Védikus Asztrológia előrejelzés: Nap az Ikrekben, 2017. Június 15-Július 16…

napunk a marsról nézve…

Június 15-én a Nap beéri a Mars bolygót, majd 3 nappal később a Merkúr is csatlakozik hozzájuk. Így „nemcsak” az erős kommunikáció lesz a fegyvertárunkban, hanem az a képesség is, hogy átgondoltan, bátran és magunkhoz hűen legyünk képesek változások és korrekciók meglépésére. Hiszen személyes horoszkópokat figyelve a Nap/Mars együttállás az, ami mindig azt az erőt mutatja, amikor valaki saját erejéből önmagának meglépésével képes előre haladni az életben.

De természetesen a tettek mellett a kommunikáció is előtérbe kerül. Hiszen itt azt is figyelembe kell venni, hogy a Nap /Mars együttállás a természetes zodiákus 3. jegyén halad át, ami a kommunikáció minden formáját fedi a beszédtől kezdve, a publikáláson át egészen a telekommunikációig. Ehhez még hozzáadódik az is, hogy Június 29-én a Vénusz belép a saját jegyébe, ami a beszéd és a mondanivalónk területe is egyben. Valamint, a természetes zodiákus 3. házának ura a Merkúr, a fent említett kommunikációs területek bolygója belép a Rák jegyébe Július 2-án, ami a tömegek háza az asztrológiában.

Szóval nemcsak erőteljes és hiteles kommunikáció várható ebben az időszakban, de a lehetőség arra, hogy tömegek elé tudjuk tárni elképzeléseinket és véleményünket.

Ezen szakasz fő eseménye a Július 8-ra eső Telihold, ami a Mesterek Teliholdja az indiai kultúrában. Ettől a naptól számolva az indiai ősi spirituális tradíciók szerint 4 hónapon át az Istenek alszanak, és így minden áldást, tanítást és kegyet a mestereinktől várhatunk csak és kizárólagosan.

Ilyenkor Indiában nem is kezdenek semmi új és fontos tevékenységbe. Ezért is volt meghökkentő náluk az a film cím, hogy „Esküvő monszun idején” mert ők egyáltalán nem celebrálnak házassági szertartásokat ebben a 4 hónapban.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük