Tanfolyamok, konzultációk Baktai Ádámmal, mint Karácsonyi ajándék! Avagy Baktai Ádám a fa alatt, program!

Pár éve a Bhakti Kutirban mi is elkezdtük az a trendet, hogy  karácsonyi ajándékként nálunk is  lehet vásárolni utalványokat előadásokra, kezelésekre vagy akár egy újévi jóga bérletet, az “új év – új élet” mottójára. 

Persze nem leszünk képesek versenybe szállni az olyan egyedi és fantasztikus karácsonyi ajándék ötletekkel, mint pl. a zokni, a sál, a nyakkendő és az elektromos lábmelegítő, de ha valaki élményt szeretne ajándékba adni és nem tárgyat azért azzal meg tudunk birkózni!

Nem beszélve arról, hogy ha tudást ajándékozunk Karácsonyra, vagy olyan információt, amely használatával minőségileg tudnak szeretteink változtatni az életükön, az valószínűleg nekik is tartalmasabb. 

És persze nincs annyi én képzetem, hogy mindenképp én, Baktai Ádám lennék erre az egyedüli megoldás, de akár lehetnék én is.

Szóval ezekre a Karácsonyi kombinációkra gondoltunk:

És szokásunkhoz híven felajánlanék személyes konzultációt is és jóga bérlet konstrukciót is ebben a karácsonyi szellemben.

Másfél órás személyes konzultáció Baktai Ádámmal, 16,000 forint helyett 12,000 forintért. A másfél óra tetszőlegesen felhasználható, akár háromszor fél órás etapokban is, Ájurvéda, Zen Shiatsu és Védikus Asztrológia témákat érintve, de akár egy területre is, pl. egy ultra hosszú Védikus Asztrológiai elemzés a család több tagjára is, papa, mama, gyerekek csupa szív szeretet jeligére.

Amúgy azt tudjátok, hogy nálam minden féle és fajta tanácsadás egy árban van, mert azt szoktam mondani nagyszájúan, hogy az én tudásom megfizethetetlen, nekem az időmet kell honorálni. 

A 10 alkalmas Hatha Jóga bérlet pedig, most 12,000 forint helyett 9,000 forintért leüthető! És mint tudjátok nálunk nincs lejárati korlátja a bérleteknek.

Szóval amennyiben szeretnétek Ájurvéda Alap Tanfolyamot, Taoista Jóga kurzust, Hatha Jóga bérletet vagy személyes konzultációt velem ajándékba adni, másoknak vagy magatoknak, írjatok nekem a kutir.bejelentkezes@gmail.com címre.

De azért lenne egy szerény kérésem, akik maguknak vennének Karácsonyra személyes tanácsadást velem, legyenek szíves megpróbálni eljönni még Karácsony előtt, vagy a 2 ünnep között. Nagyon köszönöm, mert az új év mindig durván indul! Valamint ezek az ajánlatok vagy felajánlások December 21-ig tartanak! 

Egyébként én már évek óta mondogatom, hogy ha férfiak bárokban oda sétálnak lányokhoz, hogy vehessenek nekik egy italt, akkor miért ne lehetne az, hogy srácok oda sétálnának hölgyekhez könyvesboltokban, és mondjuk kifiztnék a kiválasztott könyvet ismerkedés gyanánt? Szerintem ez tuti nyerő lenne a hölgyeknél.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Tanfolyamok, konzultációk Baktai Ádámmal, mint Karácsonyi ajándék! Avagy Baktai Ádám a fa alatt, program!

  1. Maria szerint:

    A legszebb ajandek amit adhatunk
    A tudas es az elmeny
    Orulok az otletnek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük