Variációk Karácsonyi ajándékra: Ájurvéda és/vagy Jóga tanfolyam Baktai Ádám csomagolásában, vagy Baktai Ádám, Baktai Ádám csomagolásában…

Pár éve a Bhakti Kutirban elkezdtük az a trendet, hogy lehessen nálunk is befizetni karácsonyi ajándékként előadásokra, kezelésekre, stb.

Szóval idén újra, de most közkívánatra:

Minden évben előkerülnek a hihetetlenül sokat mondó karácsonyi ajándék ötletek, mint pl. a zokni, a sál, a nyakkendő és az elektromos lábmelegítő.

Ezekről az ember azonnal tudja, hogy az illető csak és kizárólagosan reá gondolt, amikor az elképzelés szárba szökkent, és az abszolút egyedi ötlet kipattanása után, azonnal a vásárlás mezejére lépett, hogy teljes mértékben és maradéktalanul megörvendeztessen bennünket.

Valamint, amennyiben mászkáltok nagy közértekben, és drogériákban már gondolom láttátok a kifejezetten szóró ajándék kategóriában prezentált egységcsomag cuccokat, mint pl. a férfi illatszer együttes fésű, körömcsipesz kombóban, valamint a babaseqq törlőkendős gyermek csomag.

De mi lenne, ha idén tudást ajándékoznánk Karácsonyra, vagy olyan információt, amely használatával minőségileg tudnánk változtatni az életünkön?

És nem feltétlen én lennék erre az egyedüli megoldás, de akár lehetnék én is.

Szóval arra gondoltunk, hogy a 2019 Január 25.-én kezdődő 4 alkalmas Ájurvéda alap tanfolyam Karácsonyi ajándékba, 22,000 forint helyett 15,000 forintért lenne megvásárolható.

Sőt amennyiben szeretnél el jönni megnézni az előző alap tanfolyam utolsó előadást, hogy lásd mit ajándékozol a szeretteidnek, akkor a vendégünk vagy December 7.-én 17 órától a tanfolyam záró órára. Ez az előadás élvezhető lesz Ájurvéda alaptudás nélkül is, mert házi praktikákat fogunk venni az elejétől a végéig. Itt megtalálod az előadás helyszínét!

Valamint ajándékozható lesz nálunk a Február 11-én induló, 9 alkalmas Komolyan Kezdő Hatha Jóga oktatás is. 29,000 forint helyett 21,000 forintért! 

És szokásunkhoz híven felajánlanék személyes konzultációt is ebben a karácsonyi szellemben.

Másfél órás személyes konzultáció Baktai Ádámmal, 16,000 forint helyett 12,000 forintért. A másfél óra tetszőlegesen felhasználható, akár háromszor fél órás etapokban is, Ájurvéda, Zen Shiatsu és Védikus Asztrológia témákat érintve, de akár egy területre is, pl. egy ultra hosszú Védikus Asztrológiai elemzés a család több tagjára is, papa, mama, gyerekek csupa szív szeretet jeligére.

Amúgy azt tudjátok, hogy nálam minden féle és fajta tanácsadás egy árban van, mert azt szoktam mondani nagyszájúan, hogy az én tudásom megfizethetetlen, nekem az időmet kell honorálni. 

Szóval amennyiben szeretnétek Ájurvéda Alap Tanfolyamot vagy személyes konzultációt velem ajándékba adni, másoknak vagy magatoknak, írjatok nekem a kutir.bejelentkezes@gmail.com címre. Ezek a az ajánlatok vagy felajánlások December 21-ig tartanak! 

Egyébként én már évek óta mondogatom, hogy ha férfiak bárokban oda sétálnak lányokhoz, hogy vehessenek nekik egy italt, akkor miért ne lehetne az, hogy srácok oda sétálnának hölgyekhez könyvesboltokban, és mondjuk kifiztnék a kiválasztott könyvet ismerkedés gyanánt? Szerintem ez tuti nyerő lenne a hölgyeknél.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük