Triphala tavasszal…

Pár hete érkezett be hozzám ez a visszajelzés, így gondoltam megosztom veletek.

3phala

Egy kedves páciensem elkezdett a tavaszi méregtelenítés jegyében triphalát szedni. Ő egy ilyen öntudatos, egészség mániás tündér, és így érdekesnek találta, hogy némi dinnyemag is távozott belőle, összependeredett paradicsom héjak társaságában is.

Mivel ő egészségtudatos, és igyekszik az évszakok szerint táplálkozni, pontosan tudta, hogy dinnyét augusztus, paradicsomot pedig szeptember óta nem fogyasztott. Valamint a tél folyamán 2 alkalommal sikerült benyelnie egy kis hasmenős vírust, így a lehetőség meg lett volna egy teljes kitisztulásra, de mégis a triphala hozta meg ezt, jó pár hónappal később. Szerintem ez így elég érdekes.

Persze magyarázható a jelenség, hiszen a triphala a beleink intenzívebb össze húzodásainak gerjesztésével méregtelenít, nem pedig meghajtással. Szóval a lerakódásokat is, és a nem oda való cuccokat is teljesen kitudja mozgatni belőlünk. 

Sőt megszünteti a bélfali divertikulumokat, a bélfali kiboltosulásokat is és visszajelzésként már azt is halottam, hogy bélpolipoktól is megszabadítja az embert.

Szóval a Triphala kiváló, sőt még annál is jobb. Főként tavasszal.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Abu Patikája, Ájurvéda, Ájurvédikus Készítmények
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

2 Responses to Triphala tavasszal…

  1. Turányi Gabi szerint:

    Szép Napot!
    Neem és Triphala együttes szedése javallott?
    Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük