Tematikus Ájurvéda Előadás: November 17. 17:00-19:00

A múlt alkalommal elkezdtük az időskori gondozás alfaját az Ájurvédikus kezelési rendszernek. Átvettük az elveket, hogy mi történik velünk a különböző életszakaszokban, hogyan változik a szervezetünk, stb.

A mostani órán, 17.00 órától 19.00-ig, az ízületi betegségeken, az ízületek mozgás-anatómiáján és az ízületi problémák megoldásán fogunk dolgozni. Még az ízületek biztonságos orvosi kimozgatását is átvesszük.

Mindenkit szeretettel várunk,

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük