Tehát, akkor Április 24-én kezdünk a Pancsakarmával…

pkCsak az ismétlés kedvéért, 24-én, 17 órakor találkozunk a Feneketlen Tó mögött a Hemingway étteremnél a kis tisztáson.

A következő alkalmat majd megbeszéljük, mert jön a 3 napos hétvége és akkor kellene találkozni, amikor mindenkinek jó. Egyébként vidékiekkel úgy is megbeszéltük, hogy nekik megpróbáljuk az 5 alkalmat 3 Budapestre feljövetelből megoldani, így nekik amúgy is már most 24-én oda fogom adni az első rítusra való anyagot.

Viszont ezt csak úgy tudom előre bekeverni, ha még ezen a héten Vasárnapig kitöltitek az Ájurvédikus alkat meghatározott (katt ide érte…) és elkülditek nekem a Facebookon, vagy emailben azt, hogy milyen alkatúak vagytok. OK?

Meg ugye azt tudjátok, hogy aki el szeretne jönni egy fél órás konzultációra a Pancsakarma előtt vagy az elején, akkor lécci keresetek, hogy ne torlódjanak fel az érdeklődők. Természetesen, mint korábban is, a fél órás konzultáció díja lejön a Pancsakarma árából.

Valamint összeeszkábáltam egy kifejezetten Pancsakarmáról szóló oldalt itt a Kutir honlapján, ahol minden kérdésre választ tudtok kapni. Pl. arra is, hogy az ár marad a 3 évvel ezelőtti, és hogy idén is lesz a Pancsakarmát végzőknek kedvezményes jóga bérlet ár, (600 forint lesz egy óra az 5 hét alatt) stb., stb…

A Bhakti Kutir Pancsakarma oldalára, katt ide…

Om Tat Sat

Baktai Ádám

 

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .