Tehát, akkor Április 24-én kezdünk a Pancsakarmával…

pkCsak az ismétlés kedvéért, 24-én, 17 órakor találkozunk a Feneketlen Tó mögött a Hemingway étteremnél a kis tisztáson.

A következő alkalmat majd megbeszéljük, mert jön a 3 napos hétvége és akkor kellene találkozni, amikor mindenkinek jó. Egyébként vidékiekkel úgy is megbeszéltük, hogy nekik megpróbáljuk az 5 alkalmat 3 Budapestre feljövetelből megoldani, így nekik amúgy is már most 24-én oda fogom adni az első rítusra való anyagot.

Viszont ezt csak úgy tudom előre bekeverni, ha még ezen a héten Vasárnapig kitöltitek az Ájurvédikus alkat meghatározott (katt ide érte…) és elkülditek nekem a Facebookon, vagy emailben azt, hogy milyen alkatúak vagytok. OK?

Meg ugye azt tudjátok, hogy aki el szeretne jönni egy fél órás konzultációra a Pancsakarma előtt vagy az elején, akkor lécci keresetek, hogy ne torlódjanak fel az érdeklődők. Természetesen, mint korábban is, a fél órás konzultáció díja lejön a Pancsakarma árából.

Valamint összeeszkábáltam egy kifejezetten Pancsakarmáról szóló oldalt itt a Kutir honlapján, ahol minden kérdésre választ tudtok kapni. Pl. arra is, hogy az ár marad a 3 évvel ezelőtti, és hogy idén is lesz a Pancsakarmát végzőknek kedvezményes jóga bérlet ár, (600 forint lesz egy óra az 5 hét alatt) stb., stb…

A Bhakti Kutir Pancsakarma oldalára, katt ide…

Om Tat Sat

Baktai Ádám

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük