Taoista Jóga – Hamarosan startolunk

Augusztus 17-én, hétfőn újra indul a Taoista Jóga Tanfolyam.Tao

Taoista Jóga három fő célja:

  1. Az életenergia növelése testünkben, melynek természetes velejárója a hosszabb élet.
  2. A testi-lelki harmónia kifejlesztése, hogy a teljesség és a békesség érzete határozza meg  mindennapjainkat.
  3. A testi és mentális erőnlét fejlesztése az által, hogy növeljük a fizikai rugalmasságunkat olyan gyakorlatokkal, amely testünket a teljes mozgás tartományában fejleszti, valamint a tudatunk edzése az egyenletes és mély légzésen keresztül.

Ez a kurzus egy 14 hetes otthoni gyakorláson kalauzol át, hetente egyszeri találkozókkal, hétfő esténként 20 órától kb. 21.30-ig, a Hatha Jóga óra után. Az alatt az egy-másfél óra alatt vesszük át azokat a gyakorlatokat, amelyeket majd egy-egy héten át az otthonunkban kell gyakorolnunk.  Minden hétre lesz fizikai, légző és meditációs gyakorlat is. A napi szüksége gyakorlás kb. 15-20 perc.

Évekig 14 hét alatt vettük át, valós időben a gyakorlással, az egész anyagot, de sokaknak lehetetlen volt 14 héten keresztül, minden alkalommal eljönni, így 2013 óta, 7 alkalommal szoktunk találkozni, és alkalmanként 2-2 heti gyakorlás adagokat szoktunk átvenni.

Ha még több mindent szeretnél megtudni a Taoista jógáról, katt ide.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Jóga
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Taoista Jóga – Hamarosan startolunk

  1. Visszajelzés: Augusztus hónap esemény naptára… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük