Egy kis Vasztu apróság az északi bejáratról…

Általában a mi éghajlati övünkön elég mereven elszoktak zárkózni az északi fal bármilyen megnyitásától. Általában egy kicsi kis fürdő és kamra ablak szokott lenni max, ha bele gondoltok akkor ezt főként vidéken hosszú parasztházakon szoktuk látni.

De ha, belegondolsz nyáron haza érkezni egy forró nap után úgy, hogy elsőként az otthonod leghűsebb részébe tudsz belépni, szinte menyei megváltás. De ez jó télen is, amikor beöltözve megérkezel, és nem a lakás legmelegebb pontjában állva kell kicsomagolnod magad, hanem a kintihez képest jó meleg északi területen, ami azért elég hűs ahhoz, hogy ne izzad magad halálra mire leveszel 2-3 réteget.

Tudtak ezek ezt-azt ott Indiában 5000 évvel ezelőtt!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

UI: Amennyiben belekóstolnál a Védikus építészetbe, csak annyira, hogy értsd a rendszert, vagy, hogy eltud dönteni ebbe komolyabban bele mélyednél, szeretettel várunk kint a Feneketlen tónál a szabadban, Július 8-án egy Vasztu bemutatkozó előadásra!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir Bindhu: Rövid spirituális inspirációk, Vasztu, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük