt követő szakaszra való felkészülés kerül terítékre ezen a héten. Mint Skorpió az ezt követő bosszú fontolgatása is előtérbe kerülhet, de ezzel a tradícióval immár szakíthatunk is, és arra összpontosítsunk, hogy mit tanultunk a lezárt ügyleteinkből.

Nyilas: A spirituális életünk, gyakorlataink fognak leütközni a materiális életünk munka és pénzkereset területeivel. Vajon mennyire hozható ez a 2 terület egyensúlyban, és/vagy min kell változtassunk, hogy ez az egyensúly állapot ki alakuljon. Ez lesz a hét hívása!

Bak: A munkakapcsolatainkon lesz a hangsúly ezen a héten. A jókon és a kellemetleneken is. Figyeljünk oda a jó viszonyainkra és legyünk hálásak értük, és figyeljünk oda a nehezebbekre is, mert most fogunk tudni változtatni azokon is, és persze a jó irányba.

Vízöntő: Ezen a héten a fő feladatunk az lesz, hogy oldjunk feszültséget. Egy témakör a partnereink köre lesz, a férfi/női kapcsolatainktól kezdve a munkahelyi együttműködéseinkig. Míg a másik halmaz a kényszer kapcsolatok területén zajlik majd, mint pl. a szomszédok, alkalmazottak és/vagy ránk szorultak.

Halak: Ezen a héten az intellektusunk lesz nagyon aktív, és hajlamosak leszünk mindent nagyon racionálisan szemlélni. De vigyázzunk arra, hogy ne legyünk túl kritikusak, mert a környezetünk nem ehhez van szokva, bele kell tennünk egy kis lelket az egyenletbe.

Ezen a héten a fő pillanat a 17.-ére eső Naraszimha nap lesz. Indiában ezen a napon milliók ünneplik a Védelmezés Istenének napját. Tegyünk apró kis felajánlásokat szeretteink védelmére ezen a napon.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük