Heti asztrológiai előrejelzés: December 6-13…

Kos: Ebben az időszakban arra kellene vigyáznunk, hogy ne kapkodjunk. Teendőink révén is próbáljunk minél nyugodtabbak maradni, nem túl vállalni magunkat, de ez érvényes lesz a kommunikációnkra is. Ne siessük el dolgok kimondását, megosztását vagy épp bizonyos dolgok átbeszélését. Mindkét területen az komolyabban segíthet, ha picit elcsendesülünk és befelé fordítjuk figyelmünket.

Bika: A beszédünkre kell vigyáznunk és kifejezetten a családi atmoszféra területén. Próbáljunk minél óvatosabban és kíméletesebben kommunikálni mindenkivel, úgy amúgy is ezen a héten, de fordítsunk most komolyabb figyelmet arra, hogy hihetetlenül nagy odafigyeléssel legyünk a közvetlen környezetünkre. Nem feltétlen ez a legjobb szakasz arra, hogy kínos, feszült témákat most próbáljunk felhozni és feloldani.

Ikrek: A munkánk, az élet feladatunk, az ambícióink és a pénzkeresetünk területei kerülnek majd előtérbe ebben a szakaszban, természetesen minden a mi személyünk fényében. Sőt ez a szakasz kifejezetten előtérbe fogja hozni azt, hogy mi magunk hogyan látjuk a munkánkat az életfeladatunkhoz mérve. Vagy pl. azt, hogy mennyire tudjuk megvalósítani ambícióinkat a munkánkban.

Rák: Ebben a szakaszban kicsit érzékenyebben reagálhatunk nehézségekre, így próbáljunk mindent egy kicsit könnyebben fogadni. Próbáljunk úgy gondolkodni, hogy a nehézségek és félreértések elkerülhetetlen részei az életnek, így könnyebb lesz dolgokat nem személyes támadásként megélni. Ez kifejezetten a számunkra veszteséggel, vagy vélt veszteséggel járó területeken fog erősebben megnyilvánulni.

Oroszlán: Ezen a héten egyrészről a munkánk és a munkánkkal járó nehézségek és feszültségek fogják kitölteni a figyelmünket, másrészről pedig az, hogy mennyire tudunk elégedettek lenni lelkileg azzal, amit csinálunk. Ebben az is nagy szerepet fog játszani, hogy a bevételeink mennyire engedik azt meg, hogy áldozzunk, költsünk a számunkra fontos dolgokra. Külső segítségnek ideálisak lehetnek a barátaink, akik egy kicsit kívülről is látják az egészet.

Szűz: A partnerkapcsolataink és az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni ebben az időszakban. De ezen belül is a fent említett kapcsolataink külsőségei. Az együttműködéseink alapszabályai, mint pl. az, hogy mennyi időt tudunk együtt eltölteni, és mikor. Mikor min tudunk dolgozni, stb. És ez a privát életünkre is érvényes lesz, mint pl. úgy, hogy meghatározzuk kinek mikor jut én-idő, és mikor tudunk együtt lenni!

Mérleg: Ezen a héten egy kicsit érzékenyebb szakaszunk lesz, amit azzal tudunk majd kompenzálni, hogy másokat jobban előtérbe helyezzünk. És nem csak azzal a módszertannal, hogy segítsünk olyanokon, akiknek nehezebb a sorsuk, így már mi magunk sem érezzük magunkat annyira megtépázottnak, hanem úgy is, hogy kifejezetten kedvébe járunk szeretteinknek, a közvetlen környezetünkben.

Skorpió: Ebben a szakaszban próbáljunk mindent minél praktikusabban és minél racionálisabban megközelíteni. Sőt ehhez kérhetünk segítséget is a környezetünktől. Inkább az lenne a lényeg, hogy minél kevésbé döntsünk zsigerből, megérzésből, intuícióból. Mert attól függetlenül, hogy ez az irány mennyire beválik nekünk vagy sem, most ebben a szakaszban nem feltétlen lesznek jók a belső megérzéseink. Nincs baj, de ebben a szakaszban ez most nem fog működni.

Nyilas: Mi magunk, az otthonunk, a gyermekeink,  partnereink fognak előtérbe kerülni ebben a szakaszban. Próbáljunk minél több minőségi idő eltölteni egymás társaságában. Ez lehet építő és szépítő jellegű elfoglaltság, mint pl. az otthonunk szépítése, de lehet az is, hogy csak szimplán vagyunk és társasozunk, jókat eszünk-iszunk és szimplán jól érezzük magunkat azon keresztül, hogy csak úgy vagyunk egymásnak.

Bak: Nagyon aktív hétnek nézünk elébe, de arra nagyon oda kell figyelnünk, hogy ne pörögjünk túl. Ezt leginkább azzal fogjuk tudni elérni, hogy most ne azokat a dolgokat csináljuk, amelyekben jártasak vagyunk és amelyeket már zsigerből is megtudunk oldani, hanem próbáljunk új dolgokba fogni. És maga a tanulás és gyakorlás folyamata úgy is lehetetlenné fogja tenni azt, hiszen még nem lesz meg hozzá a gyakorlatunk, hogy felszínesebben csináljuk azt amit.

Vízöntő: Ezen a héten egy kicsit nehezebb lesz rendszerekben működni, és terv szerint megvalósítani dolgokat. Inkább próbáljunk dolgokat behozni, befejezni, megoldani. Fókuszáljunk olyan dolgokra, amelyeket már majdnem betudtunk fejezni, de még nem volt rá időnk, vagy már egy ideje abba maradt és nem tudtuk az utolsó kis részét befejezni. Ebben az időszakban ilyen módon tudunk majd a lehető legnagyobbat haladni.

Halak: Ebben a szakaszban lelkileg sokkal jobban ráfogunk tudni hangolódni a környezetünkre. Figyeljünk oda a szeretteinkre és arra, hogy minden amit teszünk és mondunk, milyen hatással bír az otthonunk hangulatára. Így előtudunk állítani egy olyan harmonikus és kellemes légkört, amiben mindenki jól érzi magát, amiben mindenki képes töltődni, és ahol mindenki nagy odafigyeléssel tud viseltetni a többiek irányába.

Ebben a szakaszban a December 12 egy nagyon különleges nap lesz. Egyrészről Sziddha Jóga lesz, így bármibe is kezdenénk az biztos, hogy sikeres lesz, másrészről Indiában ezen a napon ünneplik Dattatréja születésnapját, a Hatha Jóga rendszerének megalkotójának világra jövetelét.

Ebben az időszakban vigyáznunk kell a lábainkra, bokától lefelé, de a fejünk búbjától a nyakunkon át, le a karjainkig és a kezeink/ujjaink végéig. Szóval az olyan egyszerű dolgokkal is legyünk óvatosak, mint pl. körömápolás, fülpucolás vagy éppen egy fogorvosi beavatkozás. De halasszunk olyan dolgokat is, mint pl. egy váll/felkar tetkó vagy egy fülbevaló belövés. Nem beszélve a komolyabb beavatkozásokról.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük