Ájurvéda, a megelőzés tudománya…

hgAz Ájurvéda egyértelműen a megelőzést támogatja, és ezért is a kis liebling-je a Hatha Jóga, mert technikailag igen kevés jógázással is nagyon komolyan teheteünk az egészségünkért.

De visszatérve a témához, a nyugati orvoslás 2 fázisát sorolja fel a betegségnek, az akuttá válást és a komplikációt. Az Ájurvédában is ismeretes ez a 2 db szakasz, de ezek előtt még 4 fázist különböztet meg ez a tudomány, így ha sikerül ezeket az elő szakaszokat felismerni, technikailag még az előtt tehetünk 1-1 betegség ellen, mielőtt az még kialakulna. 

Erről lesz szó most csütörtökön az esti jóga óra előtt a tematikus Ájurvéda előadáson.

Tehát, Április 23, 17.30-kor, a Bartók Béla út 19 szám alatt, a negyedik emeleten, az Andreanum helyszínen, Ájurvéda óra a fenti témában. 19.00 óráig leszünk, a díjazás 2200 huf.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük