Heti asztrológiai előrejelzés: Október 25 – November 1…

Kos: Ezen a héten eljuthatunk a racionális gondolkodástól a spirituális elmélkedésig. Mindezt úgy, hogy racionálisan megfigyeljük azt, hogy a jó és rossz idők, a kellemes és feszült helyzetek váltják egymást. A nehéz után, mindig egy kicsit könnyebb, a könnyű szakaszok után meg mindig nehéz egy kicsit. Viszont ahhoz, hogy felül emelkedjünk ezeken a kettősségeken el kell szakadjunk a materiális megfontolásoktól és az állandóságot kell keresnünk, ami természetében spirituális.

Bika: Ebben az időszakban a tanulás és a gyakorlás fog előtérbe kerülni. És nemcsak e világi téma körökben, hanem mélyen szántó spirituális értelemben is. Meg lesz bennünk az a hívás, hogy a dolog lényegét kutassuk és, hogy megpróbáljuk mindenben az elvet a működési rendszereket keresni. Ezzel a hozzáállással már sokkal könnyebb lesajátítani bármit, mert a tudás belénk rögzül és a részévé válik az életünknek.

Ikrek: Aktív hétnek nézünk elébe, és kiváló lehetőségeink lesznek arra, hogy a közeli szeretteink irányába tegyünk meg szép gesztusokat. Sőt most meg lesz bennünk az a figyelmesség és éles  látás is, hogy képesek legyünk úgy szeretni, szeretgetni kedveseinket és gyermekeinket, ahogyan ők szeretnének szeretve lenni, és nem feltétlenül úgy, ahogyan esetlegesen nekünk lenne kényelmes szeretni őket.

Rák: Kommunikatív hetünk lesz, és szinte minden módon is képesek leszünk az információ átadásra. Írásban, személyesen, egyesével vagy éppen egyszerre sokaknak egyszerre. Sőt a tanácsaink most ihletett módon és hihetetlenül inspiratívan fognak hatni a környezetünkre. Szinte már terápiás értéke lesz annak amit mondunk, és még stílus is olyan lesz, ami nem borzolja meg a befogadó egóját és így még könnyen követhetőek is lesznek mondásaink/tanításaink.

Oroszlán: Mi magunk, a közvetlen családunk és a családi légkör, amiben élünk, és az otthonunk kerül előtérbe. Főként abból a szempontból, hogy most képesek leszünk új életviteli rendszereket is beépíteni az életünkbe. Olyan dolgokat, amelyeket együtt tudunk csinálni, és ami építi a családi légkört. Ez lehet olyan tevékenység, ami magát a hangulatot fejleszti, vagy olyan, ami magát az otthonunkat fizikai valóságát fejleszti.

Szűz: Ebben az időszakban arra kell vigyáznunk, hogy kicsit nehezebb lesz kifejezni magunkat, jól kifejezni. És ez nemcsak attól fog függeni, hogy nem találjuk a megfelelő szavakat, vagy esetlegesen túl direkt módon mondjuk el azt, amit gondolunk. Mi magunk úgy legbelül leszünk egy kicsit érzékenyebbek, és szükségünk is lesz a szeretteink türelmére és támogatására is, hogy túl vészeljük ezt a periódust.

Mérleg: Bennünk lesz azaz erő, hogy időt és energiát áldozzunk az ambícióink megvalósítására, de ebben a szakaszban mindez úgy lesz a legkönnyebben kivitelezhető, ha mi, saját magunk állunk bele a feladataink elvégzésébe, talán kicsit kerülve is a külső segítséget. Most könnyebb lesz félreértésekbe keveredni és sokkal nehezebb lesz olyan mód kommunikálni, ami ténylegesen a belül működő elképzeléseinket tárja mások elé.

Skorpió: A munkánk és a pénzkeresetünk fog előtérbe kerülni ezen a héten, de vigyáznunk kell az egyensúly megtartására. Most amúgy is több időt kell majd a fent említett területeken mozgósítani, de óvakodjunk attól, hogy a sok erőfeszítés nem menjen a családi életünk kárára, vagy akár az egészségünk kárára. Természetesen kell áldozatot hozni ahhoz, hogy elérjünk dolgokat, de fent kell tartani az egyensúlyt.

Nyilas: Ebben az időszakban azt a hívást fogjuk leginkább érezni, hogy egy kicsit vonuljunk el a hangos, zajos külvilágtól. Amúgy is mély dolgok fognak bennünket foglalkoztatni, spirituális dolgok, mindezt sokkal könnyebb megélni, ha egy kicsit befelé fordulunk és befelé figyelünk. Amennyiben szükségét érezzük a külvilág támogatásának, akkor ne sokkoljuk magunkat, ne csináljunk valami egészen mást, hanem támaszkodjunk a hasonszőrű barátainkra, ebben a szakaszban.

Bak: Saját magunkban kell eszközöljünk némi változtatást. Saját magunkban kell felül emelkedni néhány dologban. És ha erre képesek vagyunk akkor változni fog a külvilágban magvalósított életünk. Változni fog a munkánk és azon körülményei, a megbecsültségünk, a pénzkeresetünk, az, hogy a munkánk mennyire hasonul az életfeladatunkhoz, vagy éppen az, hogy saját önbizalmunk végett milyen ambíciókat dédelgetünk a lelkünkben.

Vízöntő: Figyeljünk oda arra, amit a partnereink gondolnak a munkánk és élet feladatunk területeiről. Na faggassuk őket, ne próbáljunk valamit kicsikarni belőlük, hanem szimplán legyünk nyitottak arra, amit ők el-el csepegtetnek. Az ilyen begyűjtött információk fognak a legtöbbet segíteni nekünk abban, hogy képesek legyünk egy kicsit más szemmel látni mindazt, ami most zajlik az életünkben a munkánk, karrierünk területein.

Halak: A munkánk fog előtérbe kerülni ezen a héten, és a tett vágy. És most „nemcsak” mi leszünk arra készek, hogy nagy elánnal vágjunk bele a dolgok közepébe, most meg lesznek azok a külső segítségek is, amelyekkel hatékonyabbá válhatunk mi magunk is. Arra viszont vigyáznunk kell, hogy ne keveredjünk konfliktusba, abból fakadóan, hogy mi most lényegesen nagyobb intenzitással megyünk bele a dolgokba.

Ebben a szakaszban a Diwali  lesz a fő momentum, ami nem más, mint a modern indiai kultúrkör legnagyobb ünnepe. A tradíciók szerint ezen az estén minél több gyertyát kellene meggyújtanunk, hogy beinvitáljunk mindenféle szép és hasznos áldást az életünkben. Ez a nap, vagy úgymond este, idén Október 27-re esik.

Valamint ezen a héten a felső emésztő szerveinktől le egészen a térdeinkig picit érzékenyebbek lehetünk a Hold vándorlása miatt. Tehát attól se feltétlen ijedjünk meg, ha egy kicsit rosszabb vérképet produkálunk ezen a héten. Természetesen vigyáznunk kell magunkra, de néhány hét vigyázás után esetleg csináljuk meg újra vizsgálatot, hogy megnyugtassuk magunkat.

Sőt milyen érdekes lenne az, ha ebben a szakaszban, úgymond kihasználva a Hold adta érzékenységet megpróbálnánk kicsit jobban odafigyelni a belsőnk működésére?! Együnk könnyen emészthető, meleg, főtt, lédús ételeket és igyunk sok-sok folyadékot. Kíváncsi lennék rá, hogy mennyire könnyíti meg ez a mindennapjainkat ezen a héten.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük