Védikus Asztrológia előrejelzés: Nap az Ikrekben, 2017. Június 15-Július 16…

napunk a marsról nézve…

Június 15-én a Nap beéri a Mars bolygót, majd 3 nappal később a Merkúr is csatlakozik hozzájuk. Így „nemcsak” az erős kommunikáció lesz a fegyvertárunkban, hanem az a képesség is, hogy átgondoltan, bátran és magunkhoz hűen legyünk képesek változások és korrekciók meglépésére. Hiszen személyes horoszkópokat figyelve a Nap/Mars együttállás az, ami mindig azt az erőt mutatja, amikor valaki saját erejéből önmagának meglépésével képes előre haladni az életben.

De természetesen a tettek mellett a kommunikáció is előtérbe kerül. Hiszen itt azt is figyelembe kell venni, hogy a Nap /Mars együttállás a természetes zodiákus 3. jegyén halad át, ami a kommunikáció minden formáját fedi a beszédtől kezdve, a publikáláson át egészen a telekommunikációig. Ehhez még hozzáadódik az is, hogy Június 29-én a Vénusz belép a saját jegyébe, ami a beszéd és a mondanivalónk területe is egyben. Valamint, a természetes zodiákus 3. házának ura a Merkúr, a fent említett kommunikációs területek bolygója belép a Rák jegyébe Július 2-án, ami a tömegek háza az asztrológiában.

Szóval nemcsak erőteljes és hiteles kommunikáció várható ebben az időszakban, de a lehetőség arra, hogy tömegek elé tudjuk tárni elképzeléseinket és véleményünket.

Ezen szakasz fő eseménye a Július 8-ra eső Telihold, ami a Mesterek Teliholdja az indiai kultúrában. Ettől a naptól számolva az indiai ősi spirituális tradíciók szerint 4 hónapon át az Istenek alszanak, és így minden áldást, tanítást és kegyet a mestereinktől várhatunk csak és kizárólagosan.

Ilyenkor Indiában nem is kezdenek semmi új és fontos tevékenységbe. Ezért is volt meghökkentő náluk az a film cím, hogy „Esküvő monszun idején” mert ők egyáltalán nem celebrálnak házassági szertartásokat ebben a 4 hónapban.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük