Tanuljunk egy kis Védikus varázslást a Diwali alkalmából!

Maga a Diwali “nemcsak” a legnagyobb ünnepe a mostani indiai kultúrkörnek, de az egyik legmisztikusabb napja is, ős idők óta. 

Elképesztő mennyiségű olyan rituálé és szertartás van, amit csak ezen a napon lehet elvégezni, és tradicionálisan egész évben erre a napra várnak, hogy meg csinálják őket. Mi és évek óta beszélgetünk arról, hogy össze kellene gyűlni, egy közös rituáléra, de 2013 óta ezt nem tudtuk összehozni. Na, de majd most!

Azt terveztem, hogy kössük össze a kellemest a hasznossal.

Közületek sokan mondták, hogy szívesen megtanulnátok pl. a yantra beavatás módszerét lépésről, lépésre. Mert ezt múltkor már elmagyaráztam nektek, de, hogy vegyük át még egyszer, és lépésről-lépésre, a megfelelő mantrákkal és mudrákkal együtt.

Szóval most Vasárnap, Október 27-én, 19.00-kor találkozzunk a Kamlában. Megtanuljuk a yantrák beavatásának menetét, és, hogy azok is jól érezzék magukat, akik esetleg már ezt a módszert ismerik, megtanuljuk, hogyan kell asztrológiai talizmánokat készíteni. Így ezzel kipipáljuk magát a a varázslás tanulást is ezen a csodálatos napon. 

Bolygónként 2 yantrát fogunk megtanulni, tehát összesen 18 darab Yantrának az elkészítését. Ezek numerikus yantrák, tehát nagyon komoly rajz képességre nem lesz szükségünk.

Az egyik yantra fajta, amit majd megtanulunk elkészíteni a fotón is látható. Ezek 3×3-as négyzet alakzatú yantrák, amelyek a Nap bolygó esetében 1-9-ig tartalmazzák a számokat, a Hold esetében 2-10-ig, mindig egy számmal növekedve egészen a Ketuig, amikor is a 9-17-ig sorakoznak fel a yantrában. Ezek a yantrák mágikus négyzetek, amelyek úgy helyezik el a számokat, hogy a Nap yantra esetében a függőleges és a vízszintes sorok is 15-re jönnek ki összeadva, ahogyan az átlós sorok számai is. A Ketu yantrája már 39-re hozza kis ezeket az összeadott számokat. Ezek a yantrák a bolygók okozta negatív hatásokat hívatottak kivédeni.

A másik yantra féle is mágikus négyzetként működik, de itt már nagyobb yantrák is elő kerülnek. A Hold yantrája pl. 9×9-es, ahol a számok 1-től 81-ig szerepelnek! Ezek a yantrák a bolygók erősítését szolgálják!

Tollat, papírt hozzatok mert elég sokat fogunk írogatni. Akik a jövőben szeretnének Gangesz vizet használni majd a most tanult yantrák, vagy bármilyen más yantra beavatásához, azok hozzanak magukkal egy fél literes bontatlan ásványvizet és adok az én Gangesz vizemből. 

Egyébként 19.01-től egy nagyon különleges Kála Szarpa bolygóállás is érezhető lesz, szóval ez egy nagyon ideális nap/pillanat lesz ahhoz, hogy elkezdjünk varázslást tanulni!

A Diwali hangulatához méltóan hozzunk magunkkal majd egy mécsest is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ui: Az összejövetel 3600 forintnyi ellentételezés formájában lesz leróható.

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

2 Responses to Tanuljunk egy kis Védikus varázslást a Diwali alkalmából!

 1. Szász Judit szerint:

  Kedves Ádám,

  Ha esetleg videóra is felveszitek nagyon szívesen megvásárolnám a “varázslástanítást” :o)
  Gondolom nem ennyire tökéletes bolygóállásnál is működni fog…
  Előre is köszönöm válaszod. Minden jót kívánok, üdv. :o)
  Judit

  • Goredas Goredas szerint:

   Kedves Judit, szerintem senki nem vette fel, de bízzunk abban, hogy valaki majd begépeli a saját jegyzetét. Majd körbe kérdezek! Om Tat Sat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük