Tehát, akkor Április 24-én kezdünk a Pancsakarmával…

pkCsak az ismétlés kedvéért, 24-én, 17 órakor találkozunk a Feneketlen Tó mögött a Hemingway étteremnél a kis tisztáson.

A következő alkalmat majd megbeszéljük, mert jön a 3 napos hétvége és akkor kellene találkozni, amikor mindenkinek jó. Egyébként vidékiekkel úgy is megbeszéltük, hogy nekik megpróbáljuk az 5 alkalmat 3 Budapestre feljövetelből megoldani, így nekik amúgy is már most 24-én oda fogom adni az első rítusra való anyagot.

Viszont ezt csak úgy tudom előre bekeverni, ha még ezen a héten Vasárnapig kitöltitek az Ájurvédikus alkat meghatározott (katt ide érte…) és elkülditek nekem a Facebookon, vagy emailben azt, hogy milyen alkatúak vagytok. OK?

Meg ugye azt tudjátok, hogy aki el szeretne jönni egy fél órás konzultációra a Pancsakarma előtt vagy az elején, akkor lécci keresetek, hogy ne torlódjanak fel az érdeklődők. Természetesen, mint korábban is, a fél órás konzultáció díja lejön a Pancsakarma árából.

Valamint összeeszkábáltam egy kifejezetten Pancsakarmáról szóló oldalt itt a Kutir honlapján, ahol minden kérdésre választ tudtok kapni. Pl. arra is, hogy az ár marad a 3 évvel ezelőtti, és hogy idén is lesz a Pancsakarmát végzőknek kedvezményes jóga bérlet ár, (600 forint lesz egy óra az 5 hét alatt) stb., stb…

A Bhakti Kutir Pancsakarma oldalára, katt ide…

Om Tat Sat

Baktai Ádám

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük