Bhakti Kutir e-Bazár

Tündérmacik, amikor kitaláltuk a Bhakti Kutir boltját, az volt a fő célunk, hogy olyan különleges tárgyakat szerezzünk be és válogassunk össze, ami nem kacsint vissza minden második boltból és nem található meg a háztartások 90 %-ában.

Az ajándékozásban az árnak sokkal kevesebb szerepe van, mint pl. annak, hogy mennyi időt szakítunk arra, hogy kitaláljuk a személynek az igazán hozzá illő meglepit, vagy, hogy mennyit jártunk utána, mennyi energiát fektetünk a megszerzésébe, elkészítésébe. Ezért is próbálunk különlegesebb “tárgyakkal” szolgálni.

Meg aztán, mint Ázsia imádók azt a legyet is megpróbáljuk lecsapni, hogy bemutassuk a különböző kultúrák szépségeit és díszeit is, és itt visszatérnék, hogy miért volt idéző jelben a tárgyak szó. Egy csomó olyan cuccunk van, amelyek már inkább ereklyék, mint tárgyak. Van pl. olyan Buddha szobrunk, amin ott van Buddha 4 legjelentősebb életciklusának minden mozzanata. 

Mert mi úgy gondoljuk, hogy elég az eldobható ajándékokból. A DVD-kből, ami 5 megnézés után már lejátszhatatlan, a repi férfi zoknikból, meg a tusfürdő, szappan és dezodor csomagból, persze ha egy általában büdös barátunknak ajándékozzuk, az megbocsájtható. 

Ajándékozzunk olyat, amit az emberek becsesnek tartanak és megőriznek, vagy hanem jött, be akkor szégyenkezés nélkül tovább tudják ajándékozni, és esetleg olyat, amit emberek ráörökítenek gyermekeikre vagy unokáikra, és ez a minőség nem a pénzen múlik. 

Om Tat Sat

Íme első ajánlatunk:

Tibeti ajándékcsomag

Alap csomag:

1. A hóoroszlán meséi – könyv

(TIBET – varázslatos, titokzatos ország, a misztikus remeték, a bölcs  szerzetesek, különleges lények otthona, vidám, jóindulatú, okos és szerény emberek hazája. A tibeti mesékben beszélő állatok, segítő és ártó szándékú démonok, furcsa lények, mókás szellemek, és olyan emberek jelennek meg, akik őszinteségükkel, kitartásukkal, erejükkel, vagy éppen furfangosságukkal mindig legyőzik a nehézségeket, mindig elérik kitűzött céljaikat.)

2. Tibeti füstölő díszes, henger csomagolásban:                                  

(Kézzel készített füstölők, gyógynövényekből, ami nem csak hangulat vagy kellemes illatok előállítására alkalmas, de meditációhoz és gyógyuláshoz is jó választás.)

3. 3 doboz ajándék füstölő                           

  (Válogatott füstölők, kiváló repi ajándékok.)

4. 1 selyem kadak

(A kadak egy olyan széles selyemsál méretű anyag, amin a Buddhizmus 8 kedvező ereklyéje van nyomtatva: A kagyló, a csakra kerék, a lótusz, egy fehér ernyő, egy pár aranyhal, egy ereklyetartó váza, egy győzelmet hirdető zászló és az örök élet csomója. Piros, zöld, fehér és sárga színben választhatók.)

A fenti termékek összesen: 7 640.-  Forintba kerülnének,

nálunk az ajándékcsomag ára: 4 100.-

Külön választható elemek:

– Színes, kézzel szőtt, jak szőrből készült Tibeti öv:                  1500.-

– Tibeti Éneklő harang, különleges 8 fémből álló ötvözetből:   7000.-

– Tibeti Éneklő hangtál, benne Buddha ábrázolás az alján:      7500.-

– Ima zászlók, az 5 elem színeiben és különböző méretekben:  700.-

– Tibeti kézzel készített talizmánok/lánccal:              2000.-/ 2500.-

Hamarosan Japán, Kínai és Közel-Keleti csomagokkal is elő fogunk állni.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük