Védikus asztrológiai előrejelzés a Május 10-17. tartó időszakra…

Kos: A gyermekeinkről, a partnereinkről és a lelkünkről fog szólni ez a hét. És a kemény munkáról! Ez lehet külső vagy belső munka így azt mi határozhatjuk meg, hogy most a drága családunkkal kertet ásunk, mint csapatépítő foglalkozás, vagy leülünk és komolyabb beszélgetéseket folytatunk.

Bika: Tanulás, gyakorlás ás alkalmazás lesz a program ebben az időszakban, tehát legyünk aktívak és próbáljunk valami újat beépíteni az életünkbe. Sőt az alkalmazás és az újítás leginkább úgy lesz jó hatású a lelkünkre nézve, ha valakinek ezzel önzetlenül segítünk is.

Ikrek: A beszéden és a kommunikáción lesz a hangsúly ebben a szakaszban. Mindenféle kommunikáción szóval a régóta húzódó fontos beszélgetésektől, a már egy ideje nem megtörténő levelek megírásáig, most kell mindenre rápörögni.

Rák: Mi, a családunk és az otthonunk kerül terítékre, mindez a lelki egyensúl és béke szemszögéből. Tehát megúszhatjuk a hetet az otthonunk szépítgetésével is, de bele mehetünk intenzívebb témákba is azzal, hogy azt hozzuk fel, kinek mi a szerepe a családi egyensúlyban, vagy éppen annak a borulásában.

Oroszlán: A belső érzet az lesz ezen a héten, hogy sokat kommunikáljunk, mindezt hárításból. Amíg mások dolgaival foglalkozunk, úgymond a saját teendőink nem kerülnek előtérbe. De a soros nem így működik. Figyeljünk az a nekünk mondottakra, mert benne lesz az a segítség, ami el fog minket azon az úton indítani, hogy majd jó legyen.

Szűz: Azokra barátainkra kellene odafigyelnünk ebben a szakaszban, akik már szinte családként vannak ott az életünkben. Ők már olyannyira közel állnak hozzánk, hogy nem feltétlen hangoztatják a saját bajaikat, mert nem akarnak terhelni bennünket. Lepjük meg őket figyeljünk rájuk.

Mérleg: A munkánk és a pénzkeresetünk fog előtérbe kerülni, mindez abból a szempontból, hogy a fent említett területek miatt miről kell nekünk lemondani, és, hogy mindez nekünk lelkileg milyen beteljesedést hoz, és persze azt, hogy ezek mennyire vannak egyensúlyba.

Skorpió: Egy kis elvonulás, dolgok és kapcsolatok lezárása és az ezt követő szakaszra való felkészülés kerül terítékre ezen a héten. Mint Skorpió az ezt követő bosszú fontolgatása is előtérbe kerülhet, de ezzel a tradícióval immár szakíthatunk is, és arra összpontosítsunk, hogy mit tanultunk a lezárt ügyleteinkből.

Nyilas: A spirituális életünk, gyakorlataink fognak leütközni a materiális életünk munka és pénzkereset területeivel. Vajon mennyire hozható ez a 2 terület egyensúlyban, és/vagy min kell változtassunk, hogy ez az egyensúly állapot ki alakuljon. Ez lesz a hét hívása!

Bak: A munkakapcsolatainkon lesz a hangsúly ezen a héten. A jókon és a kellemetleneken is. Figyeljünk oda a jó viszonyainkra és legyünk hálásak értük, és figyeljünk oda a nehezebbekre is, mert most fogunk tudni változtatni azokon is, és persze a jó irányba.

Vízöntő: Ezen a héten a fő feladatunk az lesz, hogy oldjunk feszültséget. Egy témakör a partnereink köre lesz, a férfi/női kapcsolatainktól kezdve a munkahelyi együttműködéseinkig. Míg a másik halmaz a kényszer kapcsolatok területén zajlik majd, mint pl. a szomszédok, alkalmazottak és/vagy ránk szorultak.

Halak: Ezen a héten az intellektusunk lesz nagyon aktív, és hajlamosak leszünk mindent nagyon racionálisan szemlélni. De vigyázzunk arra, hogy ne legyünk túl kritikusak, mert a környezetünk nem ehhez van szokva, bele kell tennünk egy kis lelket az egyenletbe.

Ezen a héten a fő pillanat a 17.-ére eső Naraszimha nap lesz. Indiában ezen a napon milliók ünneplik a Védelmezés Istenének napját. Tegyünk apró kis felajánlásokat szeretteink védelmére ezen a napon.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Horoszkóp, Védikus Asztrológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .